Läs den officiella beskrivningen

Kandidatexamen i Undervisning engelska som andraspråk

I programmet ingår följande kurser:

Historia English Language

Kursen beskriver utvecklingen av engelska, titta på både engelska (dess ljud, vokabulär, och dess dialekter) och de sociala och politiska krafter som har påverkat språket. Tre grundläggande teman ger strukturen: historia, mångfald och förändring. Historien om engelska som den utvecklades i England, USA och andra delar av världen.

Engelska Syntax för TEFL lärare

Modern engelsk grammatik är en systematisk och rigorös undersökning av strukturen av samtida engelsk grammatik. Kursen utforskar användningsproblem i samband med modern grammatik i både tal och skrift. Grammatik är detta system av principer och regler som tillåter oss att organisera våra ord och meningar till sammanhängande, meningsfull språk. Grammatisk användning "fel" uppstår när någon av oss kränker dessa principer eller regler för grammatisk organisation.

Modern English Grammar

Kursen utforskar de problem användnings förknippas med modern grammatik i både tal och skrift. Kursen fokuserar också på de tre grundläggande frågorna som ligger bakom ett fel grammatisk användning: begreppet Standard English, effekterna av språkförändring på engelsk grammatik, och effekterna av språk attityder på våra föreställningar om "rätt" engelska.

Program undervisas på:
Engelska

Se 7 fler kurser från Lebanese International University »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Okt. 2019
Duration
3 år
Heltid
Pris
139
per kredit
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Okt. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum