Kandidatexamen i filosofi / teologi

Allmänt

2 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Bibeln och religion på EMU

EMU Bibeln och religion studenter gräva djupt i Skriften, göra sin egen andliga formation arbete, och hitta sitt syfte i livet som Jesu efterföljare; de blir utrustade för att tjäna det gemensamma goda nära hemmet och runt om i världen.

Som en examen, kommer du att vara beredd att delta i seminariet eller forskarutbildning, eller omedelbart börja verka i kyrkor, serviceorganisationer, skolor, sjukhus och samhällsorganisationer. Du kommer att utveckla självkännedom och kompetens för att göra en skillnad genom ett åtagande att anabaptist Mennonite värden för interkulturell förståelse, ta hand om skapande, icke-våldsamma fredsbyggande och service till andra som Jesus modelleras.

Hands-On Learning and Exploration

Bibeln och religion studenter med och leder ofta campus dyrkan erfarenheter och fungera som ministeriet eller pastorala assistenter i uppehållkorridorer. Alla elever, oavsett om de är en avdelning större eller inte, uppmanas att undersöka pastorala och testa sina gåvor första hand genom ministeriet undersökningsprogram. En unik fördel till Bibeln och religion studenter ligger också i att vara på samma campus som Eastern Mennonite seminariet.

Om Bibeln och religion Program vid EMU

Vår spännande läroplan

Bibeln och religion Institutionen erbjuder unika och utmanande kurser inom följande områden:

 • Anabaptist bibliska perspektiv
 • Bibeln och religion
 • exegetik
 • kyrk studier
 • Fredsbyggande och utveckling
 • FILOSOFI
 • Religion
 • teologi

Detta är en fullständig lista. Dessa kurser erbjuds inte varje termin eller ens varje år.

Utforska departement: Ministeriet Förfrågan Program

Ministeriet Inquiry Program är en spännande möjlighet för Mennonite Church USA för college-åldern unga vuxna att utforska själavård. Programmet ger möjlighet att uppleva med egna ögon vad departement är och att testa dina egna gåvor och känsla av samtal. Deltagarna arbetar under överinseende av en pastor och är inblandade i många aspekter av en minister liv och arbete. Ansträngningar görs för att placera dig i församlingen eller församlings inställning du har valt - urban, landsbygd, stor eller liten.

Gör en skillnad: Peace oratorical Contest

Den årliga C. Henry Smith Peace oratoriska Contest ger studenterna en möjlighet att diskutera fredsbyggande och social rättvisefrågor på campus. Den intercollegiate konkurrens administreras av fred och rättvisa ministerier Mennonite centralkommittén. Studenter från varje Mennonite och bröder i Kristus högskola i Nordamerika är berättigade att delta.

Anslutningar till seminariet

EMU har också ett seminarium som ansluter med undergrads på följande sätt:

 • Bibeln och religion majors och minderåriga kan ta valbara poäng på seminariet
 • Bibeln och religion majors kan fylla språkkrav i seminariet kurser som Hebrew
 • Seminary studenter ge andlig riktning undergrads
 • Seminariet studenter praktikant med campus ministerier och arbete med hemvist liv som res hall direktörer
 • Vissa stipendier är tillgängliga för Bibeln och religion stora företagen att fortsätta sin utbildning i seminariet

Majors

Exegetik (45SH)

Denna läroplanen ger en grund i bibliska studier med fokus på metoder för bibelstudium för studentens förutse sekundär bibelundervisning eller graduate-nivå seminariet studie. Studenterna får omfattande exponering för teologiska frågor och samtida frågor om biblisk tolkning och innebörden av kristna lärjungaskapet. Denna stora kräver 27 timmars grundläggande kurser som anges ovan plus 18 timmar för totalt 45 timmar.

Församlings och ungdoms Ministries (48SH)

Denna stora förbereder eleverna för att besvara Kristi uppmaning till ministeriet inom församlingarna i samband med snabbt föränderliga, pluralistiskt och varierat västerländska kulturen. Den stora förbereder eleverna för tjänstgöring i områden som ungdoms departement, stads uppdrag och församlings ledarskap, och är också en grund för forskarutbildning nivå seminariet studier i kyrkan och departement ledarskap. Denna stora kräver 27 timmars grundläggande kurser plus 21 timmar för totalt 48 SH.

Religiösa och interkulturella studier (48SH)

Denna stora är utformad för att förbereda studenterna för inter karriärer, inklusive uppdrag och serviceuppdrag i dagens norra inställningar eller i södra halvklotet. Det kan också tjäna som grund för forskarutbildning inom områden som antropologi, religiösa studier eller missiology. Programmet omfattar studier av kulturer, betydelsen och värdet av religion inom dem, och konsekvenserna kulturer och religioner har för olika former av kristen vittne. Studenter i RIS större uppmuntras att delta i Urbana Missions konferensen (hålls vart tredje år, med 2012) en gång under sin utbildning. De som gör det kan tjäna en termin av oberoende undersökning kredit som en extra elektiv, arbeta med sin fakultet rådgivare (CHST 499-1 SH). Denna stora kräver 27 timmars grundläggande kurser plus 21 timmar för totalt 48 SH.

Filosofi och teologi (48SH)

Filosofin och teologi större är för elever med särskilda intressen i dessa områden. Den är utformad för att vara grundläggande för vidare studier i forskarskolan eller som ett komplement till andra akademiska discipliner. Denna stora kräver 27 termin timmar teologi, bibelstudier och religion kurser, och 21 timmar av filosofi kurser, för totalt 48 termin timmar.

Bibeln och religion (36SH)

Detta är en stor endast tillgänglig för studenter som är dubbla majors. Den är utformad för studenter med intresse för bi-yrkes departement samt att uppmuntra studenter från andra stora företagen som vill lägga till en bibel och religion avdelning större och ändå kunna ta examen i fyra år. Denna stora kräver 21 timmars grundläggande kurser plus 15 timmar i en av fyra koncentrationer för totalt 36 SH. Koncentrations alternativ inkluderar: exegetik, Congregational och Ungdomsarbete, religiösa och interkulturella studier och filosofi och teologi.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

An EMU education helps students to discover their purpose in life and prepare to make a difference for the common good at home and around the world. EMU’s rigorous academics emphasize one-on-one relat ... Läs mer

An EMU education helps students to discover their purpose in life and prepare to make a difference for the common good at home and around the world. EMU’s rigorous academics emphasize one-on-one relationships with professors, cross-cultural awareness, care for creation, and service to others. Läs mindre
Harrisonburg , Lancaster + 1 Mer Mindre