Grad i Hospitality Management

Allmänt

Programbeskrivning

Graden i hotellhantering utformades utifrån sektorens behov, nämligen den växande professionaliseringen av personalresurser relaterade till hotellaktiviteten; efterfrågan på kvalitet i tillhandahållandet av utmärkt service, uppkomsten av stora hotellgrupper och ökad konkurrens, både nationellt och internationellt. Hotel Management-kursen är starkt inriktad på att skapa relationer mellan de många intressenterna i sektorn, baserat på kundfokus, informationsteknologi, planering, analys och organisationsfärdigheter, tidsstyrning, men framför allt. i hantering och motivation av mänskliga resurser. Denna uppsättning antaganden gör det möjligt för elever att uppnå höga prestanda i ett globalt sammanhang genom att använda praktiska ledarskapstekniker som tillämpas på sektorn.

Universidade Europeia School of Tourism and Hospitality (ETH) har mer än 170 partnerskap inom området turism och gästfrihet, vilket ger sina studenter verkliga och mångsidiga upplevelser. I detta sammanhang erbjuder vi erfarenheter med partners i hotellområdet, till exempel hotellgrupper som Vila Galé, Pestana-gruppen, Real hotel group och Marriott group, bland andra. När det gäller samarbetsnätverk har vi partnerskap som AirBnB och Uniplaces som bidrar till utvecklingen av den delade ekonomin och Zomato and the Fork, catering e-handelsplattformar, för att bara nämna några. Dessa är viktiga aktörer på marknaden och representerar strategiska partnerskap för skolan och professionell utveckling av våra studenter och framtida yrkesverksamma inom hotellsektorn. Vi belyser också det strategiska partnerskapet med Tourism and Hospitality School of Portugal, som gör det möjligt för elever att utveckla sina praktiska kunskaper och tillämpa den kunskap som förvärvats i klassrummet.

En examen i hotellhantering vid Universidade Europeia har en mycket hög anställbarhetsgrad, vilket bekräftas av Infocursos webbplats som rapporterar 93,4%. Mångfalden av innehåll gör det möjligt för elever att utveckla färdigheter och tillämpa sina kunskaper inom områdena evenemangsorganisation, hotellhantering, marknadsföring, försäljning och hotellförsäljning.

Det finns ett antal skäl för att delta i en examen, men det bästa sättet att bekräfta dess framgång och effektivitet är att delta i den och ha kontakt med en mycket motiverad fakultet för att skapa de bästa yrkesverksamma inom området och delta i nya innovationsorienterade laboratorier. utveckling av bästa praxis inom hotellsektorn.

Karriärmöjligheter

  • Boende Manager
  • Catering Manager
  • Event Manager
  • Restaurangchef
  • Hotellchef / chef
  • Vandrarhem & lokal chef

Entréprov

Ekonomi eller geografi eller portugisiska

Internationell upplevelse

Universidade Europeia erbjuder sina studenter möjligheten till internationell rörlighet enligt Erasmus-programmet och andra samarbetsprotokoll. Det har för närvarande cirka 200 partneruniversitet spridda över hela världen. Dessa inkluderar de viktigaste resmålen för våra studenter: Universidad Andrés Bello (Chile), det peruanska universitetet för tillämpade vetenskaper (Peru), universitetet i Bologna (Italien), universitetet i Rijeka (Kroatien), institutet för Hospitality Management i Prag (Tjeckien), Kozminski University (Polen) och andra. Vi har också exklusiva partnerskap med våra globala program, inklusive MODUL University Wien (Österrike), University of California (Riverside and Berkeley), Dublin City University (Irland), PACE University (New York, USA) och Universidade Europeia of Madrid (Spanien).

företag

Närhet till näringslivet genom seminarier, praktikplatser och projekt, bland annat.

vittne

Graden i Hospitality Management har utan tvekan varit ingången till en värld av möjligheter som alltmer bekräftas i den nationella och internationella ekonomin. Efter att ha avslutat min träning på en erkänd institution på marknaden som referens inom sektorn, representerar den fortfarande den önskade differentieringen för att uppnå de glädjande utmaningarna i mitt yrkesliv. Rekommendera starkt Universidade Europeia !

Rodrigo Leal
Alumni - chef för Hotel Casa Mãe, Lagos
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

The Universidade Europeia is located in Portugal and offers access to student-centered quality education.

The Universidade Europeia is located in Portugal and offers access to student-centered quality education. Läs mindre
lissabon , lissabon , Porto , lissabon + 3 Mer Mindre