Kandidatexamen i entreprenörskap

Allmänt

Programbeskrivning

Entreprenörskapet förbereder studenterna för komplikationerna med planering, lansering och ledning av ett nytt företag med fokus på kreativitet och innovation, ny venturesplanering, företagarfinansiering och hantering och växande av en ny verksamhet. Läroplanen är utformad kring två teman: screening och erkännande av möjligheter att skapa värde och personlig innovation trots knappa organisatoriska resurser.

Studenter på programmet, i sin första större obligatoriska kurs, utvecklar en genomförbarhetsstudie för ett nytt företag, som sedan används i efterföljande kurser. Studien bearbetas till en affärsplan i programmets kapstenskurs, ENT 487 Business Plan Development. Tampa Bay-entreprenörer kritiserar dessa affärsplaner i en lokal tävling och de bästa överlämnas till nationella tävlingar.

UT: s entreprenörskapsprogram främjar typen av tänkande utanför boxen som förbereder majors för framgång i en mängd olika ansträngningar. Självföretagare är bara ett karriäralternativ för kandidater i entreprenörskapskoncentrationen. Kandidater har startat nya företag, köpt befintliga företag och gått vidare till företagarpositioner i vinst och icke-vinstdrivande företag runt om i världen. Andra karriäralternativ är intrapreneurship (innovation i stora organisationer), riskkapital och socialt entreprenörskap.

Många entreprenörskandidater har också fortsatt sin utbildning genom UT: s MBA-program, som erbjuder en koncentration inom entreprenörskap, och vid universitet över hela landet.

Vad lär du dig?

UT: s entreprenörskap stora förbereder studenter för att lansera och leda nya affärsverksamheter, med fokus på innovation, planering, företagarfinansiering, ledning och tillväxt. Läroplanen är utformad kring två teman: screening och erkännande av möjligheter att skapa värde och främja personlig innovation trots knappa resurser. Detta huvudämne kan tillämpas på antingen att starta ett företag eller arbeta i ett befintligt företag där kreativitet är en strategisk fördel.

Studiens ämnen inkluderar:

 • Utveckla en entreprenöriell tankegång
 • Identifiera affärsmöjligheter
 • Utför marknadsundersökningar
 • Identifiera finansiella behov och förvärva finansiering
 • Upprätthållande av likviditet och hantering av kassaflöde
 • Förstå entreprenörskapets roll i internationellt företag

Studenter kan också ha huvudämne i internationellt företag och entreprenörskap. Det här alternativet kopplar BS i entreprenörskap till den internationella affärsplanen, vilket ger studenterna färdigheter och mångkulturell medvetenhet att trivas i en global affärsmiljö. Den mindreåriga i entreprenörskap lär sig också entreprenörskompetenser som är användbara för karriärer inom olika områden.

UT: s MS i entreprenörskap bygger kritiska affärs- och entreprenörskunskaper samtidigt som man undersöker erfarenhetsinlärning. Studenter kan fokusera på sina egna projekt genom hela programmet eller teamet med företag i UT Inkubator eller Spartan Accelerator. En MBA med koncentration i entreprenörskap erbjuds också.

Alla studenter i UT-entreprenörskap tillämpar det de lär sig i klassrummet på verkliga upplevelser, genomför genomförbarhetsstudier, samråd med proffs och utvecklar sina egna affärsplaner. Praktikplatser ger en annan viktig erfarenhet som kan leda till heltidsanställning och gör att studenter kan börja bygga ett nätverk av kontakter. UT: s läge i hjärtat av Tampa innebär att praktikplatser ofta ligger inom gångavstånd från campus.

Finansiering av studentföretag

Har du en skalbar affärsidé? UT: s unika Spartan Accelerator-program kopplar studenter med ett lanseringsteam av professionella för att formulera framgångsrika affärs- och investeringsplanpresentationer. Studenter får juridisk rådgivning och tillgång till startläger baserat på Lean Startup Business Model-metoden. Tävlingsdelen av programmet erbjuder fröfinansiering och bidrag för att hjälpa studenter att växa sina företag.

Topp ackreditering

Sykes College of Business är ackrediterat på grund- och doktorandnivåer av AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business), en ära som innehas av endast sex procent av handelshögskolorna över hela världen. Det är rankat en topp-85 forskarskola i USA av Bloomberg Businessweek och har sedan 2007 utsetts till bland de bästa handelshögskolorna i världen av The Princeton Review.

Lowth Entreprenörskap Center

Beläget på åttonde våningen i Daly Innovation and Collaboration Building, är det senaste Lowth Entrepreneurship Center ett modellentreprenörsutrymme som sammanför potentiella studententreprenörer, lärare och erfarna företagare för att generera, förfina och utveckla affärsidéer och lansera nya satsningar.

Höjdpunkter i detta unika utrymme inkluderar ett Inspiration Center med arbetsstationer, ett pop-up tonhöjdsområde och två tänkande skidor; ett nivåplan för planering av affärsidéer; fyra stora rum för studententreprenörer att arbeta med sina nystartade företag; ett levande lärande laboratorium för upp till nio företag i ett tidigt skede; ett verkställande seminarierum med plats för 84; ett "samverkande kök" för avkoppling och brainstorming; och ett videokonferensrum.

Fokus för Lowth Entrepreneurship Center är att engagera studenter och Florida näringsliv i ömsesidigt gynnsamma erfarenheter, med fokus på att utbilda entreprenörer för framgång. Genom en kombination av klassrumsstudier och tillämpat lärande, odlar centrum innovativa, kvalificerade företagsledare med färdigheter för att göra sina visioner till verklighet. Från sin första dag på campus till examen och därefter har studenter tillgång till ett brett utbud av programmering. Dessa möjligheter inkluderar:

 • UT CREATE affärsidé pitchtävling och boot camp är öppna för studenter över alla discipliner.
 • VD-rådets tävling ger professionell feedback till studenterna i kursen för entreprenörskap i capstone; bästa affärsplaner får $ 1 000.
 • Southeastern Entrepreneurship Conference (SEEC) årliga konferens för studenter har två dagars talare och workshops.
 • Spartan Accelerator ger studenter som startar intensiv mentorskap.
 • Community Inkubator låter eleverna lära av och arbeta med företag i tidigt skede.
 • Dagens forum för företagskvinnor sammanför kvinnliga företagare för presentationer och paneldiskussioner.

Vad kan du göra med denna major?

Det har aldrig varit en bättre tid att vara entreprenör. Under de närmaste åren förväntas den största ekonomiska tillväxten komma från småföretag. Dagens ekonomi är gästvänlig för nystartade företag, och kapital är tillgängligt för kvalificerade företagare och fantasiföretag. Den praktiska erfarenheten som eleverna får är också värdefull utbildning för karriärer i företagsvärlden.

UT: s entreprenörskapsprogram främjar den typ av tänkande utanför boxen som förbereder entreprenörer för framgång i många ansträngningar. UT-akademiker har startat nya företag som köpt befintliga företag och gått vidare till företagarpositioner i vinst- och ideella företag runt om i världen. Andra karriäralternativ är intrapreneurship (innovation i stora organisationer), riskkapital och socialt entreprenörskap.

Många kandidater fortsätter sin affärsutbildning vid universitet över hela landet, inklusive Boston College, Indiana University och University of Maryland, och genom UT: s MS i entreprenörskap eller MBA-program, som erbjuder en koncentration i entreprenörskap. Samtidigt som de utvecklar avancerade färdigheter inom analys, ledarskap och ledning, får UT-doktorander en bredd av kunskap och kontakter.

Genom ett unikt partnerskap mellan Lowth Entrepreneurship Center och Moffitt Cancer Center arbetar UT-doktorander med läkare för att utvärdera genomförbarheten för att utveckla företag kring innovativ cancerproduktions- och behandlingsprodukter och -tjänster. Studenter har bidragit till flera nya biotekniska satsningar lanserade av Moffitt-forskare och läkare.

Studenter har också möjlighet att delta i UT: s MBA Leadership Coaching-program, som parar studenter med företagsledare för att lära sig nya strategier för förhandlingar, nätverk och mer.

antagning

Lokala nybörjare antagningar

 • Officiellt gymnasium eller gymnasiet transkript eller GED resultat
 • 40 $ icke återbetalningsbar ansökningsavgift
 • SAT- och / eller ACT-poäng
 • Fyll i formulärets rekommendationsformulär eller rekommendationsbrev från en lärare (krävs inte om du tog examen från gymnasiet för mer än två år sedan)
 • Uppsats
 • Officiella utskrifter för högskolor / universitet för fullgjorda poäng

Grundläggande internationella antagningar

Med studenter som är inskrivna från över 100 länder tar UT stolt över studenter från hela världen för nybörjare eller överföringstillträde. Det krävs bevis på engelska. (Detta avstås för internationella studenter från Commonwealth Caribbean, Bermuda, Kanada, Storbritannien, Irland, Australien och Nya Zeeland.)

