kandidatexamen i administration

EBAPE Brazilian School of Public and Business Administration

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

kandidatexamen i administration

EBAPE Brazilian School of Public and Business Administration

I skolor där kurserna är att bli undervisade är traditionella kompetenscentrum inom sina behörighetsområden, med omfattande nationella och internationella erkännande, förutom att ha toppbetyg i både akademisk kvalitet och standard på sina lärare. Båda har en omfattande lista av publikationer, studier, avhandlingar och forskningsrapporter både i Brasilien och utomlands som vittnar om deras dynamik, kunskap och framför allt deras pionjäranda.

&nbsp

• grundades 1952, var EBAPE den första institutionen ägnas åt administration i hela Latinamerika. Den behåller sin position som upplevs inom utbildning av kvalificerad personal både för allmänheten och den privata sektorn. Det var som en följd av detta dubbla fokus EBAPE att Brasilien inlett en systematisk studie av förvaltningen som en vetenskap.


• Grundades 1966, är EPGE erkänt att vara den bästa brasilianska centrum för forskarutbildning i nationalekonomi. Det banade väg för skapandet av en doktorsexamen program på detta område i Brasilien och det är lärarna som har ansvaret för över hälften av publikationer av brasilianska ekonomer i ledande specialiserade internationella tidskrifter.


Den grundutbildning i Administration i Rio de Janeiro har dessutom fördelen av att undervisas enbart av lärare med magisterexamen och Ph.Ds. Kursen strukturen kommer att se en nyskapande pedagogiska processen, med alla tänkbara attribut av kompetens, kvalitet och utbildning för studenter av idag som lever i en värld av djup transformation.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Brasilien - Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro
Startdatum : Mar. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Mar. 2019
Brasilien - Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan