Kandidatexamen i biologi

Allmänt

Programbeskrivning

Biologiexamen vid Assumption University

Biologi är studiens liv. Biologer utforskar livets mysterier på cell-, organism- och befolkningsnivåer.

Oavsett om du vill använda din biologi grad för att studera virus eller ekosystem, får du omfattande praktisk erfarenhet av laboratorier samt starkt stöd från och lätt tillgång till Assumption science fakulteten, som gör klassrumsbaserade begrepp meningsfulla och hjälper till att utveckla din tekniska forskning Kompetens. Det toppmoderna Testa Science Center ligger på campus i Worcester, MA erbjuder enastående laboratorieanläggningar för studenter som bedriver en biologiämne för att testa de komplexa och sofistikerade vetenskapsteorierna du lär dig i klassrummet.

Kandidater inom naturvetenskap har 85% acceptansnivå för medicinska skolor och 83% acceptans för andra typer av forskarutbildningar (tandvård och veterinärskolor etc.). Antagandet har artikuleringsavtal med mycket konkurrenskraftiga forskarutbildningar för att erbjuda våra studenter många möjligheter för garanterad antagning och / eller påskyndade grader eller intensiv vetenskaplig studie.

Biologi Major

Studenter som bedriver en biologi grad tar 16 kurser inom vetenskapen, med många alternativ för biologistudenter att välja vilka kurser som bäst passar deras intressen. Biologi majors kan också få akademisk kredit för upp till två biologi praktikplatser. Dessutom får studenterna en stark grundning i de bredare liberala konsterna och är beredda för karriär inom hälsovård, forskning, industri och utbildning och för vidare studier i doktorander och yrkesskolor.

Biologi Minor

En minor i biologi vädjar till studenter som har ett intresse för ett hälsorelaterat område, oavsett deras stora. Biologi minderåriga tar fem naturvetenskapliga kurser utvalda i ett på ett samråd med en avdelningsrådgivare.

Krav på biologi

Studenter som bedriver en biologi grad tar 16 kurser i matematik och vetenskap, med många alternativ för biologistudenter att välja vilka kurser som passar bäst för sina intressen. Studenter kan också få akademisk kredit för upp till två biologi praktikplatser. Biologi minderåriga tar 5 biologi kurser vald i samråd med en avdelningsrådgivare.

Praktikplatser och forskningsmöjligheter

Antagande elever har blivit utvalda för att delta i sommarforskningsprogram på stora forskningsinstitutioner runt om i landet. Dessutom erbjuder Assumption på campus sommarforskningsmöjligheter till studenter på högre nivå som ansöker om att hjälpa Assumption-fakulteten med sina forskningsprojekt. Studerande utvalda för sommarforskningspositioner får stipendier och bostäder på campus.

Alla vetenskapslärare uppmuntras starkt att få praktisk erfarenhet och kurskredit genom praktik inom sitt intresseområde under sina junior- eller seniorår. Praktikplatser för akademisk kredit ger studenter praktisk, praktisk erfarenhet, så att de kan utforska sina karriärval innan de examineras.

Sommarforskningsmöjligheter

Allt fler antagande studerande har valts ut för att delta i sommarforskningsprogram vid stora forskningsinstitutioner runt om i landet, inklusive National Science Foundation, National Institutes of Health, American Cancer Society och Juvenile Diabetes Foundation. Dessutom erbjuder Assumption på sommaren forskningsmöjligheter på universitetsnivå till studenter på högre nivå som ansöker om att hjälpa Assumption-fakulteten med sina forskningsprojekt. Studenter som väljs ut till sommarforskningsställningar får ett stipendium och bostäder på campus.

Forskarskolor och karriärer

Kandidater med huvud- eller mindreårig i biologi kommer in i en rad områden inklusive medicin, forskning, undervisning och läkemedelsförsäljning. De bedriver också doktorsexamen i ett antal hälsoyrken inklusive medicin, tandvård, podiatri, veterinärmedicin, apotek, sjukgymnastik och omvårdnad.

Antagandet har artikuleringsavtal med ett antal forskarutbildningar så att antagande studenter som har en stark akademisk ställning kan få tillgång till dessa program.

Senast uppdaterad Aug 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

At Assumption, we are committed to exploring with great gusto the relationship between faith and reason. By participating in this 2,000-year-old-tradition, today’s students join generations of scienti ... Läs mer

At Assumption, we are committed to exploring with great gusto the relationship between faith and reason. By participating in this 2,000-year-old-tradition, today’s students join generations of scientists, artists, writers, and philosophers who have engaged in a search for truth across disciplines. Läs mindre