Studenter ska ansöka via UT: s online-ansökan. För att granska en students ansökan måste universitetet få följande:

 • Officiella utskrifter för alla kurser på gymnasiet eller högskolan, med betyg översatta till engelska ("Official" betyder att du måste begära din skola att skicka ditt utskrift direkt till UT Office of Admissions. Om det är omöjligt, skicka en kopia som har certifierats av din skola som en "sann kopia" av originalet efter det har kopierats. En tjänsteman på din skola bör underteckna dokumentet som "sann kopia av originalet.")
 • 40 $ icke återbetalningsbar ansökningsavgift
 • Uppsats, skriven på engelska (krävs inte om du redan har gått examen från gymnasiet och har avslutat vissa högskolepoäng)
 • Fyll i formulärets rekommendationsformulär (endast förstaårsstudenter)
 • Bevis på engelskkunskap (skicka in något av följande):
  • TOEFL: den lägsta acceptabla poängen är 550 eller 213 (datorbaserad) eller 79 (internetbaserad)
  • IELTS: International English Testing System - lägsta betyg 6,5
  • Framgångsrikt slutförande av det engelska 112-certifikatet som erbjuds av ELS Language Centers åtföljt av en rekommendationsbrev från en administratör och ett 500-ordigt engelskt skriftligt prov
 • Bevis på tillgängliga medel för att täcka utgifter för det första studieåret
 • Uppsats (endast förstaårsstudenter)
 • Kopia av biografiska sidan med ditt pass (om tillgängligt)
 • International Student Clearance Form (om för närvarande studerar i USA)

Internationella studenter som uppfyller antagningskraven men behöver ytterligare engelskspråkig utbildning innan de går in som heltidsstudent kan anmäla sig till ett av flera ESL-program.

Internationella studenter måste också lämna bevis på tillgängliga medel för att täcka deras första studieår och varje efterföljande år. Exceptionella nya inträffande studenter med utmärkt akademisk prestation får delvis stipendier ($ 4000 - $ 7000 per läsår) som endast täcker en liten del av de totala kostnaderna. Studenter kan arbeta på campus upp till 20 timmar per vecka.

Vid antagning till universitetet och tillfredsställande avslutande av den finansiella rapporten kommer ett I-20-formulär att skickas till sökande från UT: s antagningskontor. Sökande måste ta formen I-20, en kopia av sitt godkännandebrev och ekonomiska redogörelse till närmaste amerikanska ambassad eller konsulat. Efter en intervju kommer ambassaden eller konsulatet att avgöra om ett F-1-studentvisum kan utfärdas. För att komma in i USA behöver studenter detta visum i passet och I-20-formuläret. Studenter får inte komma in i landet på turistvisum med avsikt att studera i USA

Personalen vid Office of International Programs hjälper eleverna med information, orientering och råd om akademiska, sociala, kulturella och anställningsfrågor före ankomst.

Obs: För speciella omständigheter kan ytterligare dokumentation krävas i alla kategorier.

Antagningsfrister

Tidsfristerna för kandidatexamen är följande:

 • 15 november - Tidsfrist för tidig åtgärd I; beslut senast den 15 december.
 • 15 januari - Tidsfrist för tidig åtgärd II; beslut senast den 15 februari.
 • 1 mars - Tidsfrist för regelbundet beslut; beslut senast den 1 april.
 • 2 mars - Ansökningar som slutförts efter 1 mars utvärderas löpande.

Genomsnittlig kostnad för heltidsstuderande

Undervisning (12-18 poäng timmar per termin):

Total:

$ 19.584
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

The University of Tampa’s Sykes College of Business is a leading private institution focused on the development of tomorrow’s global leaders. Our commitment to excellence is reflected in our AACSB acc ... Läs mer

The University of Tampa’s Sykes College of Business is a leading private institution focused on the development of tomorrow’s global leaders. Our commitment to excellence is reflected in our AACSB accreditation — a recognition that places us among the top 5 percent of graduate business schools worldwide. Läs mindre

Ackrediteringar

AACSB Accredited