Read the Official Description

Den Management Program förbereder eleverna i grundläggande affärsfunktioner samt processen för ledningen. Den professionella program inom Institutionen för ekonomisk är utformade för att förmedla kunskap som kommer att hjälpa framtida ledare att vara goda beslutsfattare för sina organisationer. De professionella program som finns tillgängliga är Human Resources Management (HRMN), Business Administration (BSAD), Management (MNGT), och entreprenörskap och Family Business (ENFB). College of Business förutsättningar är strikt. Junior stående och efterlevnad av College of Business akademisk standard krävs för alla 3000 och över kurser.

ledning

Förvaltnings Programmet ger en student med en omfattande översikt över de färdigheter som krävs för att konkurrera i en ledande position i branschen.

Programmet betonar sådana områden som beteende dynamik, ledarskap, projektledning, affärsprocesser och logistik, internationella relationer, samt hantering av informationsteknik. Den är utformad för att fokusera på de frågor generiska till både tillverkningsindustrin och tjänstesektorn.
Dessa ledningskompetens när kompletteras med den fasta grunden från Business grundläggande kurser, ge de studerande nödvändiga kunskaper för att bli framgångsrika chefer.

En unik aspekt av programmet är ett samhällstjänstprojekt inriktat mot att hjälpa eleverna att förstå vikten av samhällstjänst och välgörenhet i dagens globala ekonomi.

Program taught in:
Engelska
Denna kurs är
Startdatum
Maj 2019
Sept. 2019
Duration
4 år
Full-time
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Maj 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Maj 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum