Kandidat i journalistik och massmedia

Allmänt

Programbeskrivning

Journalism och Mass Communication (JMC) är ett globaliserat program med avseende på kursinnehåll, lärarkällor, praktikplatser och framtida anställning. Som en del av International College rekryterar JMC inte bara studenter med överlägsen engelsk förmåga utan även flerspråkiga studenter från hela världen. Vi tillhandahåller också flerspråkiga projekt för att ge våra studenter mer praktiska möjligheter. I framtiden är ett av våra mål att odla professionella främmande språkemcees. För att främja sina studier kan JMC-studenter också söka till New Media and Communication Administration Program för att studera på Ming Chuan University Michigan Location.

Vårt uppdrag är att utveckla ansvariga yrkesverksamma med akademisk kunskap, praktiska förmågor och människors färdigheter för att tjäna internationella samfund genom journalistik och masskommunikation. Vi strävar efter att ge studenterna en omfattande läromiljö för att utveckla ansvariga yrkesverksamma genom att främja ärlighet och integritet. Vårt mål är att utbilda studenter med akademisk kunskap och praktiska förmågor att anpassa sig till och utmärka sig i det ständigt föränderliga medielandskapet. JMC-programmet hjälper studenter att odla kommunikationsförmåga och människors färdigheter för bättre ömsesidig förståelse och interpersonella relationer och inspirerar eleverna att ta hand om och bättre tjäna det internationella samhällets välfärd.

Genom JMC-kurser kommer studenterna att förstå de grundläggande principerna för journalistik och masskommunikation, förstå journalisters ansvar och etik och använda avancerad teknik för att utföra professionella uppgifter och mäta användbar kommunikationsteknik för massmedia.

I JMC-programmet är både teori och praktik viktigt. Därför tillhandahåller vi inte bara omfattande kurser utan organiserar också praktiskt orienterade mediekurser och välorganiserade praktikprogram för att odla elevernas förmågor genom praktiska erfarenheter inom människors kompetens och medieverksamhet.

Förutom de grundläggande och praktiska journalistiska färdigheterna som gör det möjligt för våra studenter att komma in på medievärlden, ställer vi in ​​för studenterna självförtroendet för att samla, bearbeta, analysera och använda information så att de lär sig att lyssna, kommunicera och uttrycka sig . Dessutom utbildar JMC eleverna att analysera, sammanställa, producera och rapportera nyhetsberättelser.

Uppdrag

Att utveckla ansvariga proffs med akademisk kunskap, praktiska förmågor och människors färdigheter för att tjäna de internationella samfunden genom journalistik och masskommunikation.

mål

 1. Att utveckla ansvariga yrkesverksamma genom att främja ärlighet och integritet.
 2. Att utbilda studenter med akademisk kunskap och praktiska förmågor att anpassa sig till och utmärka sig i det ständigt föränderliga medielandskapet.
 3. Att hjälpa eleverna att odla kommunikationsförmåga och människors färdigheter för bättre ömsesidig förståelse och interpersonella relationer.
 4. Att inspirera eleverna att ta hand om och bättre tjäna det internationella samhällets välfärd.

mål

 1. Förstå grundläggande principer för journalistik och masskommunikation.
 2. Förstå journalisters ansvar och etik.
 3. Använd avancerad teknik för att utföra professionella uppgifter.
 4. Master användbara kommunikationstekniker av massmedia.

Programmets funktioner

Praktiskt orienterade mediekurser och välorganiserade praktikprogram ger upphov till elevernas förmågor, eftersom de får praktisk erfarenhet av människors kompetens och medieverksamhet.

Allmän information

 1. Det totala antalet krediter som krävs för att få en kandidatexamen är 128.
 2. Programkurserna är indelade i fem yrkesområden som nyheter, tv, radio, reklam och PR.
 3. Programmet fokuserar inte bara på akademisk studie utan även praktisk kunskap.
 4. Studenterna är också skyldiga att slutföra minst 288 timmars praktik i hemlandet eller utomlands under sitt sista år.
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

As Taiwan’s top international university, MCU welcomes students from all over the world. Whether you are interested in pursuing a degree in Communications, Design, Management, Technology, Languages, L ... Läs mer

As Taiwan’s top international university, MCU welcomes students from all over the world. Whether you are interested in pursuing a degree in Communications, Design, Management, Technology, Languages, Law, or Tourism, MCU offers a unique world class educational experience. Here, we believe in building creative and innovative global citizens who are ready to become world leaders of tomorrow. Läs mindre
Saginaw , Taipei , Taoyuan , Taipei , Jinsha Township + 4 Mer Mindre