Kandidatexamen i Naval Architecture - visade på spanska

Allmänt

Programbeskrivning

Lunds Tekniska

OBS: Denna Bachelor of Naval Architecture programmet ges på bara spanska. Sjötransporter har mer än 80% av den internationella handeln med varor, ses en ökad efterfrågan på byggande av tankfartyg, gastankfartyg, bulkfartyg, behållare etc .Om vi ​​talar om energiresurser, i dag, nästan en tredjedel av oljan och en fjärdedel av den naturgas som förbrukas i världen kommer från vattenområden och denna brådska att olje- och gas prospektering och utvinning är inte på väg att ta slut. Med tanke på dessa scenarier, var detta naturligtvis utvecklats svar på efterfrågan på ingenjörer som kan utforma nya fartyg och offshore-strukturer.

Naval Architecture är ett tvärvetenskapligt ämne med en stark betoning på konstruktion och systemteknik på fartyg och offshore-strukturer. Studenter kommer att ha kunskap och erfarenhet av de fullständiga processer utformning, modellering, implementering av fartyg, marina anläggningar och andra komplexa system, tillsammans med djup teoretisk kunskap inom relaterade ämnen som design, konstruktion, reparation, inspektion, underhåll och förvaltning .

Mission

Naval Architecture som en del av University of Veracruz, är ett akademiskt program ägnas åt den vetenskapliga och tekniska utvecklingen av skeppsbyggnad vetenskaper och tillämpningar i den socioekonomiska utvecklingen i landet; syftar till att utbilda högkvalificerade yrkesverksamma inom den praktiska tillämpningen av kunskap i konstruktion, tillverkning, reparation, inspektion och underhåll av alla typer av flytande, självgående eller ej strukturer och deras samverkan med andra discipliner inom olika sektorer, som ekonomiska, sjöfart och port. De studenter kommer att vara engagerade socialt och utbildade starkt i en miljö med etik och professionellt ansvar.

Kursens innehåll

Grundexamen program är anordnad att ge studenten en bred marin ingenjörsutbildning genom att kräva grundkurser inom områdena strukturmekanik, hydrodynamik, marina kraftsystem, och marina dynamik. Dessa kurser omfattar tekniska fundamenta och deras tillämpning på konstruktion och tillverkning av marina fordon och system. Kurser i marina konstruktioner itu med design och analys av marina fordon och plattformar inklusive statisk styrka, trötthet, dynamisk respons, säkerhet och produktion. Motstånd, manöver och sjöegenskaper egenskaper organ i den marina miljön är föremål för kurser i marin hydrodynamik. Marina kraftsystem involvera alla mekaniska system på ett marint fordon med särskild tonvikt på val och arrangemanget av huvudframdrivningssystem. I marina dynamik, studerar studenten vibrationer marina konstruktioner och motorer och den stela kroppen svar på det fartyg till vind och vågor.

Karriärmöjligheter

Den tvärvetenskapliga karaktär marin teknik och struktur och läroplanen för programmet, gör utbildningen är relevant för karriärer inom sjöfartssektorn samt inom andra områden. De vanligaste områdena inom Naval Architecture som våra studenter arbetar efter examen inkluderar: fartygsdesign, skeppsbyggnad, offshore struktur design, offshore struktur byggnad, yacht design, yacht, marin stridande och stödfartyg, hantverk, kustteknik, marin miljöteknik, sjöfart och transport, fiskeindustrin och tekniskt stöd till havet forskare.

fritidsaktiviteter

Ett antal av våra alumner hade inblandade i konstruktion och tillverkning av mänsklig kraft ubåt, att tävla i internationella tävlingar .Others integreras seglingsteamet. Under programmet programmerade besök på nationella och internationella varv. Eleverna hjälper till internationella konferenser SNAME, OTC och IPIN organisation.

uv
Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Universidad Veracruzana (UV) is one of the largest public universities in Mexico. It is distributed throughout the state of Veracruz in 5 regional campuses, offering postgraduate and undergraduate deg ... Läs mer

Universidad Veracruzana (UV) is one of the largest public universities in Mexico. It is distributed throughout the state of Veracruz in 5 regional campuses, offering postgraduate and undergraduate degree programs to over 70,000 students in the academic areas of Arts, Biological and Agricultural Sciences, Health Sciences, Economics and Business Studies, Humanities, and Technical Sciences and Engineering. Läs mindre
Heroica Veracruz