Kandidatexamen i företagsekonomi - internationellt företagande

Allmänt

Programbeskrivning

Företagsekonomi (International Business) är ett treårigt engelskspråkigt examensprogram, som förbereder globalt inriktade studenter för en karriär inom internationell verksamhet.

Det ger studenterna chansen att studera i ett internationellt klassrum, med ungefär 40 procent av studenterna som går med i programmet från utlandet. Föreläsarna är lika olika, och med sin branschkännedom lär du sig att tillämpa din teoretiska kunskap genom praktiska övningar, fall och teamuppdrag.

Du kommer att upptäcka principerna om etisk affärspraxis och hållbarhet, och utveckla dina professionella färdigheter och kulturell medvetenhet redo för den globala arbetsplatsen. Kursen är också ett springbräda för ett magisterprogram.

Graden i korthet

För det första fokuserar du på grunderna i internationell företagsförvaltning - redovisning, marknadsföring, verksamhet och handelslagstiftning.

Därefter får du tag i operativ marknadsföring och försäljning, leveranskedjan, kostnadsredovisning och internationell HR.

Du kommer också att arbeta som ett team för att styra en veckolång forskningsresa utomlands. Riktade destinationer inkluderar Toyko, Köpenhamn och Kuala Lumpur.

Vid det sista året kommer du att ha ett bestämt grepp om insatserna i internationell verksamhet. Du kommer att utveckla din personliga profil, välja valfria ämnen och slutföra din uppsats.

Du kommer att arbeta för ett internationellt företag i tre månader som ett led i vårt praktikprogram - vilket ger dig en verklig förståelse för en dynamisk arbetsmiljö. Allt du har lärt dig på kursen är förberedelser för detta steg i näringslivet. Credit Suisse, AB Inbev, KBC Bank (London Branch) och Philips Lighting BV är bara några av de företag där studenterna har spenderat sina praktikplatser.

Slutstudenter kan också gå med i vårt utbytesprogram och studera på ett av våra partneruniversiteter utomlands - till exempel i Österrike, Chile, Frankrike, Kazakstan, Schweiz och Storbritannien.

Studie i Antwerpen, Belgien

  • Hem till den näst största hamnen i Europa är Antwerpen avgörande i den globala försörjningskedjan och erbjuder företagsstudenter en mängd lärande möjligheter
  • En livlig stad av lärande med mer än 44.000 heltidsstudenter
  • Diamanthuvudstaden i världen, en blomstrande modeindustri och ett världsberömd konstnärligt arv
  • Bryssel, Paris, London och Amsterdam är alla inom bekvämt räckhåll med tåg.

Terminsavgift

Undervisningsavgiften för läsåret 2019-2020 är följande:

  • Studenter utanför EES: 6112,80 €
  • EES-studenter : 938,80 euro

Språkkrav

Programmet lärs på engelska, så studenterna måste ha en bra kunskaper i det engelska språket. Observera att du kanske behöver ett engelskspråkigt certifikat som IELTS: 6.0 eller TOEFL iBT: 87.

Ansökningstiden

  • Icke-EEA-studenter: 15 maj 2019
  • EES-studenter (utan IELTS: 6,0 eller TOEFL iBT: 87 certifikat): 12 juni 2019

För fullständiga programuppgifter, programinformation och riktlinjer, besök KdG hemsida https: // www. KdG .be / sv / business-management-international-business

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Karel de Grote University College has more than 12,000 enrolled students and employs about 1,000 staff members.

Karel de Grote University College has more than 12,000 enrolled students and employs about 1,000 staff members. Läs mindre