Kandidatexamen i film, Produktionskoncentration

Allmänt

Programbeskrivning

Äg ditt hantverk

Studieproduktion

Bli en katalysator för kreativa projekt. Upptäck hur du gör idéer till en konkret skapelse genom vårt filmproducerande program. Om du är entreprenörsinriktad och har en naturlig talang för ledarskap, producerar är spåret för dig.

Vad du kan förvänta

Vårt vinterträdeskonstruktion gör det möjligt för studenter att välja en branschfokuserad specialisering baserad på deras individuella intressen. Vår läroplan visar eleverna hela produktionscykeln samt hur man släpper ut, marknadsför och distribuerar ett projekt. Du lär dig att odla historier och lägga dem på tv-nätverk, filmstudior och investerare.

 • Vår kandidatexamen i filmprogrammet är 120 kredit timmar och 36 månader i längd .
 • Varje klass studeras exklusivt under en fyra veckorsperiod, så att studenterna kan fokusera på ett visst ämne i taget.
 • Kurser inkluderar konst av kreativ produktion, underhållningskontrakt

Redskap

Du använder samma utrustning som proffsen använder. Vi passar dig med en nätverksskärm MacBook bärbar dator laddad med programvara inklusive Avid Media Composer, Final Draft, Movie Magic Budgeting, Movie Magic Scheduling, Adobe Creative Cloud och MS Office. *

* Speciella typer av växlar och växellådor kan ändras utan föregående meddelande.

Vår Film Alumni

Graduation är bara början - när klasserna slutar börjar det verkliga arbetet. Det kan vara skrämmande att söka efter den första möjligheten. Det är där vårt karriärutvecklingsteam kommer in. När du börjar med den här delen av din resa, ger de dig tillgång till de verktyg du behöver för nätverk, hitta branschledningar, visa dina färdigheter, skapa en professionell bild och håll dig nuvarande med branschpraxis och trender.

På The Los Angeles Film School är karriärutveckling mer än en avdelning. Det är en livslång process.

Alumni Association

Vi grundade vår Alumni Association (LAFSAA) för att hjälpa dig och ditt medverkande alumni nätverk, ansluta, marknadsföra ditt arbete och upptäcka professionella möjligheter. Förutom pågående karriärutveckling kan du delta i exklusiva workshops, mixers, screenings och evenemang som är tillgängliga för alla LAFSAA-medlemmar.

Är du en examen och vill ha ett kort som får dig till LAFS sponsrade evenemang, exklusiva screenings och speciella campus privilegier? Maila oss och fråga om vårt Alumni Card!

Möt Kiarra Graves

Kiarra Graves väg till filmskapande är unik från att verka i militären till att delta i filmskolan. Efter att ha tillbringat fyra år i den amerikanska marinen, beslutade Graves att fortsätta filmskapande på heltid. Hon etablerade sig snabbt i den oberoende filmscenen som författare, producent och regissör.

I 2016 skrev Graves sin första självständiga film, Suicide Roadtrip, med huvudrollen Steve-O och Eli Goree. Graves är slated för att styra sin första indie-funktion 2018, förutom att producera en film med casten från LA Web Series på YouTube.

antagning

Oavsett om du är intresserad av filmskapning eller datoranimering, mastering av ljudinspelning eller musikproduktion eller underhållningsindustrins verksamhet, är vi här för att göra övergången till ditt önskade utbildningsprogram så enkelt och stressfritt som möjligt.

Följ nedanstående steg för att komma igång på vägen mot att förverkliga din drömkarriär med en examen från The Los Angeles Film School .

Steg 1

Slutför din ansökan

 • För att slutföra The Los Angeles Film School ansökan om antagning, gå hit. När du har slutfört ansökan kommer du att kontaktas av en behörighetsrepresentant för en intervju.
 • Om du har lämnat in en ansökan om godkännande och obligatorisk dokumentation, har intervjuats och godkänts, gå vidare till nästa steg.

Steg 2

Finansiellt stöd

 • Om du planerar att ansöka om ekonomiskt stöd, besök fsaid.ed.gov/npas/index.htm för att skapa ett federalt studenthjälp-ID. Du kan sedan använda detta ID för att slutföra den fria ansökan om federal studenthjälp (FAFSA) på fafsa.ed.gov och studielån på studentloans.gov.
 • Om du är yngre än 24 år behöver du också dina föräldrars information.
 • Militära fördelar: Om du är berättigad till VA-förmåner, vänligen kontakta vår militäravdelning (military@lafilm.edu) för en lista över nödvändiga dokument eller för eventuella frågor du kan ha.

Steg 3

Komplett Inskrivning Paperwork

 • För att slutföra deltagandet av din anmälan fyller du in din anmälningsavtal, vilket kan göras med Admissions Team. Därefter måste du lämna in bevis på högskoleexamen eller GED-testresultat eller annan motsvarande, godkänd examensbevis. Sökande som innehar en GED eller annan motsvarande godkänd examensbevis ska lämna in en officiell kopia av sina testresultat och / eller deras examensbevis.

Steg 4

Utforska bostadsalternativ

 • The Los Angeles Film School har heltid, dedikerad personal tillgänglig för att underlätta lokala och långväga övergångar för våra inskrivna och aktiva studenter. Våra bostadskoordinatorer kan hjälpa studenter att hitta boende som passar ett brett utbud av budget- och livsstilspreferenser, förutom att hjälpa till med studentrumskompis.
 • Vi föreslår att varje student kontaktar bostadskoordinatorn för att göra arrangemang så tidigt som möjligt före skolstart.

Steg 5

Delta i registrering

 • Registrering hålls vanligtvis veckan innan klasserna börjar. Var beredd att ta ditt foto för ditt student ID, för att slutföra eventuella utestående inskrivnings papper, och att möta ekonomiskt stöd. Du kommer att få ett klassschema om alla dina pappersarbete är färdiga, inklusive bevis på högskoleexamen. Du kan RSVP för registrering tre veckor före startdatumet.

Steg 6

Delta i Orientering

 • Orientering är obligatorisk för nya studenter. Det består ofta av en dag på campus före din första hela dagen av klasser, även om vissa examina räknas Orientering som en del av närvaro.
 • Vänligen kontakta din behörighetsrepresentant i förväg om du inte kan göra Orientering.
  • Vänligen anlända till campus, 6363 Sunset Blvd, Hollywood, CA 90028, senast 9:00
  • Vi uppmuntrar nya studenter att parkera på vår parkeringsplats för $ 6 / day (du kommer att få detaljerade parkeringsriktningar dagen före Orientering)
  • Kontinental frukost serveras
  • Vi checkar in och bekräftar att du är registrerad för önskat studieprogram
  • En presentation i vår huvudteater börjar efter frukost, följt av programspecifika presentationer ledda av programdirektörer
  • Därefter kommer du att delta i den nya Student Selfie-Campus Challenge för att bekanta dig med livet på LAFS
  • Lunch serveras kl 12:30

Allmänna krav

Få inskrivna

På The Los Angeles Film School accepterar vi studenter som är seriösa om att förfölja karriärer i underhållningsmedia. De måste visa engagemang och engagemang för konsten. Projektiva studenter uppmanas att besöka skolan och diskutera sina personliga, pedagogiska och yrkesmässiga mål med Admissionsverket.

The Los Angeles Film School har en öppen registreringspolicy, med nya startdatum var fjärde vecka. Anmälan är öppen för gymnasieskolan eller motsvarande, som är allvarligt intresserad av professionell filmskapning, animering

Allmän behörighet för alla program

Sökande måste lämna in en ansökan om upptagande och betala ansökningsavgiften på $ 75,00. För att vara behörig för antagning måste sökande till en associerad eller fullständig kandidatexamen utbildas eller ha en erkänd gymnasiekvivalens (GED® - General Education Diploma eller HiSET Exam Scores). En sökande till en kandidatexamen examen måste ha en associerad examen från en erkänd ackrediterad institution.

Militärdokumentet DD214 är INTE ett acceptabelt sätt att bevisa att skolan eller gymnasieekvivalenscertifieringen är avslutad.

För att uppfylla antagningskraven måste en sökande tillhandahålla dokumentation som stöder något av följande:

 • En officiell gymnasietranscript eller examensbevis som indikerar studenten är en examen.
 • En erkänd motsvarighet till ett gymnasiet diplom, som ett diplom för GED (General Education Diploma).
 • Kalifornien HiSET Exam: California HiSET (High School Equivalency Test) har godkänts som ett acceptabelt alternativ till GED-examen för delstaten Kalifornien. De godkända resultaten måste tas emot direkt från testcentret för att anses vara officiell.
 • Dokumentation av ett hemundervisningsprogram på gymnasieskolan som tillåts enligt statens regler där homeschoolingprogrammet inträffade.
 • Dokumentation av en statligt godkänd undersökning som staten erkänner som motsvarighet till ett gymnasiet diplom, till exempel California High School Proficiency Exam.
 • En officiell legitimationsutvärdering med högskoleutskrift som intygar att studenten slutfört motsvarande högskoleexamen från ett utbildningsinstitut utanför USA.
 • Sökande som inte kan tillhandahålla dokumentation för att ha fyllt högskoleexamen eller högskoleexamensbevis på grund av en naturkatastrof som förstör journalen eller att institutionen har stängts kan lämna in följande för övervägande förutom att fullgöra ett intyg om gymnasiet eller gymnasieekvivalens certifiering slutförande:
  • Bekräftelse från staten som erkänner att institutionen förlorat sina register till en naturkatastrof. Om staten inte kan bekräfta kan bekräftelse erhållas från en erkänd myndighet som godkänd av VP för överensstämmelse.
  • Bekräftelse från staten som erkänner att institutionen har stängt och att uppgifterna inte kan uppnås.
 • Sökande till en kandidatexamen måste också lämna in en officiell högskoletranskript som dokumenterar fullbordandet av en associerad examen från en ackrediterad institution vars ackreditering erkänns av rådet för högre utbildningsakkreditering (endast kandidatutbildningsprogram).
 • Alla sökande måste ha förmåga att läsa och skriva engelska på nivån av en examen från en amerikansk gymnasium som demonstreras av innehav av ett gymnasiet diplom, GED eller passage av Kalifornien högskoleexamen.

* All nödvändig dokumentation som inte är på engelska måste åtföljas av en certifierad engelsk översättning. Om modersmål är annat än engelska krävs verifikation av språkkunskaper.

* Ansökningsavgiften återbetalas om studenten begär att avboka inom 3 dagar.

Skolan förbehåller sig rätten att begära eventuell ytterligare information som är nödvändig för att utvärdera en sökandes potential för akademisk framgång. Skolan kan avslå en sökande vars uppgifter tyder på att de inte rimligen kan fullfölja och dra nytta av programmet, otillräcklig förberedelse och / eller intresse för sina program.

När börjar nästa termin?

The Los Angeles Film School har olika startdatum under hela året. Vänligen kontakta en Admissions Representative på 877-9LA-FILM för att diskutera vilket alternativ som är bäst för dig.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Located in the heart of Hollywood, The Los Angeles Film School has been serving the community and its students since 1999. This accredited, VA-approved institution offers career-focused Bachelor of Sc ... Läs mer

Located in the heart of Hollywood, The Los Angeles Film School has been serving the community and its students since 1999. This accredited, VA-approved institution offers career-focused Bachelor of Science degrees in Digital Filmmaking, Film, Graphic Design, Entertainment Business and Animation; as well as Associate of Science degrees in Music Production, Recording Arts and Film. Its facilities include the historic RCA Building, at 6363 Sunset Boulevard, and the school offers its students access to the same equipment used by industry professionals. The Hollywood Reporter called The Los Angeles Film School "one of the best-equipped private learning centers in the country." Läs mindre