Kandidatexamen i biologi

Cornell College

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Kandidatexamen i biologi

Cornell College

Varför studera biologi vid Cornell?

Det bästa sättet att lära sig naturvetenskap är att göra det. Inom området och i labbet, våra studenter får vetenskaplig skicklighet genom direkt erfarenhet, som de undersöker liv på olika nivåer, allt från molekyler till ekosystem.

Cornells En kurs i taget (OCAAT) schema tillåter eleverna att öva "realtid" vetenskap som inte kunde passa in i den begränsade tid som finns i andra läsåret. I vår biologi kurser, studerande:

  • göra täta utflykter till lokala våtmarker, prärier, skog, etc
  • genomföra molekylära analyser i klass
  • odla celler och testa deras svar till droger
  • lära anatomi i vår egen kadaver labb
  • utforma och genomföra ekologiska experiment
  • delta i serviceprojekt

Blocket plan erbjuder även extraordinära möjligheter till förlängd lärande utanför campus. Kurser som t.ex. ekologi, entomologi, och växtmorfologi undervisas på Vildmarks Field Station i norra Minnesota. Andra nya kurser har rest till Estuarine Field Station i Georgien och den Missouri botanisk trädgård.

Sommar forskning, fristående projekt, och praktik bygger praktiska färdigheter i studier som sträcker sig från neurovetenskap, till lokala sköldpaddor, till regnskog växt / insekt inbördes. Se våra forsknings-och fakultets sidor för exempel på de senaste och pågående projekt.

Cornells unika Mått Programmet stödjer många av våra initiativ och erbjuder ett komplett utbud av stöd till studenter intresserade av hälso-relaterade yrken.

Curriculum

Biologi majors ta grundläggande kurser och valfria inom tre områden: växtbiologi, djurbiologi och cell-och molekylärbiologi.

Alla majors vårt hörnsten kurs, biologiska problem (BIO 485), i vilken de bedriver och nuvarande oberoende forskning. Studenter kan skapa sina egna projekt eller ta på problem i samband med gruppresor för att studera koraller i Bahamas, regnskog växt / insekt interaktioner i Ecuador eller Costa Rica, etc. Se några exempel på nya projekt som presenterades vid den årliga Cornell Student Symposium.

Relaterade Majors & tvärvetenskaplig studie

Biologi kurser är en integrerad del av majors i miljöstudier och biokemi och molekylärbiologi. Och Cornell studenter kompletterar ofta sina biologistudier med majors eller minderåriga i ämnen från antropologi till matematiken till spanska.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
4 år
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Mount Vernon, Iowa
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Mount Vernon, Iowa
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan