I maskinteknik examen

Allmänt

Programbeskrivning

Maskiningenjör designar och utvecklar mekaniska och termiska system som motorer, maskiner, utrustning, fordon, värme och kylsystem, församlingar, drift och kvalitetskontroll. Driver även i delar tillverkningsprocessen och verktyg i urval och utveckling av mekaniska byggmaterial, och agera i arbetsledande ställning och förvaltning av byggprojekt. Också kan också fungera i undervisning och forskning. Kursen för Maskinteknik Unimep professionellt sätt för att utveckla innovationer och tekniska tillämpningar, åtagit sig att tillämpningen av vetenskaplig kunskap för att förbättra den sociala välfärden med miljöansvar.

Varaktighet5 år i dagtid eller nattetid

Månatliga investering : Nocturne: R $ 1,698.00 Värde för inmatning i 1: a halvlek 2016.

Varför studera i Unimep?

Bland de bästa i Brasilien

90% av kurserna bland de bästa i Student Guide. 5th bäst bland de särskilda SP Interiören i Folha University Ranking (RUF) Kategori Market rating.

Internationellt utbyte

Verklig möjlighet att internationellt utbyte, genom avtal med universitet i 25 länder och Vetenskap utan gränser program, den federala regeringen.

Integration på arbetsmarknaden

Praktikmöjligheter och integration på arbetsmarknaden av Unimep Stadier i Central- och partnerskap med offentliga och privata företag.

Ekonomiskt stöd

Den Unimep har omfattande stöd politik finansiellt, som fugor, ProUni, bidrag och avtal med partnerinstitutioner.

Senast uppdaterad Jan 2016

Om skolan

O Instituto Educacional Piracicabano da Igreja Metodista (IEP) é a entidade mantenedora do Colégio Piracicabano, da Universidade Metodista de Piracicaba e da Escola de Música de Piracicaba "Maestro Er ... Läs mer

O Instituto Educacional Piracicabano da Igreja Metodista (IEP) é a entidade mantenedora do Colégio Piracicabano, da Universidade Metodista de Piracicaba e da Escola de Música de Piracicaba "Maestro Ernst Mahle". Läs mindre