Kandidatexamen I Biologi

Oral Roberts University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Kandidatexamen I Biologi

Oral Roberts University

I biologi Institutionen vid ORU stimulerar eleverna att skaffa sig grundläggande kunskaper om biologiska system för att kunna hantera biologiska utmaningar som påverkar deras dagliga liv. Programmet integrerar biblisk tro med att studera de biologiska vetenskaperna ger ett pedagogiskt och bibliskt sund perspektiv gör det möjligt för studenter att interagera med, förstå och positivt bemöta vetenskapliga utmaningar. På ORU en kallelse i biologi ses som en Gud förordnade kallelse in i studien av underverken i sin skapelse.

Biologi stora möter behoven hos elever som önskar att: - skaffa en teknisk bakgrund inom livsvetenskaperna - Fortsätta examen arbete i biologi - Tåg för arbete inom industrin och regeringen - Förbered för yrkesutbildning i medicinska skolor och andra vårdyrken - Förbered större eller mindre i gymnasieutbildning

I biologi som huvudämne vid ORU erbjuder tre inriktningar: Pre-Medical Betoning, Health Professions Betoning och miljövetenskap Betoning.

Pre-Medical Betoning och Vårdförbundet Betoning Antagning till sjukvården, tandvården och de flesta andra vård-yrkeskolor i USA är mycket selektiv. Endast studenter med utmärkta betyg, antagning provresultat, kunskap om deras vårdyrke och i de flesta fall är sjukvård erfarenhet erkände. ORU erbjuder flera pre-professionella program i hälsovetenskap, inklusive pre-medicinska, pre-tandvård, pre-optometri, pre-veterinär, pre-apotek, pre-sjukgymnastik och pre-idrottsmedicin. Mer än 300 av våra alumner är praktiserande läkare i hela USA. Våra studenter har antagits till 70 medicinska skolor inklusive Duke University, Johns Hopkins University och Washington University.

Miljövetenskap Tonvikten Vi måste lära oss att förstå och leva i harmoni med vår värld för att upprätthålla en livskvalitet för oss själva och våra barn. Larmet mot fortsatt missbruk av vår miljö håller lät starkare än någonsin. Den miljövetenskap tonvikt förbereder eleverna att förstå, interagera med och svara positivt på de utmaningar som påverkar människor och deras naturliga världen, samtidigt erkänner riktningen av den Helige Ande.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Varaktighet
8 terminer
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Tulsa, Oklahoma
Startdatum : Sept. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2018
Amerikas förenta stater - Tulsa, Oklahoma
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan