om avdelningen

Studenter är upptagna till denna fyra år grundutbildningen med sina MF-4 poäng i YGS. Avdelningen för arkitektur kräver en stark kunskapsinnehåll i matematik, geometri och verkligt intresse bildkonst och filosofi. Kurser inom fyra olika områden såsom arkitektur och byggnadsinformation, arkitekturhistoria, miljökontroll och konstruktionsteknik, projekt byggande och förvaltning erbjuds eleverna i djupet. Studenter skapa och presentera projekt med denna kunskap i laboratorier och verkstäder i varje termin. Detta innebär att eleverna deltar aktivt i deras utbildningsprocessen. Det syftar till att ge våra elever med färdigheter som att designa alla typer av konstruktion, utformning platser, producera föremål som användarna behöver, teknisk utbildning om att planera och samordna byggprocesser samt kompetens självförbättring baserad på konst och kultur, och färdigheter att lösa problem om jobbet.

Anställningsmöjligheter

Byggsektorn är den ledande sektorn i landets ekonomi tillsammans med de andra sektorerna att det påverkar. Arkitekter kan välja platser och göra en förstudie för fastighetsinvesteringar företag; tilldelas i varje skede av design, kostnadskontroll, och produktion i vid bemärkelse; samordna alla discipliner i processen att använda utformade produkten; genomföra åtagande frågor, fältkontroll och konsulttjänster; sälja och göra marknadsföring för byggmaterial; arbeta som akademiker i en akademisk miljö; arbeta i organisation och förlagsverksamhet i arkitektur och konstområden. Arkitekter kan arbeta i offentliga institutioner som ministeriet för kultur och turism, Miljödepartementet och stadsplanering, ministeriet för utveckling, kommuner samt i den privata sektorn för engagemang, design, fastigheter förbättring företag, och de kan också öppna sin egen företag och arbete som frilansare. Med den ökande trenden av gentrifiering, har nya sysselsättningsområden skapats för arkitekter.

om kurser

Läroplan för avdelningen för arkitektur erbjuder kurser som ger information som kan användas i alla skeden av yrkeslivet. Grunderna i design, datorstödd konstruktion, Building Information, strukturinformation, teknik arkitektur, arkitektur, byggmaterial, arkitektoniska projekt, bygga undersökning, skydd- restaurering, zonindelning lag, arkitektoniska byggprojekt är grundläggande kurser på avdelningen. Många valbara kurser om specifika områden erbjuds elever.

Inlopps

  • On-Campus: September & februari varje år
  • Online: Året runt, student kan innehålla någon månad under året
Program undervisas på:
  • Turkiska

Se 4 fler kurser från Nisantasi University »

Denna kurs är Internet, På campus
Startdatum
Duration
4 år
Heltid
Pris
6,300 EUR
On-Campus: € 6300; Online: 5300 €
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Sep 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum