Kandidatexamen i biologi / biokemi

Allmänt

Programbeskrivning

Studier i biologi vid EMU

Om du är intresserad av biologi, du är intresserad av livet. Människor, djur, skogar, vattendrag och mark ... dessa är föremål för oro och fascination.

På EMU du kommer att arbeta sida vid sida med andra som delar ditt intresse som du utför experiment, analysera data, studiescheman, debatt frågor och ta studiebesök. Biologistudenter har förmånen att arbeta med lärare på forskningsprojekt inom biologin.

Färska exempel student forskning omfattar projekt på genetik på åldrande, effekterna av en hög saltdiet på hypertoni, ekologisk produktion av blåbär, och metoder för att spåra kokos noshörning skalbaggar till sina häckningsplatser.

Det primära syftet med biologi är att tillhandahålla kurser och färdighetsträning som krävs av studenter tjäna BA eller BS grader, särskilt de som huvudämne i biologi. Dessutom betonar att förbereda studenterna för forskarutbildning inom medicin, Danmark tistry, veterinärt bruk, klinisk laboratorievetenskap, och allierade hälsa fält; undervisning biologi i gymnasieskolan; hållbart jordbruk; miljövetenskap; och succes- åt arbete i andra områden av biologi.

EMUbio

majors:

 • biologi
 • BIOKEMI
 • Klinisk laboratorievetenskap
 • Miljömässig hållbarhet med koncentrationer i:
  • miljövetenskap
  • Ekologisk och social hållbarhet

minderåriga:

 • Miljömässig hållbarhet
 • biologi

Karriär i biologi innefattar medicinsk teknikern, läkare, tandläkare, sjukgymnast, miljökonsult, genetisk rådgivare, veterinär, biotechnologist, epidemiolog, patolog, djurliv biolog, internationell jordbruk konsult, immunolog, och mitten eller gymnasielärare.

Pre-Professional Health Sciences Program (PPHS)

Biologi majors intresserade av biomedicin anmäla dig till PPHS, som är utformad för studenter förutse ingång till en professionell hälsovetenskap skolan såsom medicin, odontologi, veterinärmedicin, sjukgymnastik, träningsfysiologi, arbetsterapi, optometri, fotvård, osteopati, eller forskarutbildning och forskning i något område av biomedicin.

De flesta av eleverna i detta program är biologi majors, är det möjligt att stora i kemi, matematik eller något annat område inom humaniora och lyckas i programmet om de obligatoriska kurserna slutförs inom en annan stor. Eftersom kurskrav för icke-biologi majors varierar, ska eleverna kolla med sin stora avdelning för specifika detaljer. Eftersom forskarskolor värderar en bred utbildning, är en mindre i en icke-vetenskap intresseområde föreslås.

Major i biologi, Undervisning Endorsement för betyg 6-12

Detta program kommer att förbereda eleverna för att undervisa biologi genom att instruera dem i de normer för National Science Teachers Association (NSTA) .De kurser som anges i biologi stora och de sekundära utbildningar utgör programmet för lärare licensieringen, betyg 6-12.

Major i miljömässig hållbarhet

Den miljömässig hållbarhet stora fokuserar på ett tvärvetenskapligt sätt att upprätthålla kvaliteten på vår naturliga världen, med tonvikt på de internationella relationerna mellan den fysiska världen och mänskligheten. Miljöhållbarhets större på EMU är konstruerad kring en förståelse för att effektivt ta itu med de akuta miljöproblem i vår tid kräver en mångfacetterad strategi som kräver både djup i ett område med fokus och bredd att förstå perspektiv olika discipliner. Eleverna får djup genom att välja att koncentrera sig på antingen naturvetenskap eller samhällsvetenskapliga aspekter av miljömässig hållbarhet. Eleverna får bredd genom kurser som kombinerar väsentliga delar från samhällsvetenskap och från naturvetenskapen för att få en helhets och integrerat perspektiv på komplexa sociala och miljömässiga frågor som rör hållbar utveckling.

Dessutom miljömässig hållbarhet läroplanen redovisar en balans mellan teknisk utbildning och bred utbildning av en liberal arts filosofi. Slutförande av miljöhållbarhets större utrustar eleverna att arbeta inom områden för bevarande, miljöövervakning, jordbruk, internationell utveckling, alternativt främjande och utveckling energi, hållbar utveckling, jordbruk förlängning, miljö opinionsbildning och miljöutbildning. Dessutom förbereder läroplanen studenterna för examen arbete på många områden som rör hållbarhet.

Läroplanen för miljömässig hållbarhet konceptualiseras som tre steg. Studenter från båda koncentrationerna börjar sina kurser tillsammans i två introduktionskurser som sätter grunden för det fortsatta arbetet. Studenter tar sedan en uppsättning som krävs och valbara kurser inom det valda koncentration som ger djup i sitt fokusområde, plus valbara kurser i andra hand koncentration som ger bredd till deras förståelse av hållbarhet. Slutligen, studenter från båda koncentrationerna komma tillbaka tillsammans i en serie av tre kurser som syftar till att integrera de naturvetenskapliga och samhällsvetenskapliga perspektiv på hållbarhet.

Major i klinisk laboratorievetenskap

En stor i klinisk laboratorievetenskap består av 37 SH listas nedan följt av slutförandet av det kliniska programmet (vanligtvis ett år) i en godkänd skola av klinisk laboratorievetenskap / medicinsk teknik. I detta program avslutar studenten tre års studier (minst 96 SH) vid Eastern Mennonite University och en fjärde året på skolan för klinisk laboratorievetenskap / medicinsk teknik. EMU har artikulation avtal med klinisk laboratorievetenskap program på Sentara RMH Medical Center, Augusta Health Center, och Virginia Commonwealth University. Alternativt kan en elev kan välja att slutföra biologi stora och ange det kliniska programmet efter mottagandet av studentexamen examen.

Minor i biologi

En icke-biologi större kan tjäna en mindre i biologi genom att åtminstone 18 SH av biologikurser. Eftersom studenter från andra stora företagen kommer att ha en mängd olika orsaker till önskar en biologi mindre, är en fast sekvens av kurser som inte anges. Dock måste två kurser vara på 300 eller 400 nivå och upp till två kurser kan märkas som ENVS eller BIOCH. Eleverna uppmanas att konsultera med en biologi fakultet medlem i beskriver en minderårig.

Professorer som är mentorer

Vår skola lilla storlek innebär god tillgång till utrustning och individuell undervisning. Professorer som är mentorer hjälper dig att utveckla färdigheter i vetenskaplig tolkning och en medvetenhet om de etiska frågor som omger vetenskap. De betonar harmoni mellan naturen och Guds ord.

Biologi är ett av de största programmen på EMU eftersom vi har ett gott rykte. Våra studenter söks både forskarskolor och arbetsgivare - de vet EMU biologi grads är väl förberedda kritiska tänkare med praktisk erfarenhet.

Fakultet och Student Forskning

På EMU tror vi att deltagande i original forskningsprojekt är ett viktigt medel för att undervisa vetenskapliga processen och kritiskt tänkande.

Biologi majors deltar i fakultetsledda forskningsprojekt som ett sätt att lära genom att göra. Ofta studenter väljer ett specifikt projekt som faller inom en större, pågående, forskningsprojekt i laboratoriet av en fakultet medlem. Studenterna träffas regelbundet med lärare för att diskutera framsteg och ibland tillsammans med andra forskargrupper för att utbyta idéer. I vissa fall, forskningsresultat leder till presentationer vid nationella vetenskapliga möten eller publikationer i vetenskapliga tidskrifter.

Biologi fakulteten också ett nära samarbete med forskningsprojekt inom kemi.

Praktik och practicums

Om du vill veta mer om din STEM relaterade karriär och få värdefull erfarenhet samtidigt fullfölja din grundexamen, utforska göra en praktik. Praktikplatser utmanar dig till:

 • utveckla nya färdigheter
 • få erfarenhet av att arbeta i STEM relaterade områden
 • samarbeta i ett team
 • bygga relationer med potentiella arbetsgivare
 • lära mer om vad du vill göra med din STEM karriär
Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

An EMU education helps students to discover their purpose in life and prepare to make a difference for the common good at home and around the world. EMU’s rigorous academics emphasize one-on-one relat ... Läs mer

An EMU education helps students to discover their purpose in life and prepare to make a difference for the common good at home and around the world. EMU’s rigorous academics emphasize one-on-one relationships with professors, cross-cultural awareness, care for creation, and service to others. Läs mindre
Harrisonburg , Lancaster + 1 Mer Mindre