Kandidatexamen i företagsekonomi med examen i datorinformationssystem

Allmänt

Programbeskrivning

En major inom datainformationssystem involverar studier och analys av en organisations information och utformningen av ett informationsinsamlings- och behandlingssystem med hjälp av datorer. Studenterna kommer att fokusera på dator, datavetenskap och andra informationssystem.

Pittsburg State University erbjuder studenter i Computer Information System-programmet två distinkta tyngdområden: Information Assurance och Computersäkerhet och System Design.

Informationsförsäkring och datorsäkerhetsvikt

Information Assurance och Computersäkerhet hanterar det ökande behovet av att tillhandahålla skydd av information som lagras och behandlas av datorsystem och kommuniceras med moderna kommunikationsnätverk.

Grunden för programmet börjar med en förståelse för informationens roll i det samtida samhället, de tekniska medlen för att lagra, överföra och generera information och vikten av att säkerställa att informationen är korrekt, konfidentiell och tillgänglig.

Systemdesignvikt

System Design-programmet vid Pittsburg State University bygger på Bachelor of Business Administration-programmet för att ge miljömedvetenheten om informationens roll i företaget och kombinera den med Information Systems-programmet som ger en solid teknologisk grund som förbereder studenten för karriärer inom datorprogrammering, systemdesign och analys, databasprogrammering och administration och support för informationsteknologi.

Coding

Karriärmöjligheter

Programexamen är kvalificerade för många roller inklusive:

 • Bransch programmerare
 • Specialister för informationsteknologi
 • Programmerare
 • Datorsystemanalytiker
 • Computer Information System Manager
 • Datorinformationssystemoperatör
 • Databasadministratör
 • Nätverks- och datorsystemadministratör
 • Och många fler

Ansökan

Om du inte uppfyller något av de garanterade kraven, uppmuntras du fortfarande att ansöka. Din ansökan granskas individuellt.

 • När du börjar din ansökan om antagning till Pittsburg State University , observera följande funktioner i vår online-ansökan:
 • Online-applikationen är utformad så att du kan gå framåt som ditt schema tillåter. Vi uppmuntrar dig att slutföra processen under ett sammanträde, men om det inte är möjligt kan du avsluta efter att du har sparat någon sektion och återkommit vid ett senare tillfälle för att slutföra resten.
 • Om du har frågor om ett avsnitt av applikationen, klicka nära objektet. En ruta kommer att dyka upp med ytterligare information om det specifika objektet.
 • Varje avsnitt i en applikation visas på vänster sida av skärmen. Fortsättknappen längst ner på varje skärm sparar informationen du har fyllt i i det avsnittet och flyttar dig till nästa avsnitt.
 • När en sektion är klar visas a bredvid det avsnittet. Du kan fortfarande lägga till ytterligare information till ett slutfört avsnitt.
 • Din ansökan om antagning kan inte lämnas in förrän alla avsnitt är färdiga.
 • Betalning av ansökningsavgiften krävs innan din ansökan behandlas.
 • Om du kommer att ansöka som examenssökande nybörjare, se till att du har en kopia av ditt gymnasiet transkript eller en annan lista över dina gymnasieskolor, inklusive GPA och kurser betyg. Du kommer inte att kunna fullfölja din ansökan exakt utan att denna information är lätt tillgänglig. Sökande måste ange kurser, betyg, högskolepoäng och testresultat på ansökan som kommer att användas av Office of Admission för att fatta första antagningsbeslut. På begäran krävs officiella transkript (er) och testresultat för validering.
 • Ansökan om antagning och stipendier måste fyllas i och skickas in tillsammans med alla obligatoriska utskrifter och ytterligare dokumentation senast 1 februari (eller 15 december för överföringsstudenter som börjar på vårterminen) för att vara berättigade till antagningsstipendier. Antagningsstipendier kommer att tilldelas villkorat efter finansiering. (Självrapporterad information accepteras inte för stipendieändamål).

Kosta

Tillgängligheten du behöver. Flexibiliteten du vill ha. Vårt schema för undervisningsprogram gör det möjligt för heltidsstuderande studenter (inskrivna i minst 12 högskolatimmar) och doktorander (inskrivna i 9 eller fler högskolatimmar) att betala en enda kursnivå oavsett antalet totala studiepoäng. Vill du utforska ett ämne utanför ditt huvudämne eller ta ytterligare kurser för att påskynda examen? Tack vare vår schablonbelopp kan du göra det utan att betala ytterligare undervisning. Oavsett om du tar 10 timmar eller 20 timmar betalar du samma pris.

Undervisningsstatus och kostnader per termin (läsåret 2019-2020)

Studieavgift (schablonbelopp inklusive campusavgifter) $ 3669
+ Böcker och tillbehör (uppskattat) $ 500
+ Residence Hall Living (uppskattat) $ 3998
Semestertal (uppskattat)
Studieår totalt * (uppskattat)
$ 8167
$ 16.334

Utbildning utanför staten & kostnader per termin (läsåret 2019-2020)

Studieavgift (schablonbelopp inklusive campusavgifter) $ 9341
+ Böcker och tillbehör (uppskattat) $ 500
+ Residence Hall Living (uppskattat) $ 3998

Semestertal (uppskattat)
Studieår totalt * (uppskattat)

$ 13.839
$ 27.678

Internationell studentundervisning och kostnader per termin (läsåret 2019-2020)

Studieavgift (schablonbelopp inklusive campusavgifter) $ 18.682
+ Sjuk- / olycksfallsförsäkring - 12-månaders täckning (obligatoriskt) $ 1772
+ Böcker och tillbehör (uppskattat) $ 1000
+ Levnadskostnader (uppskattat) $ 7996
+ Orientering & SEVIS-överensstämmelse $ 80
Studieår totalt * (uppskattat) $ 29.530


Stipendier och ekonomiskt stöd

Pitt State erbjuder sina studenter många möjligheter till stipendier och ekonomiskt stöd. Vi förstår att du som student ska fokusera på klassrummet och inte på pappersarbetet. De professionella i vårt kontor för ekonomiskt stöd till studenter är här för att ge dig den information du behöver för att göra rätt val om ekonomiskt stöd. Nästan 80 procent av Pitt State-studenterna får någon form av ekonomiskt stöd, inklusive:

 • Bidrag: stöd som inte kräver återbetalning
 • Stipendier: utmärkelser till studenter som har visat överlägsen akademisk prestation eller uppfyller specifika kriterier, som inte kräver återbetalning
 • Anställning: cirka 10% av våra studenter är anställda på campus
 • Lån: lån kan göras till föräldrar och / eller studenter och måste återbetalas

I många fall kan våra professionella studenter hjälpa dig att kombinera dessa alternativ i ett personligt paket som passar ditt individuella behov. Mängden stöd du får baseras på din familj förväntade bidrag till dina utbildningskostnader. Det är viktigt att få ansökningar tidigt - Antagningsstipendier för inkommande nybörjare och överföringsstudenter tilldelas efter en först till kvarn först till dess att finansieringen har slut. Ansökan om höstterminen beror på 1 februari och den 15 december för vårterminen. Förfaller på dessa datum:

 • Antagningsansökan
 • Stipendansökningar
 • All nödvändig dokumentation (egenrapporterad information accepteras inte för stipendieändamål)
Senast uppdaterad May 2020

Om skolan

Looking for a university with a traditional campus feel, competitive academic programs, and an incredible surrounding community? Look no further than Pitt State.

Looking for a university with a traditional campus feel, competitive academic programs, and an incredible surrounding community? Look no further than Pitt State. Läs mindre