Kandidatexamen i datavetenskap

Allmänt

Programbeskrivning

Lär dig de begrepp och färdigheter som behövs för att möta informationsteknologibehovet och utmaningarna i informationsålderns arbetsplats och samhälle som en huvudroll eller mindre inom informationsvetenskap och teknik.

IST-majors väljer mellan ett matematik eller ett affärsspår för att förvärva antingen en stark matematisk grund för vetenskapliga tillämpningar eller en grund i verksamheten för informationshantering.

Information om vetenskap och teknik

IST förbereder studenter för grundskola eller en karriär som gör det möjligt för dem att tillämpa informationsvetenskap i ett ständigt föränderligt tekniskt klimat i näringslivet.

Eleverna lär sig begrepp och färdigheter som behövs för att utforma, programmera och implementera informationssystem för att lösa verkliga problem, samtidigt som man antingen förvärvar en stark matematisk grund för vetenskapliga tillämpningar (i matematikspåret) eller en grund för verksamheten för förvaltningsinformation (i Business Spår).

Genom att koncentrera sig på grundläggande begrepp inom datavetenskap är IST-program eleverna beredda att göra betydande bidrag inom sitt valda område.

Praktikprogrammet utsätter eleverna för verkliga situationer där de får förtroende och förbättrar sina anställningsmöjligheter.

Sysselsättningsutsikter

Studenter i IST-programmet är beredda att fortsätta sina studier på grundskolan eller att gå in i arbetskraften med karriärer i:

 • Programmering
 • Systemanalys och design
 • Informationshantering
 • Systemintegration

Programhöjdpunkter

 • Stort eller mindre alternativ
 • Robust praktikprogram
 • Ger en bred kompetens som gäller för en mängd olika områden

Färdigheter Lärt

Förstå och tillämpa de viktigaste informationsteknologierna och elementen i ett datorbaserat informationssystem (datorhårdvara och mjukvara, databas, programvara, gränssnitt för mänskliga datorer, nätverk, telekommunikation, Internet och andra)

 • Lösa organisatoriska och affärsproblem och uppnå strategisk och konkurrensfördel med hjälp av informationsteknik
 • Utforma datorbaserade informationssystem genom att tillämpa processer, metoder och tekniker för mjukvaruutveckling
 • Förstå och tillämpa analytiska tekniker för att bestämma, erhålla och dokumentera systemanvändarens krav
 • Presentera och kommunicera arbete genom att skriva rapporter och göra muntliga presentationer
 • Arbeta tillsammans, hjälpa till med att underlätta gruppmålsättning och beslutsfattande samt stödja gruppmedlemmarnas insatser
 • Utveckla analytiska, problemlösande och kritiska tänkande färdigheter

Cabrini University ligger i ett säkert samhälle ett kort tågresa från Philadelphia. Vi är några minuter från King of Prussia Mall det största shoppingkomplexet på East Coast, och mindre än tre timmar från New York City och Washington, DC

Den genomsnittliga akademiska och behovsbaserade stipendiet är $ 23,000.00. Vår totala beräknade kostnad är $ 46,000.00. Cabrini rankas som ett högt litet universitet och ett bra värde för studenter med över 35 akademiska majors.

Studentlärarförhållandet 16 till 1

Genomsnittlig klassstorlek 16

92% av heltidsfakulteten har doktors- eller terminalutbildning.

92% av kandidaterna i Cabrini är anställda, på grundskolan eller genom att fylla ett tjänsteår inom 10 månader efter examen.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Founded in 1957, Cabrini University is a residential Catholic institution in Pennsylvania that welcomes learners of all faiths, cultures, and backgrounds.

Founded in 1957, Cabrini University is a residential Catholic institution in Pennsylvania that welcomes learners of all faiths, cultures, and backgrounds. Läs mindre