Kandidat konstruktion och design av gasturbinmotorer och kraftverk "(Nanjing University of Aeronautics and Astronautics, Kina)

Samara National Research University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Kandidat konstruktion och design av gasturbinmotorer och kraftverk "(Nanjing University of Aeronautics and Astronautics, Kina)

Samara National Research University

Program "Konstruktionen och utformningen av gasturbinmotorer och kraftverk" Det har en internationell status och skapades i samband med Nanjing University of luft- och rymdfarts (Kina). Syftet med programmet - Beredning av högt kvalificerade specialister, som har djup teoretisk och praktisk kunskap i utformningen av flygplansgasturbinmotorer och kraftverk. I processen att utbilda studenter tar en hel cykel av arbete från design flygplan gasturbinmotor eller gasturbinkraftverk, från idé och termogazodinamicheskih avslutar beräkningen skiss projekt.

Inom ramen för detta program, kan du få två diplom - Samara University och Nanjing University of Aeronautics and Astronautics. Studenter som deltar i urvals på grundval av ett utbytesprogram, de första två år som studerar på universitetet, och det tredje och fjärde året med att förbereda slutliga kvalificerande arbete - i ett partneruniversitet.

Omedelbart efter examen, kommer utexaminerade att kunna arbeta på de tekniska, tekniska och forskartjänster vid de stora industriföretag, och holdingbolag, vars verksamhet är relaterade till höga flygmotorteknologi.

Kortfattad beskrivning av programmet

Programmet syftar till att förbereda för yrkesverksamhet av high-end yrkesverksamma, som har djup teoretisk och praktisk kunskap i utformningen av flygplansgasturbinmotorer och kraftverk. Den kunskap och erfarenhet att akademiker att förverkliga sig själva som konstruktörer, att inneha positioner inom verkliga produktion eller befattningar i företag och institutioner med anknytning till flygmotorn.

Inlärningsprocessen omfattar disciplinerna olika riktningar: förutom de speciella föremål, är stor uppmärksamhet ägnas åt att förbereda allmän verkstadsindustri, naturvetenskapliga discipliner och humanitära, samt IT-teknik.

Klasserna är kandidater och läkare i vetenskap med mer utbildning och erfarenhet av produktion som tillåter eleverna att få en allvarlig teoretisk grund, är det underförstått och tillämpade aspekter.

I utbildningen multimediautrustning används aktivt.

Funktioner (fördelar) program

Den största fördelen med detta program - komplexitet. Studenterna gradvis lära sig hela produktutvecklingen motor:

 • termodynamiska beräkningar,
 • gas-dynamisk modellering av flödet av gasturbinmotorblad och profiler,
 • beräkningsmotor effektkrets
 • utforma de grundläggande enheterna,
 • beräkning motorhuvuddelar (knivar, tallrikar, axlar) för styrka och vibrationer.

Inom ramen för detta program, kan du få två diplom - Samara University och Nanjing University of luft- och rymdfarts (Kina). Studenter som deltar i urvals på grundval av ett utbytesprogram, de första två år som studerar på universitetet, och det tredje och fjärde året med att förbereda slutliga kvalificerande arbete - i ett partneruniversitet.

Utexaminerade arbeta framgångsrikt på de ledande företagen inom luftfarts motor Ryssland, liksom i utländska företag som sysslar med utveckling av gasturbinutrustning.

Särskilt framstående inom vetenskap, eleverna har en unik möjlighet att delta i bidrag stödprogram, liksom tävlingar för registrerade, upphöjda och akademiska stipendier, tävlingar innovation.

Strukturen för utbildningen (särskilt läroplanen)

Den viktigaste delen av den pedagogiska processen är att studera och den utbredda användningen av olika specialiserade mjukvarupaket för att lösa designproblem, samt beräkningen av delar och komponenter till flygplansgasturbinmotorer och kraftverk. I synnerhet studenter introduceras till design och teknik redaktör KOMPASS, ADEM, Solidworks, Unigrafics, finita elementpaketet ANSYS programvara för att beräkna styrkan och vibrationer paket beräkna kinematik ADAMS-systemet, CAM-systemet ADEM, Unigrafics, Simatron (utbildnings version) och många andra.

Dessutom innehåller programmet en stor mängd tekniska discipliner, så att studenter är mångsidiga proffs, kunna tillämpa sina kunskaper och färdigheter i alla branscher.

Den grundläggande utbildningen i enlighet med utbildningsstandard staten högre utbildning består av tre block: Disciplin (moduler), Practices staten tentamen.

Volymen av det första blocket är 215 kredit enheter av arbetsinsatsen (SET), som är fördelade på följande sätt:

 • 20% av humanitära,
 • 25% av naturvetenskap,
 • 30% engineering
 • 25% av specialiserade discipliner.

Mängden praktiken - 19 SET. Volymen av den statliga avgångsbetyg - 6 SET.

framtida yrke

Omedelbart efter examen, kommer utexaminerade att kunna arbeta på verkstads- och konstruktions befattningar inom stora industriföretag och holdingbolag, vars verksamhet är relaterade till frågan om tekniska produkter och högteknologi.

Fånga deras yrke, akademiker tillämpa ett brett spektrum av deras yrkeskompetens i fråga om:

 • termogazodinamicheskih utföra beräkningar;
 • produktdesign;
 • avvecklings produkter på styrka och vibrationer;
 • kinematik beräkningar av produkter;
 • genomföra utbildningsuppgifter för att utveckla nya effektiva tillverkning av produkter av mekanisk verkstadsindustri.

arbetstillfällen

Att ha en grundläggande utbildning inom teknik och som har all nödvändig kompetens för att utforma och teknik, teknologi, vetenskaplig forskning, utbildningsprogram studenter är i efterfrågan i konstruktionskontor, forskningsorganisationer, IT-företag, industriföretag och grupper av företag vars verksamhet är relaterade inte bara med engineering produktion.

Utexaminerade hitta arbete och framgångsrikt arbete i ledande ryska rymdcentrum och högteknologiska företag såsom:

 • PJSC "Smith";
 • JSC "Metal-Samara";
 • JSC "RCC" Progress ";
 • NPO "Saturnus";
 • JSC "Aviaagregat";
 • "AvtoVAZ";
 • JSC "Salute".

Den internationella status utbildningsprogram och tillgången till utbildningsmöjligheter och ett diplom utomlands kan studenter lätt hitta arbete i stora utländska företag att förverkliga sin verksamhet inom området för högteknologi.

Dessutom har de flesta akademiker i detta utbildningsprogram komma in på rättsväsendet, vilket bidrar till deras fortsatta personliga, professionella och karriär tillväxt.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
 • Ryska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
4 år
Heltid
Price
Pris
167,000 RUB
årligen
Information
Deadline
Locations
Ryssland - Samara, Samara Oblast
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Ryssland - Samara, Samara Oblast
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan