Bachelor of Human Services - ACCEL


Bachelor of Human Services programmet är utformat för att ge kurser i teori och tillämpningar som är förknippade med mänskliga / sociala tjänster. Graden förbereder eleverna för att ange en karriär område relaterat till en mängd olika organ service och hjälpa yrken.


Akademiker kan arbeta i en mängd olika positioner relaterade till socialt stöd och hälso industrin sjukvård, ofta i positioner relaterade till barnskyddet, missbruk, tjänster för vuxna och äldre tjänster. Dessutom ger utbildningsprogrammet utmärkt förberedelse för att bedriva en examen i flera discipliner.

&nbsp

Läroplanen har två alternativ. En är en examen färdigställande alternativ för dem med ett intresseföretag grad eller högre och finns tillgänglig online eller i klassrummet. Det andra alternativet är för dem utan ett intresseföretag grad.Alla kurser finns i klassrummet, och de flesta av kurserna är online.

&nbsp


EXAMEN SLUTFÖRANDE ALTERNATIV - ALLMÄN UTBILDNING OCH examensfordringar


Fullföljande av godkänd associera-examen (max 64 ​​termin timmar överförs som "block" kredit), minst 56 termin timmar från en senior högskola eller universitet, minst 45 termin timmar övre division kurser, minst 36 termin timmar från Anderson University, minst 36 termin timmar av allmänna kurser för att inkludera statistik, humaniora / sköna konsterna, sociala / beteendevetenskap, kommunikation, naturvetenskap och kristna studier.


ELLER


ALTERNATIV för första gången freshmen och ICKE-degreed studerande - allmän utbildning KRAV (36 timmar)

&nbsp

&nbsp

Bachelor of Human Services - beteendevetenskap

Bachelor of Human Services / beteendevetenskap Koncentration program är utformat för att ge kunskaper och färdigheter i mänskliga / sociala tjänster, psykologi och sociologi.


Graden förbereder eleverna för att ange en karriär område relaterat till en mängd olika organ för leverans av tjänster, hjälper yrken, eller rådgivning. Dessutom ger det utmärkt förberedelse för att bedriva en examen i flera discipliner, till att omfatta mänskliga tjänster, socialt arbete, psykologi, rådgivning och andra. Läroplanen har två alternativ. En är en examen färdigställande alternativ för dem med ett intresseföretag grad eller högre och finns tillgänglig online eller i klassrummet.Det andra alternativet är för dem utan ett intresseföretag grad. Alla kurser finns i klassrummet, och de flesta av kurserna är online.

Se 11 fler kurser från Anderson University South Carolina »

Denna kurs är Internet, På campus
Startdatum
Duration
Kontakt Skolan
Deltid
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
Rolling admission application deadline
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Sep 2020

Location
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
Rolling admission application deadline
Slutdatum