Kandidatexamen i företagsekonomi och ledning

Allmänt

Programbeskrivning

Vill du bidra till utvecklingen av organisationer här och på andra ställen? Känslan av entreprenörskap lever i din själ? Angår du ett ledningsgrupp? Oavsett dina ambitioner fokuserar dessa företagsekonomiska och managementprogram på en övergripande förståelse av det organisatoriska sammanhanget och näringslivet. De är utformade för att göra dig en etisk, arbetande och analytisk person.


Studentprofil

Önskar att utveckla och utöva ledarskap. Älska utmaningarna. Ta intresse för projektledning Håll dig uppdaterad med tekniska innovationer Stimuleras genom problemlösning. Ha en stark lutning för lagarbete.


Programöversikt

Företagsekonomiska och managementprogrammen ger dig allmän kunskap om redovisning, ekonomi, ledning, marknadsföring, ekonomi och produktion och personalhantering. Din träning kommer att berikas av fältresor och konkret lärande. Företagsbesök, simuleringar, debatter och fallstudier är bland de strategier som fakulteten använder för att främja innehållsintegration.


Villkor för antagning

Inträde av utländska sökande från gymnasiet

Université de Hearst accepterar ansökningar från studenter runt om i världen för grundutbildning. Du måste ha slutfört ditt gymnasiet innan du genomför grundutbildning vid Université de Hearst . Du måste också skicka in ett certifikat för de universitetsförberedande kurser du deltog i gymnasiet. Du behöver vanligtvis ett övergripande medelvärde på minst 70% (B) eller motsvarande för att kvalificera dig för de flesta grundutbildningsprogram. Självklart, om dina betyg ligger över minimumsgenomsnittet är dina chans att bli entré bättre.

Inträde av utländska sökande från universitet och högskolor

Université de Hearst accepterar också ansökningar för utländska studenter och högkvalificerade utländska studenter som studerar vid andra erkända universitet eller högskolor som vill överföra till ett andra eller tredje år första cykeln. Om detta är fallet beror din behörighet på de betyg som erhållits i de obligatoriska kurserna och efterskolan. ANMÄRKNING: Du måste normalt ha fyllt minst motsvarande ett års studier (tio kurser eller 30 hp) för att söka tillträde till det andra året av ett grundutbildningsprogram.

För att göra det möjligt för oss att studera överföringen av potentiella krediter måste ni lämna in de officiella beskrivningarna av alla kurser (på franska eller engelska) som tagits vid de gymnasieskolor som deltog i.

Om du inte har det önskade antalet ekvivalenskrediter, kommer bedömningen att baseras på de officiella betygen för din gymnasieutbildning och de betyg som du erhållit i dina gymnasieskolor. Du måste vanligtvis ha ett övergripande medelvärde på minst 70% (B) eller motsvarande att vara berättigad till Université de Hearst som överföringsstudent. Universitetet accepterar inte överföringen av personer som inte presterar bra på en annan post-sekundär institution.

Frivilliga undersökningar

Genom att ansöka om BBA, BA i ledning eller andra examen kan du ta frivilliga tentor för ADMN 1106, COSC 1701 och COSC 1702. Med ett betyg på 70% eller högre på dessa prov kan du kommer att få krediterna.

ADMN 1106


Möjligheter för mindreåriga

Har du mer intresse för en disciplin? Varför inte ge mer värde till din BBA eller BA genom att välja en av följande mindre:

  • franska
  • geografi
  • historia
  • psykologi
  • sociologi

En minderårig kräver totalt 24 högskolepoäng, inklusive minst 6 studiepoäng på 3000/4000-nivån. Observera att förutsättningarna gäller.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

L'Université de Hearst est le seul établissement universitaire en province à offrir des programmes strictement en français. Chez nous, tout est possible dans un monde où la distance importe peu.

L'Université de Hearst est le seul établissement universitaire en province à offrir des programmes strictement en français. Chez nous, tout est possible dans un monde où la distance importe peu. Läs mindre