Kandidatexamen i engelskspråkig undervisning

Allmänt

Programbeskrivning

Engelska språkundervisning

Institutionen för engelskspråkig undervisning syftar till att höja lärare som har förvärvat en avancerad nivå av engelskkunnighet samt en hög förståelse för den kunskap och färdigheter som krävs för språkutbildningsområdet. Med tanke på den senaste utvecklingen inom fältet har eleverna en solid grund i engelska och läskunnighet, metodik, första och andra språkförvärv, pedagogik och språkvetenskap för att göra dem helt kvalificerade lärare i engelska i den primära, gymnasier och högskolor.

Studenterna är engagerade i ett omfattande program som syftar till att förbättra sina språkkunskaper såväl som professionell kompetens och kunskap så att de effektivt kan utföra sitt yrke. De har också undervisningsmöjligheter från och med det första året fram till det sista året för att se till att de blir bekanta med utbildningssystemet i privata och statliga skolor och utvecklar också sina pedagogiska färdigheter och erfarenheter.

Institutionen för engelskspråklig undervisning samarbetar med Institutet för utbildningsvetenskaper i genomförande av doktorandprogram som leder till MA och Ph.D. grader i engelsk språkutbildning.

Kurskonstruktion med krediter

  • TR-märkta kurser undervisas på turkiska.
  • EN-kurser undervisas på engelska.
  • Där märkte TR-EN en del av kurser på både engelska och turkiska.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

The slogan “At the heart of Istanbul” is suitable for a university like Bahcesehir University (BAU). With its main campus on the edge of the Bosphorus in Besiktas each day begins early with rapid mobi ... Läs mer

The slogan “At the heart of Istanbul” is suitable for a university like Bahcesehir University (BAU). With its main campus on the edge of the Bosphorus in Besiktas each day begins early with rapid mobility and continues throughout the day. Moreover, it is possible to encounter an event at almost every part of the university. Läs mindre
istanbul , Turkiet online + 1 Mer Mindre