Läs den officiella beskrivningen

Kandidatexamen i psykologi

&nbsp

Psykologi är läran om individens beteende i mänskliga och icke-mänskliga djur och hur hjärnan bidrar till dessa beteenden. Till exempel undersöker området psykologi hur och varför människor är mottagliga för visuella illusioner, varför individer kommer att följa gruppens beteenden och hur icke-mänskliga djur (t.ex. fåglar och fladdermöss) hitta sin föda och kommunicera med andra. Dessa och andra intressanta ämnen diskuteras i många olika kurser på Algoma.

Vår psykologi program ger många olika kurser, ge alla elever att välja de kurser som är mest tillämpliga på deras intressen och framtida mål. Många av våra psykologi akademiker har främjat sina studier vid Mästarens och Ph.D. nivåer, har godkänts i utbildningsprogram och har vunnit anställning i sina områden av intresse.Detta har varit en del på grund av vår 4: e året uppsats kurs, detta är en oberoende studie kurs som ger den studerande att välja ett ämne de själva väljer, genomföra en omfattande översyn av bakgrunden litteratur som rör detta ämne, designa sin egen experiment, samla och analysera data och presentera sin forskning vid Algoma universitetet årliga psykologi Examensarbete Konferens. Denna erfarenhet vid Algoma universitet skiljer sig från andra universitet eftersom det vid Algoma U, får du välja ämnet och designa din egen studie, medan vid större institutioner du vanligtvis "tilldelas" en studie som redan pågår eller planeras i ett forskningslaboratorium. På Algoma universitet, avhandlingen upplevelsen grundligt åtnjuter av våra studenter ger utbildning och kompetens som krävs för framtida framgångar inom många områden, och avslutar kravet på en Honours examen i psykologi.

Oavsett om du vill tjäna en Bachelor of Arts examen eller en kandidatexamen, få en grundläggande bakgrund till en psykisk hälsa karriär, eller bidra till avancerade studier och forskning, vid Algoma universitet ger vi dig den lärande miljö, forskning potential och den bekväma inställningen av en mindre universitet i att utforska din potential, vidga dina vyer och utveckla dina kunskaper. Vi har kunniga professorer med varierande bakgrund när det gäller forskning intressen och erbjuda möjligheter till arbete tillsammans med våra professorer att få värdefull erfarenhet av forskning.

Se 7 fler kurser från Algoma University »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
4 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum