Kandidatexamen i internationella hotell management

Allmänt

Programbeskrivning

programmet Kandidatexamen i International Hotel Management Det riktar sig till kandidater som framgångsrikt har klarat gymnasiet studier eller utbildning cykel av högre nivå och syftar till slut att utbilda framtida yrkesverksamma rubriken för alla hotell och turism företag.

Programmet lärde kan möta utbildningsbehov inom hotell- och turistnäringen, som erbjuder studenter specialutbildning.

Pedagogik: en lyckad kombination och balans mellan utbildning och universitetsutbildning metoder anpassade till nya krav och aktuella behov inom sektorn.

Vår fakultet har högt kvalificerade lärare, alla yrkesverksamma aktiva. Dessutom har läroplanen en stark internationell inriktning som tillåter eleverna att fungera i ett globalt sammanhang, som svar på de strävanden yrket.

praxis

14 månader fördelat över tre år, turistföretag och hotell på 4 till 5 stjärnor validerats av Vatel. Gain i samband med verkligheten i deras framtida yrke, utveckla kompetens för lagarbete och upplever i miljön som är riktade upplevelser.

språkkurser

Spanska (icke-spansktalande studenter ska ha B2-nivå spanska). Gradvis, eleverna får undervisning i engelska (upp till 30% av sina undervisningstimmar).

Karriärmöjligheter

Motion befattningar vid varje turist eller hotellföretag.

Behörighet

  • Att ha gymnasieutbildning eller motsvarande, eller högre grad.
  • Vinna tester Vatel egen tillgång.

Antagningsprocessen

  1. Fyll i registreringsformuläret för inträdesprov.
  2. Utföra tester typprovning och personlig intervju.
  3. Anmälan om testresultatet om upptagande och registreringsförfarandet

Agenda

Kunskap om sektorn i allmänhet och ekonomi, strategi, marknadsföring, företagsledning och hotell management särskilt fokusera arbetet på att utveckla de kunskaper och färdigheter för varje student.

kurser

management: Ge terminologi och grundläggande begrepp. Förklara hur ledningen är ett instrument för ledning.

marknadsföring: Låt eleverna att förvärva kunskaper och färdigheter som behövs för att förstå marknadsföring och dess betydelse i bolaget.

Human Resource Management: Att införa de grundläggande principerna management personal

datorer: Utbildning i användningen av Internet och söka efter information i ett företag. Upptäck kontor automatisering verktyg tillämpas på hotel management.

Business Economics: Bekanta dig med begreppet bolaget, med sin plats i den ekonomiska miljön.

professionell kultur: Att förstå det förflutna för att förutse framtiden. Väcka nyfikenhet och stimulera smak för det som omger oss, gastronomi och konst av yrket.

egen bild: Att lära sig att hantera bilden, vara medveten om sig själv, arbetar självkänsla och lära sig att känna igen andra. Alltid med respekt för andra.

nutrition: Att veta vikten av näring i någon form av verksamhet, såsom beredning, matlagning, tillhandahåller eller serverar mat och dryck. Utveckla balanserade menyer med hänsyn till närings bidrag som rekommenderas för ungdomar, vuxna, idrottare, bland annat.

Skördar vin: Att få eleverna till en värld av vin, att kunna känna igen de olika typerna, bearbetning, vinodlingsarealer och lära sig att smaka, servera och rekommendera rätt vin till den typ av mat.

Engelska: Förvärva ett språk teknisk nivå som kan utvecklas effektivt i någon internationell miljö.

F & B miljö och underhållning: Förvärva allmän kunskap om hotell och restaurang.

Praktiska tillämpningar: Applicera i en verklig situation de praktiska kunskaper som förvärvats under klasser på en reception, restaurang, kök eller andra avdelningar.

Ytterligare uppgifter Kandidatexamen i International Hotel Management i Spanien, Barcelona och Andorra

Varaktighet: 3 år (36 månader)

Pris:
Den första kursen 9.710 euro - (1,890 euro för anmälningsavgiften och 7,820 euro som hänför sig till den årliga terminsavgifter)
Den andra och tredje året: EUR 8530 - (710 euro registreringsavgift och EUR 7820 årliga terminsavgifter)

Requisitos:
Har godkänt kandidatexamen (eller motsvarande för utländska studenter) eller högre Grade yrkesskolor för turism och gästfrihet.

Att övervinna egen testcenter tillgång

Kvalificering:
Kandidatexamen i International Hotel Management undervisas i Andorra och formella kvalifikationer som certifierats av den franska staten.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

El equipo docente de Vatel está compuesto por profesionales en activo de la industria hotelera y turística, sólo así podemos garantizar que nuestros alumnos desarrollan sus conocimientos y capacidades ... Läs mer

El equipo docente de Vatel está compuesto por profesionales en activo de la industria hotelera y turística, sólo así podemos garantizar que nuestros alumnos desarrollan sus conocimientos y capacidades conforme a las necesidades que hoy tiene el sector. Las tres piezas clave de nuestro modelo educativo : especialización, la adaptación al mercado, y el desarrollo de conocimientos y capacidades en un entorno global. Läs mindre
Andorra la Vella , paris , madrid + 2 Mer Mindre