Kandidat i International Hospitality Management

Allmänt

Programbeskrivning

Drömmer du om att få en internationell utbildning som fokuserar på förvaltning inom turism, hotell och restauranger?

Drömmer du om en utbildning som låser upp en mängd möjligheter att arbeta inom koncept och företagsutveckling i ett internationellt perspektiv inom dessa branscher?

Då är kandidatexamen i International Hospitality Management de saker dina drömmar är gjorda av!

International Hospitality Management-programmet kommer att ge dig kunskaper som gör det möjligt för dig att hantera komplexa och praktiska uppgifter inom marknadsföring, hantering och utveckling och utveckling av företag inom branschen erfarenhetsekonomi, turism, hotell och resor som är alla centrala för gästfriheten industri.

Med andra ord fokuserar International Hospitality Management-programmet inte bara på turism, hotell eller restaurangförvaltning, det täcker och kombinerar branschen i en gemensam gästfrihetsutbildning.

Studiestart

Programmet startar i september och ligger vid University College of Northern Denmark , Hobrovej 85, 9000 Aalborg.

4

Förkunskapskrav

En kandidatexamen i marknadsföring, service, gästfrihet

Om du har en AP-examen i ekonomistyrning kan du också ansöka om anmälan på programmet International Hospitality Management. AP-graden i finansiell ledning gör dig inte berättigad till upptagande, men du kommer att bli inbjuden till en intervju där din motivation och förutsättningar för studier på detta specifika program kommer att identifieras.

Engelska test:

 • IELTS Totalbetyg av 6,5
 • TOEFL Internetbaserat test: lägsta poäng på 83
 • Cambridge ESOL-undersökningar:
  • C1 Advanced (CAE): grad C, B eller A
  • C2-kompetens (CPE): grad C, B eller A
  • B2 Första (FCE): Klass A
 • Online Oxford Placeringstest: Minsta poäng på B2 = ett minimumsspel på 75 i varje delprov - endast giltigt om det tas via en UCN-partnerorganisation
 • Pearson PTE Academic: lägsta poäng på 58

Danska kvalifikationsnivåer

Alla våra studier kräver att sökande / studenter har en engelsknivå motsvarande en dansk B-nivå, och vissa program har krav på elevernas nivåer i andra ämnen. Men vad exakt är en dansk B-nivå etc.? Här hittar du svaren.

Individuell föreläsningsbedömning

Dispensation angående inträde till akademi yrke och kandidatexamen.

En individuell förutbestämningsbedömning är en dispensation för sökande som inte uppfyller de formella behörighetskraven. En individuell förhandsbedömningsbedömning ger dig en individuell bedömning av din insamlade kunskap, färdigheter och kompetenser.

Bedömningen kommer att användas i förhållande till antagningskraven på det studieprogram du vill ansöka om.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

University College of Northern Denmark (UCN) is a Danish Higher Educational Institution working in the fields of education, development, applied research and innovation. UCN is active in healthcare an ... Läs mer

University College of Northern Denmark (UCN) is a Danish Higher Educational Institution working in the fields of education, development, applied research and innovation. UCN is active in healthcare and wellness, social studies and education, technology and business, training and lifelong learning. Läs mindre