Översikt

De utrymmen vi lever i och arbetet påverkar oss djupt. De påverkar våra humör och kan skapa harmoni om de utformas ordentligt. Med Fanshawe's Honours Bachelor of Interior Design-programmet får du möjlighet att lämna ett bestående varumärke på inte bara de utrymmen du skapar utan de människor som bor dem.

Vad kan man förvänta sig av vår inredningsgrad

Vår kandidatexamen för inredningsprogram kommer att förbereda dig för denna kreativa och efterfrågade karriär, du kommer att lära dig mer om kommersiell och bostadsdesign. Denna inredningsgrad granskar de viktigaste aspekterna av inredning, såsom problemanalys, konceptutveckling, designkommunikation, belysning, ritningar och specifikationer samt avancerad designteknik. Det är inte allt, för att kommunicera och dela dina idéer med framtida kunder är en viktig del av inredningen, du ska studera verbala och visuella presentationsmetoder. Du ska testa dina idéer i en vårdande miljö, jobba-shoppa vilka skapelser som fungerar, och vilka som inte gör det. Dessutom kompletterar du en term i en kooperativ miljö, upplever förstahand de utmaningar och fördelarna med inredningen.

I hjärtat av hedersexamen är inriktningen på att skapa miljömässigt hållbara projekt. Också, om du är glad att hjälpa till att skapa utrymmen som uppmuntrar de fysiska, sociala och psykologiska behoven hos ett föränderligt samhälle, är bachelorprogrammet för inredningsprogram för dig.

Fanshawe Honours Bachelor of Interior Design Program är erkänt av ARIDO - The Association of Registered Interior Designers of Ontario.

Förkunskapskrav

OSSD med kurser från University (U) eller University / College (M) -strömmen med :

 • Klass 12 engelska (U)
  (Obs: Minsta slutbetyg krävs är 65)
 • Alla matematiker i klass 11 * (U) eller (M) ELLER matematik för klass 12 (U)
 • Plus fyra ytterligare grad 12-kurser för universitet (U) eller University / College (M); * Sökande som ansöker om lönegrad 11 matematik (U) eller (M) måste ha ytterligare fem gradskurser 12 universitet (U) eller universitet / högskola (M)
 • Ett slutligt lägsta medelvärde på 65,0% baserat på de högsta sex gradskurserna för universitet (U) eller universitet / högskola (M)
  ELLER
  Mogen sökande med status i de obligatoriska kurser och betyg som anges ovan
  ELLER
  Post-Secondary Standing ** (om tillämpligt) och
 • Slutförande av en digital portfölj och skrivprov

Engelska språkkrav

Sökande vars första språk inte är engelska kommer att behöva visa kunskaper på engelska med någon av följande metoder:

 • En högskola 12 College Stream eller University Stream engelska kredit från en Ontario Secondary School, eller motsvarande, beroende på programmets antagningskrav.
 • Test av engelska som främmande språk (TOEFL) -test med en minsta poäng på 560 för det pappersbaserade testet (PBT), eller 84 för det internetbaserade testet (iBT), med testresultat under de senaste två åren.
 • Internationellt Engelska Språkprovningssystem (IELTS) Akademiskt prov med en totalpoäng på 6,5 med ingen poäng mindre än 6,0 i något av de fyra banden, med testresultat inom de senaste två åren.
 • Canadian Academic English Language (CAEL) -test med en total poäng på 70, med testresultat under de senaste två åren.
 • Pearson Test of English Academic (PTE) med en lägsta poäng på 59, med testresultat under de senaste två åren.
 • Ett Cambridge English Test (FCE / CAE / CPE) med en total poäng på Cambridge English Scale från 176 utan språkfärdighet mindre än 169, med testresultat under de senaste två åren.
 • En engelsk språkutvärdering (ELE) på Fanshawe College med ett minimumsscore på 75% i alla delar av testet, med testresultat inom de senaste två åren.
 • Fanshawe College ESL4 / GAP5-studenter: Lägsta betyg 80% i ESL4 / GAP5 Nivå 9 eller 75% i ESL4 / GAP5 Nivå 10.

Rekommenderad akademisk beredning

 • Kurser inom följande områden: Konst och design, miljö / stadsdesign, hållbarhet, arkitektur och ritning.

Rekommenderad personlig förberedelse

 • Eleverna bör ha intresse av att utforska användningen och utformningen av fysiska utrymmen. De bör ha konstnärliga och kreativa aktiviteter. Det skulle vara fördelaktigt att ha ett intresse för miljöhållbarhet och socialt ansvar.

Sökandes urvalskriterierOm antalet stödberättigande sökande överstiger de lediga utrymmena i programmet kommer sökandens urvalskriterier att vara:

 1. Preferens för permanenta invånare i Ontario.
 2. Mottagande av ansökan senast den 1 februari (Efter detta datum kommer Fanshawe College att överväga sökande på en först till kvarn först till att programmet är fullt).
 3. Prestation i antagningskraven.
 4. Prestation i eftergymniska studier ** (om tillämpligt).
 5. Bedömning av den sökandes kompetensuppsättning som är relevant för programmet baserat på en digital portfölj och skrivprov.Notera:

** Sökande som för närvarande är inskriven på ett universitet eller som tidigare har deltagit i universitet eller andra gymnasieskolor och ansöker om överföring till utbildningen för hedersprogrammet för inredningsdesign beaktas på grundval av deras gymnasieskola. Speciellt sökande för närvarande inskrivna på ett universitet eller som tidigare har deltagit i universitetet måste behålla ett minimumsgenomsnitt på 65,0% under de sista tio fullkredit- eller fullkreditkurserna för att kunna betraktas för antagning. Sökande med mindre än tio fulla krediter måste hålla minst 65,0% i alla kurser för att kunna betraktas för antagning. Sökande som ansöker från ett gemenskapskollegium måste ha fullgjort ett examensprogram med en total GPA på 2,5 i det färdiga programmet. Dessutom måste alla studenter som ansöker från universitet eller högskola ha fullgjort de förkunskaper som krävs i engelska och matematik enligt vad som anges i behörighetskraven.

Karriärmöjligheter

Kandidater från programmet kan bli konstruktörer med inredningsföretag, arkitektfirma eller företagsinstitutioner. De kan också arbeta som frilansdesigners eller som arkitektur och designrepresentanter med resursalliansleverantörer. De kommer att kunna utforma kontor, gästfrihet, detaljhandel och institutionella anläggningar, hälsovårdsfaciliteter och bostadsinställningar, där hållbara metoder införs som framhävs i hela programmet.

Program undervisas på:
 • Engelska

Se 6 fler kurser från Fanshawe College »

Senast uppdaterad September 9, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2020
Duration
4 år
Heltid
Pris
7,591 CAD
Kanadensisk utbildningsavgift: $ 3,030.16 Internationellt utbildningsavgift: $ 7,591.00
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum