Internationella studier företagsledning i lyxvaror

Allmänt

3 tillgängliga platser

Programbeskrivning

EP1

Lyx industrin har fördubblats i storlek under de senaste 10 åren, vilket återspeglar en alltmer global närvaro. Traditionellt en sektor i samband med Europa, är lyxmärken expandera till marknaderna i de snabbt växande BRICS ekonomier.

Asien i allmänhet och Kina i synnerhet, redovisas nu som de största potentiella marknaderna för lyxvaror. Senaste lyxvarumärke försäljning visar tydligt att asiatiska konsumenter älskar lyxvaror. Lyxmärken riktar nu BRICS-länderna (Brasilien, Ryssland, Indien, Kina och Sydafrika) att öka sin tillväxt, vilket är en tydlig indikator på ljusa framtidsutsikter för lyxigt affärs.

Hantera företag inom lyxvaror industrin kräver speciella och specialiserade kunskaper och färdigheter som vanligtvis inte omfattas av traditionella allmänna förvaltningsprogram. Numera lyxmärken kräver en ny typ av chefer som kan hantera både affärs-, innovation och kreativa imperativ. Målet med programmet är att se till att deltagarna utvecklar en global vision av lyx sektorn vissa fasta marknadsföring och ledande förmåga och förmåga att samarbeta med innovation och kreativitet.

Har du en internationell mind-set, ett särskilt intresse för att komma in i detaljhandeln lyx sektorerna (Bilar, Mode & accessoarer, klockor, smycken och kläder) och ett intresse för att förvärva ledning, företagande eller marknadsföring expertis i lyx företag?

Är du en försäljning orienterade elev villiga att utveckla en internationell karriär i lyx distribution och / eller vill du starta ett företag i lyx industrin?

Sedan kandidatprogrammet International Business Management Studies i lyxvaror är det rätta valet för dig!

Vanliga

Programmet IBMs Lyxvaror Management är en bred utbildning när det gäller innehåll och undervisningsmetoder. De första 11 kvartalen (termer) skall vara i huvudsak i skolan. En viktig del av dessa kvartal är det (verkliga livet) projekt som belyser en specifik aspekt av (internationella) företag varje termin. Naturligtvis, alla klasser är på engelska. Programmet erbjuder stora möjligheter om du är ambitiös och vill utmärka sig.

Första året IBMs Lyxvaror Hantering

Under det första året kommer du att introduceras till den internationella marknaden ur en internationell marknadsförare, en internationell chef och en internationell kommunikation manager, alltid med en särskild inriktning på målgruppen. Allmän ledning och kommunikation (ges på engelska) är en integrerad del av programmet. Under din utbildning kommer olika moduler och utbildningar bidra till projekt (verkliga livet) där du kommer att delta. Under dessa projekt kommer du lära dig mycket om hur man fungerar i en internationell affärsmiljö.

Andra året IBMs Lyxvaror Hantering

Under det andra året kommer du att arbeta på dina operativa färdigheter och lära sig att identifiera affärsrelaterade frågor ur ett taktiskt perspektiv. Du kommer att se den internationella marknaden genom ögonen på en ekonomichef, en exportchef och en Retail Manager av lyxvaror. Du kommer också att delta i ett projekt för att skapa ett verkligt företag. Du kommer att avsluta detta år med en tio-veckors orientering praktik i lyxvaror grenen.

Tredje året IBMs Lyxvaror Hantering

Under det tredje året som vi kommer att titta på lyxvaror industrin ur en brand manager, managementkonsult och produktchef. Som en del av det program som vi kommer också att besöka Frankrike. Som hem för konjak, doft, champagne, couture och foie gras, kan ingen förneka att den franska vet en sak eller två om lyx. Och medan industrin utvecklats från hantverksmässig produktion, gammaldags tradition och ett rikt kulturarv, har ökningen av moderna företag LVMH och PPR också cementerade Frankrike som företags kapital i branschen: hem till en av de största arméer lyxvarumärke chefer .

Fjärde året IBMs Lyxvaror Hantering

Under det senaste året du kommer att utföra en internationell praktik i en lyxvaror företag. Från vår erfarenhet vet vi att arbeta som trainee är en perfekt språngbräda till en karriär i den internationella lyxvaror industrin. Du avslutar det senaste året med att skriva din avhandling, som är den avslutande höjdpunkten på dina studier. Du rådgivning en internationell organisation i lyxvaror branschen på ett problem de upplever eller en möjlighet som de vill utforska. Du arbetar inom en teoretisk ram och bedriva forskning i denna organisation i syfte att ge dem en bra råd. Använda kunskaper, färdigheter och erfarenheter du har uppnått under din studietid, du förväntas göra forskning, analysera data och ge specifika rekommendationer för att lösa affärsproblem.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

EuroPort Business School is a government-recognized and well-organised institute for higher education, which prepares international students for a successful future within a company. We use innovative ... Läs mer

EuroPort Business School is a government-recognized and well-organised institute for higher education, which prepares international students for a successful future within a company. We use innovative methods and offer a high quality of education to students with ambition. Läs mindre
Rotterdam , amsterdam , Neuchâtel + 2 Mer Mindre