Kandidatexamen i stadsförvaltning

Allmänt

Programbeskrivning

Den första graden att utforma framtida städer

Idag bor hälften av världens befolkning i städer. År 2030 kommer över 70% av världens befolkning att vara urban och kommer att generera 80% av riket globalt. Detta gör städerna till den sanna motorn i det globala systemet.

Denna svimlande förändring leder till nya realiteter, som samarbetsekonomier, Big Data, elbilar, ny infrastruktur, förändringar i sociala relationer och naturligtvis förändringar i miljön.

Detta omedelbara scenario kräver yrkesverksamma som kan skapa, konfigurera och leda hållbar tillväxt och utveckling av städer.

Den Kandidatexamen i Urban Management Är banbrytande i Spanien och spearheading utbildningen av studenter med full kontroll av de verktyg som behövs för att uppnå digital miljöledning med en helhetssyn av städerna för att forma stadsdagsagendan.

innovativ

Kandidatgraden i Urban Management ger dig chansen att leda utvecklingen av städer för framtiden.

Kursplanen innehåller Urban Agenda, ett nytt koncept som anpassar sig till städernas specifika behov, eftersom det inte finns någon enda modell. Denna agenda beskriver de utvecklings- och hållbara utvecklingsplanerna för städer som syftar till att förbättra livskvaliteten för stadsborna. Du kommer att förvärva den kunskap som behövs för att ta itu med innovation inom olika yrkesområden. Ändring kan endast ledas av proffs som kan uppfinna och utveckla nya tillväxt- och managementmodeller.

INTERNATIONELL

En internationellt erkänd kvalifikation.

Kandidatgraden i Urban Management-kursplanen integrerar gradvis engelska språket under de första tre åren, för att studenterna ska kunna genomföra sitt slutprojekt på engelska och kunna göra en 3-månaders internationell utbildningsutbildning på arbetsplatsen. I en global värld med olika typer av städer finns det stora möjligheter till modernisering, vilket medför ständigt nya arbetstillfällen över hela världen.

TVÄRVETENSKAPLIG

I en sammanbunden värld, där något beslut har konsekvenser på andra områden, är det viktigt att tillhandahålla en tvärvetenskaplig och tvärgående utbildning. En utbildning som beaktar nya inlärningsmetoder inom olika kunskapsområden som påverkar utvecklingen av städer.

Ett program av ett slag

Kandidatgraden i Urban Management är banbrytande i Spanien, liksom dess tvärvetenskapliga kursplan inklusive ämnen från mycket olika skolor. Skolan för Arkitektur och Teknik har satt denna kursplan för studenter att lära sig grunden för juridik, ekonomi, kommunikation, hälsa och utbildning.

Det kommer att göra det möjligt för dig att få internationellt erkännande genom en gemensam internationell examen och är en annan grundläggande faktor för att utveckla den internationella utsikten för examen.

Lärande-för-met-metoden tillämpas på projekt som säkerställer transversalitet och samverkan, färdigheter som är nödvändiga för dagens arbetsmarknad.

HIVE (LA COLMENA)

Vi utbildar yrkesverksamma som kan göra sig i hybridmiljöer och ta itu med komplexa arbetsuppgifter.

Skaffa kunskaper bortom din specialisering och öppna ditt sinne för världen och dess möjligheter.

Förbättra din humanistiska och entreprenörsanda med kompetens relaterad till interaktion, solidaritet, teknik och språk.

Dela klasser med elever från andra grader, i en helt tvärvetenskaplig miljö.

De bästa idéerna är en förståelse för världen, sport kan vara ett medel för samarbete och digital teknik kan vara ett viktigt verktyg för kommunikation och undervisning.

Programmet Hive (La Colmena) är en fullt utvecklad kursplan för fyraåriga grader fördelat på 8 ämnen.

MEDIALAB

Praktiska sessioner i de bästa faciliteterna Ett multimediautrymme utrustad med alla resurser och teknik som för närvarande används i verkliga arbetsplatser för att du ska kunna lära dig i en simulerad miljö från första dagen. En kreativ fabrik för att uppfinna, njuta och lära. Vi har tekniken för dig att öva dina färdigheter.

 • En TV-studio med kontrollrum.
 • Nätverksbaserade multimedia rum med följande programvara: Final Cut, Avid Media, Composer, Protools och hela Adobe Suite bland andra
 • Radiobåtar och blandbord.
 • HD och 4k inspelningsutrustning
 • Fotokit

UTBILDNING PÅ ARBETSPLATSEN

Vilka färdigheter undervisas i denna grad?

Studerande som tar kandidatexamen i stadsförvaltning kan hantera utmaningar och problem som stadsledningen ställer ur multidisciplinär synvinkel.

Kandidater kommer att vara redo att framgångsrikt ta itu med den nya verkligheten.

DIN FRAMTID

Ta din plats i städernas framtid

Kandidater kommer att vara redo att arbeta som konsulter för privata företag och civila organ, inklusive innovationsavdelningar, hållbarhet i städerna eller energieffektivitet för alla typer av organisationer. Urban Management Professionals är mycket initiativrika och utvecklar egna affärsidéer.

Denna grad förbereder eleverna att leda förändringen 2020:

 • Urban management och studier
 • Miljöledning i städer och förorter
 • Utveckling, förvaltning och marknadsföring av offentliga utrymmen
 • Gemenskapsosiologi, förvaltning och medling
 • Urban politik och offentlig rymdledning
 • Stadens ekonomiska förvaltning
 • Geografiska IT-system och stadsdataanalys
 • Urbaninvesteringar och finansiella transaktioner
 • Zoning och stadsplanering
 • Undervisning av stadsförvaltning
Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

At Camilo José Cela University we offer a different education. An active education that offers the possibility of living your university live to the, fullest both inside and outside the classroom for ... Läs mer

At Camilo José Cela University we offer a different education. An active education that offers the possibility of living your university live to the, fullest both inside and outside the classroom for you to become the professional you aspire to be. Läs mindre