Grundutbildning / examen i bioteknik och livsmedel

Allmänt

Programbeskrivning

Mål

Eleverna ska känna på djupet maten, för att hantera omvandlingen av råvaror, som syftar till att optimeringsteknik för att bevara deras näringsvärde och sensoriska värde, med hänsyn till alla aspekter av kvalitetsstyrning, miljö och livsmedelssäkerhet.

Skall kunna utföra karakterisering och kontroll av biologiska parametrar och fysikalisk-kemiska, mikrobiologiska och sensoriska mat.

Äntligen en tekniker med bildandet av bioteknik och livsmedel bör kunna använda den kunskapen för att samla in, välja ut, analysera och tolka relevant information för att motivera lösningar på din arbetsplats.

Karriär

  • Business - biotekniska produkter - livsmedelsprodukter med väsentligen fysiska eller fysikalisk-kemiska processer - livsmedel köttförädling, fisk och fiskprodukter - läkemedelsindustri - vattenreningsverk, avloppsreningsverk och avfallsanläggningar fast - Laboratorieanalys - Consulting Business - vetenskapliga förnödenheter marknadsföring företag och teknik - FoU-verksamhet - jordbruksprodukter marknadsföringsföretag eller produkter för jordbruket - Offentlig förvaltning - kvalitetskontroll av livsmedel - teknisk tillsyn - Upplysningar och Information - undervisning på olika nivåer, från gymnasiet genom utbildning eller yrkesspår till högre utbildning
Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

The Castelo Branco Polytechnic Institute (IPCB) is a public institution of higher education, whose culture is characterised by the richness of the diversity and uniqueness of each own one of the six ... Läs mer

The Castelo Branco Polytechnic Institute (IPCB) is a public institution of higher education, whose culture is characterised by the richness of the diversity and uniqueness of each own one of the six schools that are Agriculture, Applied Arts, Education, Management, Health and Technology. Läs mindre
Castelo Branco