Läs den officiella beskrivningen

ungkarl

Översikt

Kandidatprogrammet börjar med att lära sig grunderna i inredning. Dessa teman är färglära, fysisk planering, och programvara som krävs för att bygga realistiska modeller av mönster. Projekten omfattar både bostäder och kommersiella utrymmen som hjälper eleverna lära sig att närma sig olika typer av projekt. I föreläsningar i kombination med skrivbord kritik och följs av presentationer hjälpa eleverna att skapa grundligt utvecklade projekt.

Dessutom är projekten alla avslutade individuellt för att säkerställa att eleverna kan använda dem i deras individuella portföljer. Detta innebär att när studenterna examen de tar med sig en komplett portfölj av arbete som de kan använda för att söka jobb i en inredningsfirma eller studio.

Målet för de första två åren är att förbereda studenten för sin avhandling som är en årslång projekt som sker under det tredje året av programmet. Den studienivå höjs är förberedelse för detta projekt med eleverna lära sig om belysning och akustik och hur de tillämpas i praktiken i ett utrymme.

Under det tredje året, tillsammans med examensarbetet, eleverna lära sig att interagera med kunder och hur man hanterar storskaliga projekt. Programmet är utformat för att förbereda studenterna för sömlös integrering i arbetslivet.

Vid slutet av den intensiva treåriga kandidatprogramstudenter belönas med en kandidatexamen, BA (Hons) i design, som godkänts av University of Chester.

Fakulteten

Fakulteten består av både lokalt italienska och internationella professorer som alla talar och undervisar i engelska. Dessutom, professorerna är alla yrkesverksamma inom sitt område. Detta är att se till att fakulteten är medveten om vad som händer inom sitt område, så att de inte ger sina elever inaktuell information. Skolans intima klasstorlekar tillåta för varje elev att få en premie individanpassad undervisning.

Plats

Skolan ligger i den pittoreska staden Florens. Florens är en levande inflytande över några av de mest inflytelserika arkitekter och designers som Brunelleschi, Da Vinci, Dante och Michelangelo. FIDI är en unik skola delvis tack vare sitt otroliga läge. Klasser har möjlighet att bevittna den historiska mästerverk genom rundvandringar med sina professorer och lära sig om konsthistoria på plats.

Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från The Florence Institute of Design International »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Okt. 2019
Duration
3 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Okt. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum