Kandidat i agribusiness

Allmänt

Programbeskrivning

Bakgrund

Australien är världsledande inom hållbart jordbruk och livsmedelsproduktion. Globalt finns det en allvarlig brist på agribusiness-proffs. Leaders Institute kandidatexamen för agribusiness är idealiskt för att förbereda akademiker för denna färdiga marknad nationellt och internationellt.

Kandidater kommer att vara utrustade med kunskap, förståelse och färdigheter, som gör dem marknads och företag redo att arbeta i små till stora företag inom områdena produktion, förvaltning och agribusiness finance. Kandidater kommer också att vara utrustade att vara egenföretagare och etablera egna företag och anställa andra.

Kursen uppmuntrar alla kandidater att vara förespråkare för livslångt lärande och etisk övning genom medlemskap i professionella föreningar och branschens topplänkar.

Integreringen av 5 separata WIL-upplevelser för studenter ger möjligheter att integrera och tillämpa - i en autentisk arbetsmiljö, teori med praktik. Det etablerar också värdefulla nätverk inom fältet för kandidater.

Karriär Pathways kan inkludera, men är inte begränsade till:

 • Jordbruksförvaltning
 • Agribusiness management
 • Jordbruk och resursekonomi
 • Policyutveckling och analys
 • Försäljning och marknadsföring
 • Bank och finans
 • Företagsledning

Kursutbyte

Kandidater från Bachelor of Agribusiness grad kommer att kunna:

 • Syntisera och tillämpa principer, begrepp och bidragande parametrar för jordbruksproduktion, förvaltning och agribusinessfinansiering i en agribusinessmiljö.
 • Tolka konsekvenserna av relevant lagstiftning om jordbruksmiljöer och hantera överensstämmelse.
 • Skapa innovativa lösningar för komplexa agribusiness management frågor;
 • Visa social, professionell och etisk kompetens när du arbetar självständigt eller i team
 • Effektivt kommunicera med regeringen, företagare och andra beslutsfattare för att påverka jordbrukspolitiska resultat.
 • Genomföra lämplig forskning för att analysera och utvärdera en multidisciplinär modern praxis för tillämpning, utveckling och förbättring av agribusiness;
 • Använd principer för hållbarhet och livscykelanalys till nuvarande och nya metoder inom agribusiness;
 • Benchmark bästa praxis för att förstå agribusiness lokalt och globalt.

Inlärningstid och avgift

Varaktighet-3 år på heltid (6 terminer)

Internationella studentavgifter-Totala kursavgifter: AU $ 52 500 * (AU $ 8750 per semester)

AU $ 395 engångsavgift debiteras dessutom.

* föremål för årlig granskning

Inhemska studentavgifter-Totala kursavgifter: AU $ 28 690 * (AU $ 4650 per semester)

AU $ 395 engångsavgift debiteras dessutom.

* föremål för årlig granskning

stipendier:

För att främja excellens i stipendium och lärande, kommer Leaders Institute att erbjuda stipendier till utestående studenter för båda kurser som börjar år 2.

En kombination av meriter och behovsbaserade stipendier med rabatt på 25% är tillgänglig för både inhemska och internationella studenter. För att ansöka om detta stipendium, vänligen träffa din programdirektör eller akademiska dekan för Leaders Institute .

Förkunskapskrav

Allmän

Alla sökande måste uppfylla de minsta engelska språkkraven. Dessa anges i Leaders Institute antagningsförfarande Schema A.

Dessutom måste alla sökande träffas antingen: relevanta minimikrav för minimering enligt nedan eller alternativa relevanta standardkrav för minimikrav.

Sökande som ansöker om tillträde till en kurs på grundval av en godkänd garanterad Pathway kommer att erbjudas en plats i den kursen förutsatt att de uppfyller kraven för inresa.

