Kandidatexamen i internationell hotellledning

Allmänt

Programbeskrivning

Mål: Att introduceras till ledningen genom föreningen av teoretiska aspekter och yrkeserfarenhet.

I en internationell miljö, eleverna lär sig

  • Tekniker, verktyg och team ledande;
  • Hur man kan utveckla sina yrkesmässiga, juridiska, ekonomiska och språkkunskaper med målet att bli en operativ chef i ett företag.

Den Internationell hotelledning Programmet riktar sig till sökande som framgångsrikt har fullföljt gymnasiestudier och dess slutliga mål är att utbilda framtidens proffs inom Operational Management i något hotell avdelning. Löptiden för programmet är 3 år och omfattar 12 månaders praktik i tre till fem stjärniga hotell i Spanien, liksom i hela världen. Studenterna kommer att skaffa sig erfarenhet i samband med verkligheten i deras framtida yrke, utveckla lagarbete färdigheter och få erfarenhet i sin önskade framtida miljö.

Examina

VATEL-examen godkänd av den franska staten

Inledande karriärmöjligheter:
Operativa befattningar inom något hotell avdelning.

Studietiden:
3 år

Praktik:
12 månader fördelade i tre år, i tre till fem stjärniga hotell som valts ut av Vatel inom följande områden: Städning & Front Office Service & Kitchen och mellanchefs.

Språk:
Engelska (icke engelskspråkiga elever måste ha B2 nivå på engelska).

Krav

  • Att hålla en High School Certificate eller motsvarande *
  • För godkänt Vatel antagningsprov.

* Utländska studenter kommer att begäras ett intyg från den skola där eleven gick gymnasiet eller motsvarande, ger rätt att bedriva högre utbildning i ursprungslandet.

Avgifter

Anmälningsavgift 1: a året : 1890 €
Anmälningsavgift 2: a året
: 710 €
Anmälningsavgift 3: e året *: 710 €
Årliga akademiska avgifter **: € 9590

* Enkel betalning utan bidrag
** Årlig betalning utan bidrag

Betalning i förväg: 2% rabatt (gäller akademiska avgifter).
Uppskjuten betalning: upp till 10 omgångar, räntefritt.

Ansökningsprocess

  1. Kandidaterna måste fylla i ansökningsformuläret, med all begärd information.
  2. Efter att ha utvärderat alla ansökningar kommer Vatel Madrid bjuda godkända sökande att göra online antagning examen och har en intervju.
  3. Kandidater bekräfta det datum då de kommer att kunna ta online inträdesprov och intervju.
  4. Kandidaterna kommer att informeras om resultatet sju dagar efter antagnings examen.
  5. Kandidaterna kommer officiellt inskrivna gång förvaltningsförfarande och betalning har avslutats.

Vad du kommer att lära dig

  • Management: att förvärva ordförråd och grundläggande begrepp. För att förstå den praktiska aspekten av ledningen.
  • Marketing: Att förstå grunderna i marknadsföring principer och deras tillämpning.
  • Datavetenskap: Att upptäcka världen av Internet och tillämpa Office-verktyg i hotel management.
  • Företagsekonomi: För att förstå begreppet verksamheten och dess plats i den ekonomiska miljön.
  • Professionell kultur: att förstå konsten att yrket. Att vakna nyfikenhet och stimulera smaken för det som omger oss, gastronomi bland andra aspekter.
  • Inledande till mat och dryck: För att få allmän kunskap om restaurangbranschen.
  • Hushållning: att förklara driften av en avdelning nära besläktad med hotellets gäster komfort, och vikten av kontroll i denna nyckel avdelning.
  • Human Resources: Att lära sig de grundläggande principer som styr Human Resource Management.
  • Professionell Image: Att lära sig att hantera en image, vara medveten om sig själv, att arbeta med självkänsla och känna igen samtidigt som andra.
  • Nutrition: Att känna till betydelsen av kost i någon typ av verksamhet, hur man förbereder, kock, servera mat och dryck. Att utveckla balanserade menyer med hänsyn till det rekommenderade näringsintag för varje person.
  • Enologi: Att få vinvärlden till studenter, kunna känna igen olika typer av vin, bearbetning, vinprovning vin ihopparning och servering.
  • Franska, tyska eller kinesiska: För att få en arbetsnivå av språket så att du kan kommunicera effektivt i alla internationella sammanhang
  • Praktisk tillämpning: att tillämpa teoretiska kunskaper i klassen i de olika hotell operativa avdelningar.
  • Revenue Management: Att ge avgörande kunskap, tekniker och terminologi för att maximera intäkterna och hotell vinster samtidigt uppnå ökad lönsamhet.
Senast uppdaterad Augusti 2017

Om skolan

Today, our Hospitality schools located throughout the world convey the same internationally targeted courses to 7,000 students, based on the tried and tested mixture of theoretical university courses ... Läs mer

Today, our Hospitality schools located throughout the world convey the same internationally targeted courses to 7,000 students, based on the tried and tested mixture of theoretical university courses followed by professional experience. Läs mindre