Grad i arkitekturens grundprinciper på engelska

Allmänt

3 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Arkitektskolan vid Universidad Europea tränar vi arkitekter som är beredda att svara på samhällets och arbetsmarknadens krav genom en tvärgående införlivande i läroplanen för principer och kunskap om hållbarhet och miljö, tillgänglighet , internationalitet, kommunikationsförmåga (på spanska och engelska), företagsledning eller effektiv användning av ny teknik

Graden i grunden för arkitektur Magisterexamen är en giltig europeisk kvalifikation för att utöva yrket som arkitekt inom hela Europeiska unionen och ger dig fullständig tvärvetenskaplig utbildning inom alla områden som omfattas av arkitektur: projektdesign, stadsplanering, hållbarhet, ledning, utbildning teknisk, grafisk träning, kommunikationsförmåga, kritisk historia och professionell praxis.

Denna utbildning tillämpas på europeisk modellverkstad - praktiskt lärande - där elever utvecklar projekt som övervakas av professorer med olika profiler på ett integrerat sätt, löser fallstudier som inte är lokala men globala.

En nyckelpunkt är internationaliteten eftersom studenten kan välja att studera alla kurser på 100% på engelska, alla på spanska, eller välja några ämnen på spanska och andra på engelska, både i examen och master.

Dessutom har Arkitektskolan förstärkt sin portfölj och erbjuder möjligheten att studera tillsammans med graden i Arkitekturmasterns Arkitektur, Double Degree med NSAD (San Diego, USA) 100% på engelska.

Varför EU?

 • Innovativ inlärningsmodell
 • Teknik i klassrummet. Vi är redo
 • Inter.
 • Aktiva lärare med solid professionell bana.

Om du kommer från utanför regionen Madrid och vill göra ett ansikte mot ansikte, kan du hitta ett lämpligt boende för dina behov: närhet till campus, säkerhet, komfort, akademisk miljö, bra service, kvalitetsmöbler etc. Tack vare de två bostäderna för studenter som Universidad Europa har, både på campusen och med kapacitet för mer än 550 personer, med all inhemsk, akademisk och säkerhet behöver den som student du behöver.

Dessa bostäder är avsedda för studenter såväl som för de professorer eller personal som behöver det vid en viss tidpunkt: vetenskaplig, konstnärlig eller kulturell utbyte, eller till och med för någon annan person vars vistelse är direkt eller indirekt kopplad till universitetet.

Kvalitetsgaranti

Universidad Europea har ett brett spektrum av erkännanden som garanterar sin akademiska kvalitet. Specifikt har den några av följande prestigefyllda utmärkelser, såsom: Seal of European Excellence 500, Quali-cert eller Madrid Excelente.
I den internationella ackrediteringsgraderingen QS Stars har Universidad Europea erhållit totalt fyra stjärnor av fem i den internationella kvalitetsgodkännandeklassificeringen av QS Stars. Detta externa ackrediteringssystem bestämmer vilken nivå av excellens som uppnåtts av universitet inom flera områden. Universidad Europea har uppnått det högsta betyget på fem stjärnor i anställningsförmåga, undervisning, lokaler och socialt ansvar för betyget.

Som student vid Universidad Europea de Madrid kommer du att ha kontakt från första dagen med de bästa professionella. När som helst, med godkännande av motsvarande organ på universitetet, kommer dessa professorer att kunna räkna med dig i sina projekt, så att du njuter av dina första arbetserfarenheter i en kvalificerad miljö.

Universidad Europea i Madrid gör en viktig insats så att de mest prestigefyllda arkitekterna ger workshops och seminarier där direktkontakt med studenten dominerar. På så sätt kommer du att förstå arbetsmetoderna för professionella som Christian Kerez, Antón García-Abril, Alejandro Zaera, Fernando Menis, Toyo Ito, William Curtis, Peter Cook, Jacob van Rijs eller Thom Mayne.

karriärmöjligheter

Konsultera de professionella avvikelserna inom architekturområdet

Kvaliteten på den utbildning som du kommer att få vid Arkitekturskolan vid Universidad Europea i Madrid, som sträcker sig från arkitektens generalistiska profil till den mest avancerade tekniska specialiseringen, ger dig hög anställbarhet både i Spanien och utomlands. Du kommer att vara den mest kvalificerade professionella för att leda tvärvetenskapliga team inom byggsektorn.
I de flesta fall börjar inlägget på arbetsmarknaden under de senaste åren av karriären, med samarbete i arkitekturstudier eller företag inom sektorn.

