International Business (BBA)

Allmänt

Programbeskrivning

International Business (BBA)

Denna 3,5-åriga utbildningen syftar till att ge de studerande de kunskaper och färdigheter som behövs för att arbeta självständigt, kreativt och effektivt i positioner som kräver kompetens inom internationella affärer, management, marknadsföring och logistik. Utexaminerade kommer lätt att anpassa sig till att arbeta med människor från olika länder som de är utbildade för att förstå andra företagskulturer. Graden Ordern är en Bachelor of Business Administration (BBA).

&nbsp

Studiemöjligheter inkluderar Business, Information Technology, Management, marknadsföring, logistik, Cross-Cultural Studies, e-business, Finance Management.

&nbsp

&nbsp

Karriärmöjligheter


BBA är en allmänt erkänd examen och därmed
gäller de internationella arbetsmarknader.på den snabbt
internationalisering företagsklimatet internationell civilekonomexamen kommer att ge akademiker med stort utbud av karriärmöjligheter.

&nbsp

&nbsp

Berättigande


Behörighet för studier vid uas (University of Applied
Sciences) beror på att slutföra den finska studentexamen eller gymnasiets undersökning, europeiska studentexamen, internationell studentexamen eller Reifeprüfung undersökning kompetens hos tre år eller mer i längd, en icke-finländsk examen eller studier likvärdiga med dessa kvalifikationer. alla sökande som har visat sin behörighet kommer att inbjudas till urvalsprovet.

Senast uppdaterad May 2012

Om skolan

Lahtis yrkeshögskola (LUAS) är en tvärvetenskaplig institution för högre utbildning. The Bachelor 's och Master ' s studieprogram vid LUAS har utformats för att möta de krav och behov utveckling av n ... Läs mer

Lahtis yrkeshögskola (LUAS) är en tvärvetenskaplig institution för högre utbildning. The Bachelor 's och Master ' s studieprogram vid LUAS har utformats för att möta de krav och behov utveckling av näringslivet. Aktivt samarbete med näringslivet, industrin och andra organisationer är en integrerad del av studierna. &nbsp LUAS ligger i södra Finland, 100 km från huvudstaden Helsingfors. Det är ett regionalt kompetenscentrum med över 5.000 studenter och cirka 250 på heltid lärare. Årligen LUAS använder också ett 70-tal deltidsanställda lärare från andra akademiska institutioner, näringsliv och industri.&nbsp Lahtis yrkeshögskola verkar inom områdena näringsliv, design och kommunikation, konst, musik och drama, turism-och besöksnäringen, social-och hälsovård, teknik och ingenjörskonst. LUAS har över 20 utbildningsprogram med över 40 specialisering linjer. Två Bachelor 's och en master ' s studieprogram undervisas helt på engelska. &nbsp&nbsp Lahtis yrkeshögskola erbjuder kandidatexamen 's och Master ' s studier examen inom följande områden: &nbsp Business Design och kommunikation Teknik och ingenjörsvetenskap Social-och hälsovård Tourism and Hospitality Management Fine Arts Musik och Drama Läs mindre