Kandidatexamen i företagsekonomi

Allmänt

2 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Kandidatprogrammet i Business Administration ger möjligheter till yrkesarbete och utveckling i en häpnadsväckande mängd olika branscher och funktioner. Syftet med detta program är att utbilda förvaltningsexperter som kan använda specialiserade förfaranden, vetenskapligt utvecklats över tiden för alla ekonomiska och administrativa funktioner, för att lösa praktiska problem. Utexaminerade av programmet har möjlighet att stödja ledningen i olika områden för industriell ekonomi och att ta över förvaltningsuppgifter själva.

Många av våra studenter in i en värld av privata företag, där de kan bli aktiva i samråd funktioner (t.ex. för revisorer, skatterådgivare, konsulter och reklamkonsulter) och även som seniora medarbetare inom industrin och i handelsföretag. Våra studenter är också i efterfrågan inom bank- och kreditadministration sektorer. I synnerhet finns det en efterfrågan på kvalificerade experter förvaltning inom den offentliga sektorn (t.ex. federala myndigheter, regionala förvaltningar och sociala säkerhetsavdelningar).

Studera företagsekonomi vid Aschaffenburg

Kandidatexamen utgör en första akademisk examen som kvalificerar examen för att ange ett yrke. Utbildningen utrustar eleverna med lämplig specialist, metodiska och social kompetens som de behöver för att komma in i arbetslivet eller fortsätta sina studier i ett magisterprogram. Programmet erbjuder en intressant kombination av teoretiska principer för industriell ekonomi och levererar praktisk utbildning vid universitetet och i företag.

Programstruktur

Business Administration utbildningsprogrammet är modulär struktur, varje modul är en självständig enhet tagit över loppet av en termin. Dessa enheter är sammanlänkade med varandra och strukturerade för att uppnå en bred grundläggande utbildning i principerna för företagsekonomi, som sedan ligger till grund för en ökad specialisering.

Program innehåll och specialiseringsområden

Att bygga på kunskap om grunderna i företagsekonomi, respektive akademiska specialisering områden ge studenterna möjlighet att uppnå en betydande grad av kompetens inom det valda området. Specialisering områden som erbjuds i programmet är:

 • Redovisning och revision
 • Styra
 • Företagsledning: Strategier och fallstudier
 • finans
 • Human Resources Management
 • Information Management - Process Management
 • Information Management - Service Management
 • International Business and Law
 • International Management
 • International Sales
 • Marketing Intelligence
 • Marketing Strategy
 • FASTIGHETSFÖRVALTNING
 • Rekonstruktion och Obestånd Hantering
 • beskattning

Undervisningen i globala affärsspråk och IT-kompetens bidrar till att ge en framtidsorienterad utbildning som betalar hänsyn till globaliseringen. Personlig kompetensutveckling i kombination med förvärvet av ledningskompetens och tekniker utgör grunden för behöriga prestanda och åtgärder i komplexa och interkulturella sammanhang och även liksom för antagandet av ledaruppgifter inom företagsekonomi.

Praktisk träning

Den praktiska utbildningen modulen för att slutföras som en del av kandidatexamen antingen i den 5: e eller 6: e terminen stöder syftet med ljud, praktikbaserad utbildning. Under denna termin, tar lärande utanför universitetet i ett företag eller annan professionell arbetsmiljö. Med stöd och råd av de internationella frågor tjänstemän, studerande uppmuntras också att slutföra sin praktik eller studera terminer utomlands för att samla ytterligare viktiga kvalifikationer och erfarenheter.

Som ytterligare förberedelse för yrkeslivet, är verkliga problem analyseras och fallrelaterade lösningar utarbetas i föreläsningar. Den slutliga avhandlingen tittar också på nuvarande och praktikbaserade problem inom handelsrätt eller företagsekonomi, och är beredd separat på en ärenderelaterad basis med vederbörlig hänsyn till vetenskapliga metoder och tekniker, helst i samarbete med ett företag.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Aschaffenburg University of Applied Sciences (UAS) is a dynamic and growing university of applied sciences known for its innovative and interdisciplinary approach to education and its close links with ... Läs mer

Aschaffenburg University of Applied Sciences (UAS) is a dynamic and growing university of applied sciences known for its innovative and interdisciplinary approach to education and its close links with the business world. We offer bachelor’s and master’s degree programmes that have a strong practical focus within the fields of business, law, and engineering. Läs mindre
Aschaffenburg , Munich + 1 Mer Mindre