Kandidatexamen i internationella relationer

Allmänt

Programbeskrivning

Jag kan bygga broar som spänner över hela världen

I det här programmet lär du dig om och förstår sammanhanget med internationell politik och ekonomi, ekologi och etik, lagaregler och kulturella idéer samt konsten att diplomatiska förhandlingar från början. Våra studenter kan se sig själva i Federal Foreign Office, jobba för ett internationellt företag eller med en icke-statlig organisation.

(Re-) Thinking Management & Society

Vårt internationella relationsprogram söker studenter som är passionellt intresserade av vad som händer i världen och vill bidra positivt genom att utveckla lösningar för de stora globala utmaningarna och hitta fredliga resolutioner till en konflikt. Om du gillar att suga upp ny information som en svamp och är villig att kasta dig in i någon ny politisk debatt, så är det här platsen för dig. Vi kommer att utforska de stora problem som vår värld står inför, särskilt ämnen som fred, välstånd, miljöskydd, rättvisa och mänskliga rättigheter. Du borde vara socialt engagerade och nyfiken på andra kulturer och deras sätt att tänka på. Du måste bygga broar som vi tror på diplomati som drivkraft på det konflikt-rida världsstadiet. Våra studenter vill avsluta konflikt och exploatering fredligt, förhandla resolutioner med ord, kunskap och värderingar. De är framtida mellanhänder mellan kulturer och deras respektive intressen.

58429_IR101.jpg

Karls - Universitetet med en internationell puls

Att uppleva interkulturellitet och en mångfald av idéer är en naturlig del av vardagen på Karls. Vårt samhälle består av studenter, lärare och personal från mer än 50 länder från hela världen. Du kommer att lära dig ett annat språk under studierna på Karls. Våra utländska studenter kan också lära sig tyska som främmande språk. Du kan få möjlighet att öva dina språkkunskaper under din semester utomlands. Vi har partnerskap med över 100 universitet över hela världen. På Karls ser vi oss som ett internationellt och interkulturellt knutpunkt för samarbetsupplevelser. Vi omfamnar mångfald och är socialt inkluderande.

Hitta störande lösningar på komplexa problem

På Karls spårar vi inte dig med bara fakta eller en "universell sanning". Istället lär våra elever att tänka kritiskt om dagens realiteter, söka ansvar och hitta störande lösningar på komplexa problem. Karls kännetecknas av små klasser (20-30 studenter) och stöds av det starka nätverket av våra professorer, lärare och personal från olika branscher och akademiska områden. Vi tar ett tvärvetenskapligt perspektiv på förvaltning och struktur i verkligheten och problemlösning i alla våra program. Våra studenter är utvalda eftersom de vill skapa med sig en hållbar förändring, är villiga att ta ansvar och tro att ledarskap är ett tillfälle att tjäna andra och samhället. Vår förståelse för utbildning följer principerna för ansvarig förvaltningsutbildning, som lanserades vid FN: s toppmöteskapsledare 2007.

58430_IR102.jpg

Real World Experience och Lifelong Networks

På Karls får du praktiskt taget tillämpa de kunskaper och färdigheter du lär dig, från första halvåret. Du kan träffa proffs, ta utflykter med dina professorer och medstudenter, upplev fascinerande affärsplatser och kompletta projekt som en del av dina studier för verkliga organisationer. Detta bygger din yrkeserfarenhet och utvecklar verkliga kompetenser. Karlsuniversitetet blir en idéfabrik avsedd att inspirera olika grupper av studenter för att på allvar imponera sina kunder.

58431_IR103.jpg

Hjärtat i Europa: Karlsruhe, Tyskland

Beläget mitt i Karlsruhe centrum, en ung, livlig, mångkulturell studentstad i södra Tyskland hittar du ditt nya hem i den varmaste staden i Tyskland, även känd som sin internetkapital med ett levande uppstartssamfund . Vi är i pulsen av den europeiska livskvaliteten: kultur, ekonomi, urban livsstil och natur. Att resa runt är snabbt och enkelt och det finns mycket att utforska runt om i Europa.

Visste du att Tyskland var det tredje mest efterfrågade internationella studieområdet efter USA och Storbritannien? Efter att du lyckats slutföra din examen i vårt program kommer du automatiskt att vara berättigad att stanna i landet i upp till 18 månader på en arbetssökande visum. Och eftersom du har möjlighet att lära sig tyska som en del av dina studier på Karls, ger bachelorprogrammet dig verkligen chansen att ta ett viktigt steg mot ett jobb i Tyskland efteråt.

Klar att ansöka? Krav och antagning

Ser du dig som en del av Karls-samhället? Vill du göra skillnad - för dig själv och andra? Är du i färd med att omvandla dig själv och behöver hjälp? Vi vill gärna höra från dig! De allmänna studiekraven för vår kandidatexamen är:

  • Tysk universitets behörighet eller internationell motsvarighet ( mer information )
  • För att starta i ett engelsktalande program behöver vi inte kunskaper om tyska; Din engelska färdighet ska motsvara en nivå på C1 eller högre enligt den gemensamma europeiska referensramen för språk (CEFR) som motsvarar en IELTS på 6,5+ eller ett internetbaserat TOEFL-poäng på 100 + poäng. Om engelska ditt modersmål behöver du inte bevisa din skicklighet.

Du kan hitta alla detaljer om ansökan, obligatoriska handlingar och antagningsprocessen på vår hemsida . Ansökningsfristen för studenter utanför EU är 15 april och för EU-studenter den 31 augusti. Inträde är endast möjligt för vintersemestern i september. Vårt antal slots är begränsat så tveka inte, så sök nu och säkra din plats!

Vill du veta mer om Bachelor of Arts på Karls, gå till vår hemsida: bachelor.karlshochschule.de/

Kan inte vänta med oss? Skicka oss ett mail: admissions@karlshochschule.de

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Karlshochschule International University (or as we call it: the Karls) is a foundation-owned, private, non-profit university. It is accredited by the Wissenschaftsministerium (Ministry of Science) of ... Läs mer

Karlshochschule International University (or as we call it: the Karls) is a foundation-owned, private, non-profit university. It is accredited by the Wissenschaftsministerium (Ministry of Science) of the Baden-Württemberg state and also has a Foundation for International Business Administration Accreditation (FIBAA) Systems Accreditation. Läs mindre