Ingenjör I Datateknik

ITESM - Campus Ciudad de Mexico

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Ingenjör I Datateknik

ITESM - Campus Ciudad de Mexico

Denna beskrivning motsvarar det program undervisas här i Mexico City Campus.

En ingenjör i Computer Technologies tillhandahåller programvarulösningar och datorinfrastruktur. Använd datorn som ett verktyg för att skapa, förändra och optimera processer och säkerställa kontinuitet i driften av den tekniska infrastrukturen.

I en dynamisk värld som vi lever i idag, informationsteknik är integrerad och daglig del till en stor del av befolkningen som är beroende av dem för arbete, att kommunicera och att ha kul. Idag, informationsteknik finns i allt vi gör, som vi funnit i bilen vi kör den digitala musikspelaren vi använder, de filmer vi titta på, cellen som vi kommunicerar i spelet som vi älskar så mycket och naturligtvis, i organisationer som utvecklar ekonomin i vårt land som banker, snabbköp, skolor, resebyråer, sjukhus, restauranger och alla typer av företag.

En väsentlig del av informationsteknologi är programvaran. Dagens mjukvaruindustri över hela världen, är en snabb tillväxt och det finns inget sätt att sakta ner. Samhället kräver varje dag, fler och bättre applikationer för mobila enheter, bättre algoritmer informationssökning, affärstransaktioner säkrare, mer tillgängliga sociala nätverk smartare spel och listan växer varje dag. Detta har lett till att möjligheten för ett land har att producera kvalitet programvara har blivit en indikator på den internationella konkurrenskraften.

Karriär Engineer Computer Technologies på ITESM svarar på denna verklighet med en professionell Technologies är specialiserat på utveckling av program utformade för att skapa innovativa lösningar information. Deras kunskaper och färdigheter inom datavetenskap och programvaruteknik, gör att du kan skapa program och datasystem för något område (t.ex. tillverkning, underhållning, hälsa, näringsliv, för att nämna några) och i alla typer av organisationer, stödja och till lösningen av komplexa problem.

Universitetet i Monterrey, en pionjär i Latinamerika för att utveckla yrkesverksamma inom IT, kvar i täten med program som syftar till att fullt utbilda sina elever, att erbjuda alternativ att ha en stark kontakt med nationella och internationella organisationer, främja en passion för utveckling teknologi som skapar bättre möjligheter för alla.

Vem är ingenjör inom datateknik?

En ingenjör i Computer Technologies är specialister på design, utveckling, testning och implementering av datasystem för vetenskap, industri, utbildning och underhållning. Det är en ledande professionella, med innovativa visioner, utveckla banbrytande teknik för att ge hållbara tekniklösningar till organisationer i nytt och dynamiskt samhälle i den digitala tidsåldern.

Vilket ansvar för en ingenjör inom datateknik?

En ingenjör i datateknik kommer att kunna: - Utveckla programvara med ett ingenjörs inställning till höga kvalitetskrav, effektivt kommunicera sina förslag och resultat i muntlig och skriftlig engelska och spanska. - Utveckla applikationer som använder den senaste tekniken för att lösa problem inom vetenskap, industri, utbildning och underhållning, med en internationell syn på samhället och sina kulturella behov. - Föreslå och genomföra den nödvändiga infrastrukturen för datorn i en organisation så att processerna kan utföras på rätt sätt. - Analysera, designa och implementera tillämpningar av informationsteknik, förståelse och lösa på ett innovativt och kreativt problem från olika företag, institutioner eller organ, genom effektivt utnyttjande av informationsteknik. - Hantera IT-projekt, som arbetar effektivt i multidisciplinära team och respektera människor och deras olika åsikter. - Analysera den lokala och globala konsekvenser av informationsteknik på individer, organisationer och samhället att på ett ansvarsfullt sätt vägleda sina tjänster med etiska dilemman att bedöma deras individuella samvete, yrket och miljön. - Hålla sig uppdaterad med de snabba dynamiken i den tekniska utvecklingen på området, erkänner behovet av att engagera sig i deras personliga och professionella utveckling.

Där du kan arbeta en ingenjör inom datateknik?

En ingenjör i datateknik kan utvecklas i företag eller offentliga eller privata institutioner, både nationellt och internationellt, där utveckling och teknisk innovation är strategiska. Fältarbetet är i företag vars verksamhet består i utveckling av programvara och / eller IT, liksom varje annan typ av organisation där du har ett område med stöd i informationsteknologi.

En ingenjör i Computer Technologies utövar sin karriär främst: - Software Engineer som en del av lagen i de som utvecklats från stora datasystem till nya algoritmer som optimerar specifika funktioner. - Analytiker och designer av informationssystem, som uppfyller användarnas informationsbehov på alla nivåer i en organisation för att tillhandahålla lämpliga tekniska lösningar. - Utvecklare av innovativa tillämpningar inom områden som mobil teknik, internet, tv-spel och informationssäkerhet - Forskning om nya tekniker. - Projektledare för informationsteknologi, planera och leda projekt för teknisk utveckling i organisationer. - Chef för IT-tjänster, att övervaka kvaliteten på den tekniska driften av en organisation. - Entreprenör sin egen teknik-baserade företag. - Specialiserade mjukvarulösningar och IT-konsult.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Juli 2018
Duration
Varaktighet
9 terminer
Heltid
Information
Deadline
Locations
Mexiko - Monterrey, Nuevo Leon
Startdatum : Juli 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Juli 2018
Mexiko - Monterrey, Nuevo Leon
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan