Kandidatexamen i biologi

Allmänt

Programbeskrivning

Studenter i USF biologi program inte bara studera vetenskap, de gör vetenskap.

Hands-on lärande verktyg och erfarenhet förbereda studenterna för en myriad av olika yrken -cadaver dissektion; bistå fakulteten i forskningsprojekt; klasser och praktik på nationellt hyllade forskningsanläggningar är bara några av de sätt du kommer att göra vetenskap vid University of St Francis. Dessutom representerar vår biologi och miljövetenskap Fellows Program en unik möjlighet att engagera sig i vetenskapen aktivitet på USF. Många studenter presenterar sin forskning och de lokala och nationella möten som Associated Colleges i Chicago området Student Symposium hålls varje år.

USF har slagit sig ihop med Argonne National Laboratory, Fermi Lab, Shedd Aquarium och Morton Arboretum att ge sina studenter med verkliga livet erfarenheter av lärande i labb med avancerad instrumentering.

På Midewin National Tallgrass Prairie, studenter bedriva forskning på fältet vid en av de största prärien restaureringsprojekt som någonsin genomförts. Botanik, ekologi och miljövetenskap kurser använder också fält platser för sina erfarenheter av lärande.

Du kommer snabbt få en känsla av hur det är att vara effektiv i en verklig laboratorium. USF labbutrustning är densamma som vad professionella forskare använder. USF: s biologi och kemi Labs är utrustade med den senaste utrustningen och eleverna uppmuntras att använda vår instrumentering och faciliteter i klassrummet och självständiga arbeten.

Samla in, analysera och syntetisera data. Upptäcka hur levande ting fungerar och samverkar. Designa experiment. Utmana dig själv i denna omfattande, intensivt program styrs av lärare åtagit sig att eleven framgång.

Stöd Science lärande, inte bara undervisning

Naturvetenskaps fakultet har förbundit sig till framgång för våra naturvetare. Kirk Center för naturvetenskap representerar en unik lärmiljö där elever samverkar formellt och informellt med lärare. Dessutom vår vetenskap handledning och kompletterande instruktion program är underbara möjligheter för studenter att engagera sig i sitt eget lärande, oavsett om de går handledning eller själva handledarna! Slutligen, många av våra anläggningar är tillgängliga för studenter vid nästan varje timme på dagen så att eleverna kan studera på egen hand eller i grupp ... .. så att eleverna har tid att sätta extra studietid in på den anatomi modell av örat eller studera bakterier i mikroskop.

Senast uppdaterad Jun 2016

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Serving 3,700 students nationwide, USF offers undergraduate, graduate and doctoral programs in arts, sciences, business, education, nursing, health care.

Serving 3,700 students nationwide, USF offers undergraduate, graduate and doctoral programs in arts, sciences, business, education, nursing, health care. Läs mindre