Examen i reklam

Allmänt

3 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Den enda kommunikationskursen i Brasilien med mentorskap för individualisering av studentval riktade till olika marknadsområden.

En kurs som är en referens i landet och som utbildar professionella som gör skillnad. Detta är ESPM: s kurs i reklam. Förutom den solida grunden inom marknadsföring och kommunikation, har du också specialisering av spår, vilket innebär att du väljer med syftet med valbara ämnen inom kursen eller i andra ESPM-grundutbildningar, förutom en serie kompletterande aktiviteter som: konsultation, workshops, juniorbyråer, moderna laboratorier och experimentella utrymmen. Allt för att föra dig närmare arbetsmarknadens verkliga praxis. Och marknaden närmast dig. Det är inte konstigt att mer än 90% av studenterna redan är anställda.

138666_pexels-photo.jpg

Reklam- och referenskursen i landet

På ESPM förvärvar du kunskap för att bli en professionell kommunikationsproffs inom alla områden inom denna sektor. Här gör du dig redo att förstå kommunikation på ett bredare, tekniskt, marknadsförings-, teknologiskt och mänskligt sätt. Under kursen kommer du att behärska marknadsföringshantering, kommunikationsteknologi och tillämpningen av kreativitet inom de mest olika områdena marknadsinföring, som kan ifrågasätta, förnya och förändra ditt arbete, samhälle och ditt liv.

Skillnader

ESPM är annorlunda, så de yrkesutbildade här är också!

Förutom den typiska utbildningen inom reklam, på ESPM kommer du att ha:

 • Marknadsföring
 • Hög volym valfria
 • Många och varierande laboratorierum
 • Projekt och discipliner med företag (i genomsnitt 30 per termin)
 • Avancerad infrastruktur

Valfria

Från den 3: e terminen kommer du att kunna välja ämnen (halvårsvis) som ingår i andra kurser på skolan. Således har du möjlighet att utöka din professionella uppfattning och mogna dina val.

LifeLab

ESPM LifeLab strävar efter att lägga till teknisk, beteendemässig och kognitiv kunskap till din träning. Således, när du examen, kommer du att vara mycket mer beredd att arbeta både i traditionella yrken och i de som kräver relationella och självkännande färdigheter, som forskare, chefer och kreativa. Under kursen får du möjlighet att välja mellan en disciplinscykel, organiserad i tre pelare:

Metakognitiv

Självlärande

 • Learning Lab
 • Kreativitet
 • Vetenskapligt tänkande

Tekniker

Digital flytande

 • Logik och datavisualisering
 • Beräkningar

Socioemotional

Självkännedom

 • Syfte, karriär och självförverkligande
 • Presentation av idéer och projekt
 • företagande
 • Konst
 • Multikulturellt ledarskap och arbete

Arbetsmarknad

Det finns ett brett verksamhetsområde inom publicitet och reklam, som inkluderar kommunikationsbyråer (reklam, aktivering och säljfrämjande, incitament, merchandisingevenemang, digital kommunikation, relationsmarknadsföring och intern kommunikation); marknadsföring och handel med marknadsföringsområden för företag; kommunikationsfordon (intern kommunikations- och marknadsföringsområden - hantering av förhållandet mellan reklambyråer och annonsörer); konsultföretag; och även specialiserade företag (information och innehåll, forskningsinstitut, video- och ljudproducenter, digitala producenter, marknadsföring av evenemang, konsultation för bland annat kultur- och idrottsprojekt).

88% Anställbarhet

ESPM nyutbildade har 88% * anställbarhet på arbetsmarknaden.

* Information om ESPM Employability Survey 2018 som samlats in från 1 000 proffs nyligen examen från ESPM. Denna andel är generell för grundkurser i alla enheter.

Sao Paulo

Rio de Janeiro

Porto Alegre

Formationslinjer

Här kan du välja vilken träningslinje som mest identifierar:

Reklam och marknadsföring

Samtida yrkesutbildning, som kombinerar teori och teknik inom alla områden för övertalande kommunikation.

Annonsering med audiovisuell tonvikt

Formation gynnar det audiovisuella området genom sju specifika discipliner som dialog med detta kunskapsområde.

Mer info här.

Senast uppdaterad Aug 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Com mais de 65 anos de história, a ESPM é referência brasileira em comunicação, marketing e gestão no ensino superior, com DNA de inovação e tecnologia presente em todos os processos de aprendizagem, ... Läs mer

Com mais de 65 anos de história, a ESPM é referência brasileira em comunicação, marketing e gestão no ensino superior, com DNA de inovação e tecnologia presente em todos os processos de aprendizagem, formando profissionais preparados para o futuro. Läs mindre
Sao Paulo , Sao Paulo , Sao Paulo , Rio de Janeiro , Rio de Janeiro , Porto Alegre , Florianópolis + 6 Mer Mindre