Kandidatexamen i anläggnings

Gheorghe Asachi Technical University Of Iasi

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Kandidatexamen i anläggnings

Gheorghe Asachi Technical University Of Iasi

Det finns en ökande efterfrågan på bygg akademiker runt om i världen. Akademiker som har en kandidatexamen i Anläggningsarbeten från 'Gheorghe Asachi' Technical University kan utföra uppgifter inom design och byggprocesser för civila, industri- och jordbruks konstruktioner både i nya investeringsprojekt eller rehabilitering av befintliga strukturer.

Programmet är fullt ackrediterad av Rumänska byrån för kvalitetssäkring i den högre utbildningen (ARACIS) - en fullvärdig medlem av ENQA (ENQA) sedan september 2009 - och är registrerat i den europeiska registret för kvalitetssäkring av högre utbildning (EQAR).

Den Civil Engineering Program är utformad för att ge studenterna möjlighet att starta sin karriär, för att påbörja forskarutbildning eller båda och ger en bred traditionell anläggnings bakgrund som fokuserar på grundläggande teori och design. Vår grundprincip utvecklar viktiga färdigheter som krävs för att hjälpa akademiker inleda en framgångsrik karriär inom anläggnings och även att främja utbildning bas, så att de kan bidra till anläggnings forskning och utveckling.

Specifika ämnen är valda för att erhålla en stark teknisk bas, med inslag av teoretisk och praktisk natur och en betoning på att producera kvalitets utexaminerade. De utexaminerade kommer att få avancerad analytisk kunskap och överförbara färdigheter som tillåter dem att anpassa sig till de utmaningar som att arbeta i många branscher.

Civilingenjörsprogrammet helt ges på engelska, har framgångsrikt igång under de senaste 20 åren och våra studenter njuta erkännande av yrkes både i Rumänien och utomlands.

Inlärningsmiljö består av:

  • Dagliga aktiviteter för traditionell inlärning (föreläsningar och seminarier);
  • Vecko laborationer;
  • Projekt med anknytning till den specifika utformningen av konstruktioner (3: e och 4: e läsår);
  • Årlig praktiska steg på byggarbetsplatser för anslutna aktiviteter;
  • Specifika byggprojekt som examen examensarbetet.
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Okt. 2018
Duration
Varaktighet
4 år
Heltid
Information
Deadline
Locations
Rumänien - Iași, Iași County
Startdatum : Okt. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2018
Rumänien - Iași, Iași County
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan