Kandidatexamen i datavetenskap (med inriktning)

Charles Sturt University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Kandidatexamen i datavetenskap (med inriktning)

Charles Sturt University

Drömmer du om att bygga nästa mest sålda smartphone app eller utveckla ett programpaket som kommer att göra en skillnad för arbetsplatser eller hushåll? Datavetenskap vid CSU är för dig.

År 2016 recensioner University ranking, var CSU rankade tvåa i Australien för datavetenskap - och med utmärkt orsak. Vi levererar en grad som främjar tekniska skolan medan utrusta dig med praktiska färdigheter och attribut för att fånga varje arbetsgivare öga.

Från grunden för datavetenskap och programmering, kommer du snabbt gå igenom ämnen som speglar den mest up-to-date global teknik mot avancerade studier i högkvalitativ mjukvara produktion, operativsystem design och artificiell intelligens. Du kan sedan skämma bort din passion med en Games Programmerings specialisering, eller välj up-to-the-minuten Computer Science ström ämnen som cloud computing och mobil applikationsutveckling.

Ännu bättre är vår kurs utformas och genomförs med flexibilitet i åtanke. Välj mellan heltid, deltid och online studieval att matcha ditt arbete och livsstil åtaganden.

Du kan:

 • studera vid en CSU campus, en CSU Study Centre eller online från nästan var som helst i världen
 • påskynda eller sakta ner din studietakt för att möta dina växlande yrkesmässiga och personliga behov
 • skär den totala längden och kostnaden för din kurs genom att få erkännande av tidigare studie-i vissa fall avstå upp till 50 procent av examen.

Varför läsa denna kurs?

CSU dynamiska kurs utrustar dig att bli en expert programmerare som ger dig kompetens att ta ett program från idé till verklighet. Dess betoning ligger på objektorienterad programmering, spel programmering och utveckling av applikationer för mobila och andra enheter.

Vår engagerade lärarna har starka forskningsbakgrund och ett nära samarbete med industrin. Om att studera på campus, kommer du att ha möjlighet att besöka industrianläggningar och arbeta på två projekt som bygger på industrisituationer verkliga.

Om du följer Spel Programmering specialisering, kommer dina motiv att fokusera på det senaste inom spel design, programmering appar för Android, programmering spel motorer såsom Unity och datorgrafik.

Studenter som väljer datavetenskap strömmen kan välja från patienter som återspeglar den senaste utvecklingen inom cloud computing, mobil applikationsutveckling, datasäkerhet, databas och mer.

Kursen har fullt professionell ackreditering med Australian Computer Society (ACS).

Karriärmöjligheter

Som datavetenskap examen, kan du skapa en karriärväg inom artificiell intelligens, datorgrafik eller mjukvaruutveckling. Karriärer kan omfatta utveckling, testning, marknadsundersökningar och marknadsföring av mjukvaruprodukter. Detta fält erbjuder mångsidiga möjligheter, där du kan arbeta självständigt eller starta ett litet företag, gå med ett stort företag eller söka arbete i ett brett spektrum av branscher.

Roller inkluderar:

 • dator eller informationsteknik analytiker
 • programmerare
 • programvara ingenjör
 • systemingenjör
 • spelutvecklare
 • mobil applikation utvecklare.

Efter genomgången Spel Programmering specialisering, kan du utveckla programvara för en rad olika plattformar, inklusive mobila enheter. Även om du kan använda dina kunskaper om olika programspråk för att skapa spel, kan dina kunskaper också användas för att utveckla programvara för professionella inställningar samt underhållning. Som utvecklare kan du samråda med berörda parter och utvärdera deras behov, och du kommer att testa, felsöka, diagnostisera och korrigera fel i programmeringen hela spel utvecklingsprocessen. Du kan också delta i att skriva och redigera användarhandböcker och manualer. Denna karriär ger dig möjlighet att arbeta över hela världen i företag av alla storlekar och har den senaste tekniken till hands.

Roller inkluderar:

 • applikationer utvecklare
 • spel programmerare
 • mjukvaruingenjör.

Högpresterande akademiker kan också välja att gå med i en datavetenskap Honours program.

Kredit och vägar

Sökande som framgångsrikt har fullföljt en relevant certifikat IV kan Diploma eller Advanced Diploma på TAFE vara berättigad till kredit på upp till fyra personer (Certificate IV), upp till åtta personer (Diploma) eller upp till 12 personer (Advanced Diploma) i denna kurs . Kredit för tidigare lärande eller studier vid andra lärosäten kommer att bedömas som en del av ansökningsprocessen och kommer att beviljas behöriga sökande.

medgivandeinformation

vägledande ATAR

65,00

Antagningskriterier för interna studenter

För tillträde till Bachelor of Computer Science sökande måste ha en av följande:

 • en NSW HSC ATAR lika med eller större än den lägsta godkända av Academic Senate, eller motsvarande; eller
 • en NSW HSC (eller motsvarande) med stark utveckling i ämnen i Software Development, engelska och / eller matematik områden; eller
 • en rapport från skolans rektor, likvärdig med den som används i PREP (Principals Berättelse Entry Program), rekommendera sökanden väl lämpad för universitetsstudier; eller
 • 2 års relevant professionell IT-arbetslivserfarenhet (dvs. områden som programmerare, analytiker, systemförvaltning, helpdesk, nätverksstöd men inte kontors roller som datainmatning eller sekreterar);
 • en färdig AQF Certificate IV i informationsteknik (inklusive specialisering informationsteknik) eller en färdig AQF Certificate IV i ett område som rör informationsteknologi.
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är
Online
På campus
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Varaktighet
3 - 6 år
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Australien - Bathurst, New South Wales
Startdatum : Jan. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Jan. 2019
Australien - Bathurst, New South Wales
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan