Gemensamma studier av flygcertifikat och flygledningen ungkarl

Baltic Aviation Academy

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Gemensamma studier av flygcertifikat och flygledningen ungkarl

Baltic Aviation Academy

Aviation Management är utbildningen betytt för dem som siktar på att få både ett flygcertifikat och en examen i Aviation Management samt att starta en karriär i ett globalt, dynamiskt och ständigt växande luftfartsområdet. En student får yrkesexamen och en examen: akademiker i detta program få en licens för antingen en privat pilot eller pilot på kommersiell luftfart samt en kandidatexamen i Aviation Management.

Fördelar:

Studenter i Aviation Management Program kan få en licens för antingen en privatflygare PPL (A) eller en pilot på kommersiella flyget CPL (A) eftersom de har möjlighet att välja extra moduler i Baltic Aviation Academy, som ligger i nära samarbete med Kazimieras SIMONAVIČIUS Universitet.

Vad vill du få efter examen?

  • en licens för en privat pilot (PPL (A)), vilket ger dem rätt att lotsa en enda pilot enmotorigt flygplan eller ett CPL (A) / IR, ME (ATPL fryst) licens som ger dem rätt att lotsa en enda pilot enmotoriga flygplan och en multi -pilot flermotoriga flygplan som en andra kommersiell pilot, - en kandidatexamen i Aviation Management. Dessa studier ger specifika kunskaper om luftfartssektorn, dess utveckling, globala tendenser och kapacitet som krävs för att förstå och värdera komplex miljö för affärsflyg, att praktiskt tillämpa moderna koncept medan du arbetar i näringslivets organisationer för flygsektorn.

    Loppet av Aviation Management omfattar föreläsningar i ett klassrum, självständiga studier och professionell praktik i litauiska och utländska flygbolagen. Föreläsningar äger rum på Kazimieras SIMONAVIČIUS universitet.

Professionell praktik på företag inom luftfartssektorn


Varaktighet: Professionell praktik består av 400 timmar.

Plats: Studenter i Aviation Academy är involverade i verksamheten i litauiska och utländska flygbolagen från det första studieåret.

Syfte: Praktik är att skapa förutsättningar för eleverna att direkt involveras i olika aktiviteter, föreslå och genomföra sina idéer, få konsulthjälp från praktikhandledare och flygfältspecialister. Eleverna i Aviation Management kan ha praktik på olika företag litauiska och utländska luftfartssektorn. Praktik handledare säkerställa nödvändig beredskap för att gå med i flygförvaltningsverksamhet som syftar till att skaffa sig praktiska och teoretiska kunskaper som behövs för att utveckla färdigheter för arbetsmarknaden.

Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
42 månader
Heltid
Information
Deadline
Locations
Litauen - Vilnius, Vilnius County
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Litauen - Vilnius, Vilnius County
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan