Internationell handel

Allmänt

Programbeskrivning

Internationell Handel

Administrativa processer förvaltning på internationell nivå och införandet av organisationer på världsmarknaden.

Världsmedborgare

Den internationell handel skapades för studenter som bedriver tvärvetenskaplig utbildning. Med ett intresse för historia, geografi, kultur, språk, ekonomi, administration, juridik, logistik och ekonomi. Studenter proaktiva, nyfikna, intresserade av att veta vad som ligger bortom gränserna för sin stad och sitt land, som är villiga att ta risker och öppna för olika kulturer och olika sätt att se på världen. Eleverna har möjlighet att lära sig och genomföra.

Det finns ett stort verksamhetsområde för yrkesverksamma inom området, som lämpar sig för de mest olika profiler för studenter. Detta innebär teknikområde, såsom tullklarering och logistik; förhandlings med avseende på köp och försäljning av varor utomlands; det finansiella distriktet, banker; den offentliga sektorn, som tull skatt; entreprenörskap som en internationell business manager; som rådgivare åt internationella relationer institutioner såsom universitet och institutioner för att stödja industrin och handeln; bland andra möjligheter.

Marknaden kräver professionell öppenhet och mottaglighet för att acceptera andra kulturer och andra sätt att göra affärer. Ha kunskaper i engelska och företrädesvis en tredje och fjärde språk. Etik och ansvar är också viktiga funktioner, som internationella frågor styrs av praxis i god tro, men också analytisk förmåga att förstå de olika situationer. Efterfrågan är också professionell kommer att lägga och ständig uppdatering, handelsregler förändras ständigt och mycket professionellt och måste fånga upp för evigt.

Spelplan

Offentliga och privata institutioner och konsultföretag, nationell och internationell nivå.

Vad gör professionell

Hanterar verksamheten i ett bolag internationellt, identifierar affärsmöjligheter och tar hand om import- och exportprocesser.

Senast uppdaterad Jul 2015

Om skolan

Universidade de Caxias do Sul - UCS is a Brazilian higher education institution characterized for being an institution that belongs to the community. Its activities cover directly the Northeastern reg ... Läs mer

Universidade de Caxias do Sul - UCS is a Brazilian higher education institution characterized for being an institution that belongs to the community. Its activities cover directly the Northeastern region of the state of Rio Grande do Sul, which is located in the southernmost part of the country. Läs mindre
Caxias do Sul