Kandidatexamen i ekonomi och utveckling

Allmänt

Programbeskrivning

Fakulteten för ekonomi och utveckling fick Cenco uppdrag att utbilda chefer som kan främja i en kristen anda utvecklingsåtgärder i landet och det vetenskapliga studiet av sociala problem och för att göra de föreslagna lösningar baserade på drifts den sociala undervisningen av kyrkan och de grundläggande alternativen i den nationella biskopskonferensen Kongo i frågan.

Baseline studier är spridda över fem år, 3 år av examen och 2 grund år. Utbildningsprogrammet kan fyllas av en av aggregering av gymnasieutbildning av högre nivå (organiseras av Institutionen för aggregering av gymnasieutbildning högre nivå), som tillåter licenstagaren att undervisa i gymnasieskolan.

Fakulteten för ekonomi och utveckling har ett kontor i Professionalisering vars huvudsakliga uppgifter är: - knyta kontakter med företag för guidade turer för studenter; - program studenterna praktikplatser i företag; - upprätthålla permanenta länkar och PR-företag; - organisera förlängnings frågor: offentliggörande av prospekt med fakultetens nyhetsbrev om yrkesverksamhet, installation av radio tv-program, osv; - samordna de datoriserade databanker på att utveckla forskning och mentor eleverna att lära sig datorkunskaper; - anordna seminarier och symposier planeras av fakulteten; - fungera som expert rådgivning eller konsult. Centralisering av information om företag och stift kommer att vara en förutsättning för förstudierna; - fungera som ett relä för studenter mellan dem å ena sidan, och mellan lärare, elever och utomstående å andra sidan, genom förlängningen tjänsten, teorier transmissionsinledningen till andra jordbruket förlängning metoder som gäller i organisationer som Världsbanken, etc. ; - Skapa en examen arbetsförmedling och en alumniförening fakultetens studenter att utbyta kreativa idéer och företag vet att dessa akademiker är i arbetskraften; - främja aktionsforskning.

Fakulteten för ekonomi och utveckling har också en politisk ekonomi observatorium och mänsklig utveckling, som har följande mål: - skapandet av ett laboratorium och en bas av enmatièrededéveloppement humandata och kampen mot fattigdom; - anordnande av seminarier om grundläggande förvalda arbetsdokument av vilka några kommer att väljas ut för publicering; - anordnande av repetitionskurser i Belgien för mycket avancerade lärare i beredningen av artiklar om de årliga teman Observatory; - mentorskap lokala mottagarna doktors finansiering duVLIR i projektet eget initiativ mellan IPGD / AU och EDF / EDF som Prof. Marysse s promotor och arbetar inom området för fattigdom.

Senast uppdaterad Jul 2017

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

L’Université Catholique du Congo est une Université privée Catholique réputée par son excellence, par son dynamisme, par sa qualité exceptionnelle des enseignements offerts à ses étudiants et pour la ... Läs mer

L’Université Catholique du Congo est une Université privée Catholique réputée par son excellence, par son dynamisme, par sa qualité exceptionnelle des enseignements offerts à ses étudiants et pour la pertinence de son programme d’études. Läs mindre