Inhemska studenter

Tillträde till grundutbildningskurs är baserad på framgångsrik slutförande av något av följande:

 • Queensland Higher School Certificate eller ett interstate motsvarande Higher School Certificate. OP 17 / ATAR 60.
 • Avslutande av Internationella Baccalaureat Diploma.
 • Avslutande av en godkänd kurs på diplom eller avancerad nivå vid en TAFE eller registrerad utbildningsorganisation (RTO).
 • Besittning av kvalifikationer som anses motsvara någon av ovanstående kvalifikationer.

Internationella studenter

Internationella studenter som inte har fyllt i en australisk kvalifikation måste ha lämpliga pedagogiska kvalifikationer, som anses vara likvärdiga med det australiska högskolans certifikat enligt NOOSR-riktlinjerna (se Admissions Procedures Schedule B och C)

Internationella kandidater kan också betraktas som införande av:

 • Tillfredsställande slutföra yrkes- eller tertiära studier i Australien eller utomlands, ackrediterad enligt Australian Qualifications Framework (AQF), eller
 • Tillfredsställande slutföra motsvarande utländska studier

Studenter som anmäler sig från icke-engelsktalande länder är skyldiga att genomföra ett engelska test och visa engelska kunskaper med ett minimumssbetyg på:

 • IELTS: 6.0 (Academic) utan underband mindre än 5,5
 • TOEFL (pappersbaserad) 550 med ett betyg på 5 eller bättre i testet på skriftligt engelska

Det förväntas att eleverna kan visa att det engelska testet avslutats framgångsrikt inom två år från dagen för ansökan om antagning.

Obs! Internationella studenter måste ha ett giltigt studentvisum. Det finns många villkor som gäller för studentvisum. I synnerhet får en innehavare av studentvisum inte arbeta, betala eller obetalda, i mer än 40 timmar om varannan vecka under terminstiden. Om arbetsintegrerat lärande integreras i en kurs räknas det inte i 40 timmar. Aktuell information om studentvisumvillkor finns på https://homeaffairs.gov.au/Trav/stud/more/Visa-conditions/visaconditions-students

Alternativ inmatning

Sökande som inte uppfyller minimikraven för tillträde till en studieutbildning kan övervägas för alternativ inresa på grundval av en högre utbildning motsvarande minst två studieenheter som avslutats på ett registrerat australiskt högskolor eller en utländsk utbildningsanstalt bedöms vara likvärdig av LeadersInstitute.

En person kan också betraktas för inresa på grundval av erkännande av tidigare lärande, tidigare anställning på ett relevant område eller förvärv av en icke-beviljande kvalifikation på ett relevant område.

Sökande som söker alternativa inträde måste också uppfylla kraven på engelskspråkiga inlämningsuppgifter.

Kredit och erkännande av tidigare lärande (RPL)

Krediter för tidigare inlärning kan erhållas genom processer av artikulering, överföring och erkännande av tidigare lärande eller en kombination av dessa processer.

Studerande som önskar ansöka om RPL måste tillhandahålla bevis avseende färdigställda kvalifikationer tillsammans med annan relevant dokumentation.

Studentundervisning

Leaders Institute är engagerat för att säkerställa att eleverna uppnår kursens lärandemål.

Ett antal informella och formella inlärningssupporttjänster är tillgängliga för studenter som är inskrivna med Leaders Institute . Alla studenter kommer att bli medvetna om dessa på Orientering och via webben. De omfattar grupp- och individuella studiefärdighetsverkstäder med studiehandledare, akademiska engelska workshops och online-resurser.

Kursstruktur

Enheter: 21 kärn- och 3 valfria

97994_ScreenShot2018-11-25at11.20.47PM.png

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

At Leaders Institute, we are committed to the professional and personal development of our students. We see our graduates as people who will ‘be impactful’ professionally and socially precisely becaus ... Läs mer

At Leaders Institute, we are committed to the professional and personal development of our students. We see our graduates as people who will ‘be impactful’ professionally and socially precisely because they have joined the Leaders community of scholars. Läs mindre
Brisbane City