Kandidatexamen i teknik management (högteknologi marknadsföring) med högsta betyg

Allmänt

Programbeskrivning

Den integrerade planering, design, optimering, drift och kontroll av tekniska produkter, processer och tjänster, en bättre definition skulle vara förvaltningen av användning av teknik för mänsklig fördel.

Den Kandidatexamen i Technology Management Program är unik genom att den kombinerar utvecklingen av viktiga affärsprinciper och färdigheter med tonvikt på den grundläggande roll som tekniken spelar i förvaltningen av företag. Till skillnad från traditionella affärsprogram, den Kandidatexamen i Technology Management Program fördjupar eleverna i fallstudier på att integrera ny teknik, fördelarna med teknik infrastruktur och problemlösning genom teknik. Denna specialiserade kunskap om teknik som ett problemlösningsverktyg och förändrings föraren låter Technology Management akademiker att utvecklas till mer effektiva chefer och ledare, och att anpassa lättare till förändringar på marknaden.

Ämneskunskaper Akademiker i kursen förväntas kunna:

  • Bidra inom industrin att tekniska projekt som en individ eller som gruppmedlemmarna; * Bidra till analys, syntes, praxis, affärs- och ledningsuppgifter inom en vetenskap eller teknik-baserade företag; - Förstå struktur, drift och ansvar, och affärskultur i ett företag eller organisation; - Uppskatta det ansvar och roller, attityder, värderingar, prioriteringar, dom och arbetsmetoder för att öva professionella forskare, tekniker eller ingenjörer; - Bidra till innovation och entreprenörskap inom en organisation; förstå kvalitetssäkringsprocesser; - Kommunicera effektivt i en rad tekniska och affärssituationer; och förstå den interna och externa affärsmiljön av vetenskap eller ingenjörsbaserade företag

Penetration av högteknologi i alla områden technopreurship aktivitet har radikalt förändrat världen social och ekonomisk erfarenhet, ökad globalisering av ekonomin, tvångs-konsumenter tillväxt och krävde en översyn av traditionella metoder för "leverantör-kund" relationer. Inom miljön i hård konkurrens och högre kundkrav, bör dessa relationer uppnå en helt annan nivå för att bli en riktig inkomstkälla tillväxt och minskad kostnaderna för nya kunder förvärv på lång sikt. För att lyckas i affärer är det viktigt för alla företag speciellt på högteknologiska marknader som telekommunikation, IT och media bygga långsiktiga kundrelationer och att behålla kunder.

Ange hjärtat av dagens High-Tech Marketing med fakulteten för teknikens & Technopreneurship (FPTT), Bachelor utbildningsprogram. Upptäck alla de sätt som FPTT kan hjälpa dig dra nytta av nya möjligheter och framgångsrikt möta de utmaningar och krav som dagens starkt konkurrensutsatt affärsmiljö. Vårt program är åter knowned.

Kursen ger för skapandet och försäljning av högteknologiska produkter, de verktyg som behövs för att framgångsrikt hantera de utmaningar och utforska möjligheterna med dagens turbulenta marknad. Kursen behandlar också hur investeringar i lojalitets teknik ger den bästa klientens retention och bli en av de viktigaste källorna till företagets börsvärde tillväxt. Skulle företagen investera? Hur man gör dessa investeringar effektivt? Vilka särdrag kundernas beteende på den högteknologiska marknaden efter köpet? Vilka instrument säkerställa framgång för sådana relationer? Finns det några framgångshistorier och bästa praxis?

VARFÖR VÄLJA DETTA PROGRAM?

Du kommer att lära av fakultet med starka akademiska meriter samt mångsidig yrkeserfarenhet. Klasserna är små nog att möjliggöra nära personliga kontakter med lärare och kurskamrater. Den mycket diversifierad elev sammansättning på programmet förvandlar projekt och grupparbete i dyrbara mångkulturella erfarenheter av lärande som utvecklar färdigheter, vitala i en karriär inom marknadsföring. Undervisningen strategi tillämpas och delaktighet: verkliga projekt med företag genomförs så att eleverna är i drift, och anställningsbar.

De specialisering spår, det stora antalet valbara erbjuds och praktik innebär att du kan anpassa programmet för att passa dig själv och din karriär i högteknologiska marknadsföring.

På examen kommer du att kunna närma marknadsföring med intelligens och kreativitet; hantera osäkerhet; fatta bättre beslut marknadsföring genom att förstå konsumenternas beteende; konto för marknadsföring budgetar och avkastning på marknadsinvesteringar; analysera lönsamhet kunder och segment; generera vinst på marknader internationellt; använder analytics som en källa till verklig konkurrensfördel; förstå strategisk varumärkes- och produkthantering.

Din framtida karriär

Detta program öppnar dörren till en rad yrken inom marknadsföring, försäljning och affärsutveckling: marknadsundersökningar, trendbyråer, kommunikation och event byråer, marknadsföring eller produktchefer, handel marknadsföring eller kategoriansvariga, försäljning och affärsutveckling, key account managers, och inköp. Programmet förbereder också studenterna för karriärer inom stora företag där de kommer att börja i försäljningsutveckling och senare flytta in marknadsföring positioner.

I ett SMF eller start, skulle utexaminerade vara väl lämpad att bli en försäljnings- och marknadschef med en stark strategi affärsutveckling och speciellt lämpad till jobb i den internationella marknadens utveckling.

Upptäck alla de sätt som Keller kan hjälpa dig dra nytta av nya möjligheter och framgångsrikt möta de utmaningar och krav som dagens mycket konkurrenskraftiga affärsmiljöer

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

As a Focus University, UTeM boasts strengths in technical fields – namely Engineering, IT, and Management Technology. UTeM has cemented a reputation of being a source of high-quality engineering gradu ... Läs mer

As a Focus University, UTeM boasts strengths in technical fields – namely Engineering, IT, and Management Technology. UTeM has cemented a reputation of being a source of high-quality engineering graduates with the capability of meeting the requirements of high-tech industries. UTeM also has research competencies in areas that it has identified as being key to enhancing the University’s unique proposition and also contributes to the nation such as Green Technology, Systems Engineering, Human-Technology Interaction, and Emerging Technology. UTeM Engineering programs are also accredited by Washington Accord. In addition to the Bachelor programs, UTeM offers also Master, PhD and Engineering Doctorate Program. Läs mindre