Fil kand i psykologi

Allmänt

Programbeskrivning

Bachelor of Arts i psykologi

Vad är intressant PSYKOLOGI?

Målet med studien psykologi är att ge en utbildning som informerar dina interaktioner med andra för resten av ditt liv. Eleverna väljer att studera psykologi för att de vill lära sig och varför de och andra tycker och beter sig som de gör. Genom att studera psykologi, kommer du att få en inblick i den mänskliga naturen som är oerhört relevant för din vardag. Inte bara kommer du att kunna förstå agerande dem omkring dig, genom att studera psykologi du kan bli en bättre tänkare, en mer medkännande lyssnare, en mer engagerad deltagare i världen omkring dig. Vi tror att kunskap du kommer att vinna i vår psykologi program kommer att hjälpa dig att bli den typ av person som förbättrar välbefinnandet andras.

Major i PSYKOLOGI

En major i psykologi kräver att en studerande har avslutat de tre grundläggande kurser i Psykologi (1000/2000/3000), samt Psy 1050 och en kurs i statistik (2750). En betyget C eller bättre i varje kurs av denna disciplin krävs för de stora. Om märket är lägre kursen kan fortfarande räknas de totala kredit timmar, men inte de stora. Dessutom är den studerande skyldig att ta sju övre nivå Psykologi valfria (21 kredit timmar), som ska omfatta minst sex timmar kredit i andra samhällsvetenskaper. Dessa kredit timmar måste också innehålla minst en seminariekurs (vanligtvis Research Methods 4750) och kan inkludera en avhandling. Dock kan endast tre timmar kredit från ett examensarbete ingå mot totalt 21 timmar kredit krävs övre nivån electives.Throughout deras utbildningsprogram, är psykologi studenter skyldiga att ta minst två av de tre grundläggande kurser för tre av de fyra kärn Humaniora ämnen samt *OBS: Studenter som läser psykologi stora kan krävas för att ta två eller tre nätkurser tillgängliga via SSU, UNB eller UM (Maine) under loppet av deras program och / eller kurser som görs tillgängliga genom hybrid kurser planeras i maj eller augusti.

MINOR i psykologi

En minderårig är tillgänglig för alla studenter som full grundläggande kurser plus 18 timmar kredit i versaler nivå Psykologi och Samhällskunskap kurser. Statistik behövs inte. En betyget C eller bättre i varje kurs av denna disciplin krävs för minderårig. Om märket är lägre kursen kan fortfarande räknas de totala kredit timmar, men inte mindre. Under hela deras utbildningsprogram, är Psykologi elever krävs för att ta minst två av de tre grundläggande kurser för tre av de fyra kärn Humaniora ämnen också.

Senast uppdaterad Feb 2015

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Proudly the smallest university in Canada, St. Stephen's University is a premier Liberal Arts university, only accepting up to 30 students each year.

Proudly the smallest university in Canada, St. Stephen's University is a premier Liberal Arts university, only accepting up to 30 students each year. Läs mindre