Kandidatexamen i internationell hotellledning

Allmänt

Programbeskrivning

Detta program är också tillgängligt på engelska.


International Hotel Management- programmet riktar sig till kandidater som framgångsrikt har godkänt Baccalaureate-studierna och syftar till att utbilda framtida yrkesverksamma inom Operations Management för alla hotellavdelningar.

Programmets längd är 3 år och det kombineras med 6 månader per år praktikplatser på hotell med tre till fem stjärnor både i Spanien och i världen.

De förvärvar på detta sätt erfarenheter relaterade till verkligheten i deras framtida yrke, utvecklar färdigheter för teamarbete och upplever miljön som de riktas till.

Titel: Titel Vatel certifierad av den franska staten.

Studie varaktighet: 3 år

Karriärmöjligheter: Utför operativa befattningar i alla hotell avdelning.

123906_photo-1558959357-685f9c7ace7b.jpgProxyclick Besökshanteringssystem / Unsplash

praxis

I genomsnitt 6 månader per år i 3 till 5-stjärniga hotell valda av Vatel. Praktiken är strukturerad enligt följande:

 • 1: a studieåret - Vardagsrum och kök på ett hotell i Spanien.
 • 2: a studieåret - boende och mottagning helst på ett hotell utanför Spanien
 • 3: e studieåret - administrativa avdelningen på ett hotell någonstans i världen.

Fritidsaktiviteter

I Vatel Málaga anser vi att det är viktigt att läroplanen innehåller aspekter utanför det akademiska livet, så varje program förstärks med undervisning, vilket kommer att utöka yrkeskunskapen och förbättra ledaregenskaperna, strategiska kapaciteten och entreprenörsandan hos våra studenter.

Både i skolans egna anläggningar, liksom i de professionella besök vi gör, lär sig eleverna nycklarna till vinproduktion och provsmakning, utöver de olika uppfattningarna som finns bland de olika druvsorterna.

I denna gastronomiska resa är en grundläggande pelare gourmetprodukten. I Vatel Málaga ger vi våra studenter hemligheterna för medelhavsmat, så att de kan tillgodose behoven hos var och en av deras framtida kunder i en hotellanläggning. Det är därför vi i vår skola gör provsmakningar av iberisk skinka, olivolja, bröd eller ost, produkter som genom deras förberedelse och marknadsföring kan nå höga nivåer av sofistikering och nå kategorin gourmet.

Dessutom arrangeras guidade turer till vingårdar och bryggerier, marknader, specialiserade konferenser inom sektorn, resebyråer eller kommunikation, bland andra, under den professionella veckan som skolan själv organiserar.

Med förstärkningsaktiviteter som dessa förvärvar studenter teknisk kunskap om sektorn och öppnar därmed ett brett utbud av professionella möjligheter för deras framtid.

Klassspråk

Spanska (icke-spansktalande studenter måste ha nivå C1 i spanska).

Förkunskapskrav

första året

 • I Spanien: Baccalaureate
 • I Frankrike: Baccalauréat
 • I Schweiz: Maturité
 • I Belgien: Certifikat de fin d'études secondaires
 • I andra länder: High School Diploma eller motsvarande

För studenter som vill ta kursen på engelska: Obligatorisk nivå på engelska C1 + omslag skrivet på engelska.

upptagande Process

 1. kontakt
  Du kan kontakta Vatel Spain Campus via e-post, telefon eller formulär, etc.
 2. ansökan
  Skicka ditt ifyllda registreringsformulär och alla nödvändiga dokument till skolan.
 3. utvärdering
  Antagningsavdelningen kommer att analysera din ansökan och kommer snabbt att ange stegen att följa.
 4. Antagningstest
  Vatel Madrid antagningstester är speciellt utformade för att bedöma motivationsnivån, yrket och profilen som krävs för hotellhanteringsprogrammet.
 5. resultat
  Efter avslutad antagningsprov får kandidaten sina resultat inom en högsta period av 7 dagar.
 6. registrering
  Efter antagande kan kandidaten formalisera sin registrering inom en period av tio dagar genom att genomföra de administrativa förfarandena.

pris

 • 9.380 € - 1: a året
 • 8 200 € - 2: a året
 • € 8200 - 3: e året
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

The International School of Tourism and Hospitality Vatel Malaga, located in the south of Iberian Peninsula, is a world-renowned institution that prepares students in the acquisition of the knowledge ... Läs mer

The International School of Tourism and Hospitality Vatel Malaga, located in the south of Iberian Peninsula, is a world-renowned institution that prepares students in the acquisition of the knowledge and skills necessary to undertake with responsibility a management position in hospitality establishments. Läs mindre