Kandidatexamen i historia

Allmänt

Programbeskrivning

Historiker är samhällets berättare - och dess viktigaste kritiker. De arbetar med att hitta sanningen om det förflutna och ägna stor uppmärksamhet åt mångfalden av den mänskliga erfarenheten.

Historia studenter vid Hope odla en djupare förståelse av det förflutna genom rigorösa kurser med förstklassiga lärare. Du kan förvänta dig att dina professorer känner dig på namn och du kan utveckla den bästa lärandeprocessen för dig - om du arbetar en-mot-ett med fakulteten på ett forskningsprojekt baserat på dina intressen eller att få värdefulla arbetsplatser färdigheter genom en lokal praktikplats.

Vi förbereder våra forskare för ledarskap och service i ett globalt samhälle genom mentorskapsmöjligheter på campus och kompletterande campusstudier.

Inom våra två huvudmän och två minderåriga vi:

  • Erbjuda kurser som täcker ett brett utbud av tidsperioder, regioner och teman
  • Gör skrivande en viktig del av alla kurser
  • Betona den kritiska analysen av primära källor som en del av historisk forskning
  • Engagera studenter i samarbetsforskningserfarenheter med fakultetsmedlemmar
  • Odla en mångsidig vetenskaplig gemenskap

Studerande kan gå med i Phi Alpha Theta, historia ära samhället, ansöka om stipendier och delta i månatliga avdelningen colloquia. Varje år stöder vi studentpresentationer på Celebration for Undergraduate Research and Creative Performance och hedrar studenter genom olika avdelningsutmärkelser.

Examensarbete

Vi erbjuder två majors och minderåriga (historia och historia för sekundärundervisning) som passar bra med många dubbel-majors.

Det finns också möjlighet till en formell fransk / historisk dubbel major för att tillgodose ett brett spektrum av intressen och karriärmålen för sina majors och andra intresserade studenter. En majoritet i klassiska studier som kombinerar arbete i historia, klassiska språk, konst och filosofi kurser är tillgänglig via Institutionen för moderna och klassiska språk.

majors

  • Historia
  • Historia för sekundärundervisning

minderåriga

  • Historia
  • Historia för sekundärundervisning

Kurser

Våra kurser täcker klotet och span tid. Från antikens värld till nutid, från prekolonial Afrika och den grekiska världen till det moderna Kina, nyligen Amerika och andra världskriget, utforskar våra kurser en mängd kulturer och bakgrunder.

Historiens disciplin syftar till att förstå hur män och kvinnor har bott i olika tider och platser, vad de har tänkt och upplevt och hur man använder sina register som har kommit ner till oss.

Efter studenten

Förra året började våra studenter på grundskolan, landade en praktikplats med Detroit Metro Times, förföljer sitt undervisningsbevis och började service genom AmeriCorps, för att bara nämna några. Över 93% av våra elever var anställda inom sex månader efter examen.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Hope College is a private, Christian liberal arts college in Holland, Michigan. It opened in 1851 as the Pioneer School by Dutch immigrants four years after the community was first settled.

Hope College is a private, Christian liberal arts college in Holland, Michigan. It opened in 1851 as the Pioneer School by Dutch immigrants four years after the community was first settled. Läs mindre