 • Bland de många arbetsmöjligheter som du kan välja är följande:
 • Utövandet av yrket som arkitekt i nationell och internationell räckvidd.
 • Entreprenör av innovativa och kreativa projekt inom arkitektoniska företag, eller i affärsprojekt av discipliner relaterade eller inte till arkitektur.
 • Företagsledare i samband med konstruktion, stadsplanering, design eller kulturledning.
 • Fastighetsrådgivare som specialiserat sig på förvaltning, programmering, förvärv och försäljning av mark och byggnader.
 • I den offentliga sektorn, genom motstånd, på kommunal, autonom, statlig och / eller europeisk nivå.
 • Kritik av konst och arkitektur, redaktör i specialiserade tidskrifter, samt andra arbeten relaterade till främjande av konstnärlig verksamhet relaterad till arkitektur och design
PROFESSIONELLA PRAKSIS:

Alla studenter tar professionella praktikplatser i de mest prestigefyllda arkitekturstudiorna, så de kommer i kontakt från första dagen med de bästa professionella.
Varje trimester anordnar vi möten i form av projektverkstäder eller seminarier mellan våra studenter och de nuvarande arkitekterna / intellektuella som vi anser mest intressanta för deras bildande, som Ma Yansong, Sou Fujimoto, Gerard Mortier, Fernando Romero, Christian Kerez, Anton Garcia-Abril , Toyo Ito, Marcos Cruz, Stefano Boeri, Iñaki Abalos, Beatriz Colomina eller François Roche.

antagning

Inträdesprocessen för att studera några av Universidad Europea genomförs enligt några enkla steg som i grunden består av att ge oss en specifik dokumentation, att göra ett åtkomsttest och slutföra formaliseringen av registreringen.

AIDS

På Universidad Europea vi ett komplett system för ekonomiskt stöd till ditt förfogande för att underlätta betalningen av din utbildning. Några exempel är:

 • Betalningsflexibilitet
 • Uppskjuten månadsbetalning
 • Stöd för snabb betalning
 • Stöd till fortsatta studier
 • Stöd för samtidighet av studier
 • Stöd för att ha en släkting i Universidad Europea
 • TOPPPROGRAM: 50 bidrag på 50% rabatt i undervisning riktad mot nya studenter i examensprogram (första året) som har visat en hög akademisk prestanda i de stadier som föregår universitetsutbildning.

FINANSIERING

Från Universidad Europea vi tecknat flera avtal med banker för att hjälpa dig att finansiera dina studier.

Ladda ner den informativa PDF-filen med studiehjälpplanen och universitetsbevis.

stipendier

Vi har skapat stipendier, bidrag, bonusar och ekonomiskt stöd för att hjälpa dig att uppnå det bästa av dig själv genom bästa utbildningen.

År 2013-14 delades mer än 800 stipendier till mer än 3,5 miljoner euro till studenterna vid Universidad Europea .

Universidad Europea Scholarships

Stipendier excellence Pedro Alonso: stipendier riktade till studenter i graden i medicin

Universidad Europea Scholarships: Stöd som tar hänsyn till den socioekonomiska nivån och akademiska prestanda hos studenten.

Juan Abelló Stipendier: riktade till doktorander i affärsområdet

Officiella stipendier
 • Stipendier från utbildningsdepartementet: www.educación.es
 • Stipendier i Madrid: www.emes.org
 • Stipendier till nya studenter på högre yrkesutbildning i privata centra: www.madrid.org
 • Erasmus stipendier
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to ... Läs mer

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to social progress through an entrepreneurial spirit and social commitment. Läs mindre
madrid , Shanghai , San Diego , Irvine , Valencian Community , Alcobendas , Santa Cruz de Tenerife , Villaviciosa de Odón , Spain Online , Las Palmas de Gran Canaria + 9 Mer Mindre