Examen i design

Allmänt

3 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Utbildning i design och planering av grafisk och digital design, med ett kreativt fokus på nya medier och gränssnitt, enligt marknaden

ESPM Design-kursen är född från en omfattande titt på de aktuella kraven och förväntningarna i relation till nya medier, gränssnitt, det brasilianska ekonomiska och sociokulturella landskapet. Vet du vad det betyder? Att du kommer att lära dig att vara den professionella som marknaden vill ha idag och som samhället också behöver. En kille som också förstår skapandet och designverksamheten.

138658_pexels-photo-3184657.jpeg

Designer med strategisk vision

ESPM kommer att arbeta med dig för att utbilda en designer med en strategisk vision, kritisk ifrågasättande inför det globala samhället och lokala och nationella utmaningar, som kan förstå de kreativa, projektuella, socioekonomiska och kulturella dimensionerna i yrket. Du kommer att ha marknadsföring som en differentiell, förstå det som ett bidragande verktyg i beslutsfattande och komplettera din utbildning i projekt, integrerad i samtida kunskapsfärer, kreativa branscher, det digitala / multiplatformade universum och samarbetsrutiner. Han kommer att arbeta med entreprenörskap, innovation och socialt ansvar under hela sin karriär på ESPM.

ESPM Design-kursen erbjuder studenter en gedigen bakgrund inom design och planering, inom områden som är kända för Visual Design (grafisk och digital), särskilt märken och system för visuell identitet, förpackning, publikationer och redaktion (bok, tidskrift, tidning), miljöskyltar, webborienterad design, UX, videografi och 3D.

Skillnader

ESPM är annorlunda, så de yrkesutbildade här är också!

Förutom den typiska designutbildningen kommer du på ESPM också ha:

 • marknadsföring
 • Kreativa branscher
 • Digital Universe / Multiplatforms
 • Samarbetsrutiner
 • Integrerade projekt av företag

Valfria

Från den 2: a terminen kommer du att kunna välja ämnen (halvårsvis) som ingår i andra kurser på skolan. Således har du möjlighet att utöka din professionella uppfattning och mogna dina val.

LifeLab

ESPM LifeLab strävar efter att lägga till teknisk, beteendemässig och kognitiv kunskap till din träning. Således, när du examen, kommer du att vara mycket mer beredd att arbeta både i traditionella yrken och i de som kräver relationella och självkännande färdigheter, som forskare, chefer och kreativa. Under kursen får du möjlighet att välja mellan en disciplinscykel, organiserad i tre pelare:

Metakognitiv

Självlärande

 • Learning Lab
 • Kreativitet
 • Vetenskapligt tänkande

Tekniker

Digital flytande

 • Logik och datavisualisering
 • Beräkningar

Socioemotional

Självkännedom

 • Syfte, karriär och självförverkligande
 • Presentation av idéer och projekt
 • företagande
 • Konst
 • Multikulturellt ledarskap och arbete

Arbetsmarknad

De som tar examen i Design på ESPM är beredda att arbeta på design- och arkitekturkontor, kommunikationsbyråer, nationella och multinationella företag, förutom att de kan genomföra sitt eget projekt. Dessutom skiljer sig ESPM Design-kursen från andra kurser i området genom att den erbjuder studenterna en strategisk affärssyn, som utvidgar deras utbildning i projekt och deras specifika tekniska specialisering.

88% Anställbarhet

Den nyutexaminerade på ESPM har i genomsnitt 88% anställbarhet på arbetsmarknaden.

* Information om ESPM Employability Survey 2018 som samlats in från 1 000 proffs nyligen examen från ESPM. Denna andel är generell för grundkurser i alla enheter.

Sao Paulo

Rio de Janeiro

Formationslinjer

Här kan du välja vilken träningslinje som mest identifierar:

Visuell kommunikation

Visuell design och planering av grafisk design, såsom märken och system för visuell identitet, förpackning, redaktionell design (design av böcker, tidningar eller tidningar), skyltar och digitala upplevelser.

Animation

Design av 2D- och 3D-animationsfilmer, copyright, reklam, rörelsegrafik och visuella effekter för film. Konceptkonst, skapande och modellering av karaktärer för animering, film och spel.

Porto Alegre

Formationslinjer

Om du väljer en utbildningslinje kan du specialisera dig och gå in på arbetsmarknaden enligt dina färdigheter. Här kan du välja mellan:

Audiovisuellt

Design och planering i design och kommunikation för transmediasystem, med fokus på kritisk kreativ utveckling, produktion och innovation av samtida språk tillämpade på marknaden.

Visuell kommunikation

Design och planering, visuell design, speciellt märken och system för visuell identitet, förpackning, redaktionellt segment (bok, tidskrift eller tidningsprojekt), miljöskyltar, POS och digitala medier.

Mode

Design och designplanering för modesystemet, från konceptforskning till utveckling av en komplett kollektion, inklusive modellering, produktion, varumärkesbyggnad och produktpresentation.

Mer info här.

Senast uppdaterad Aug 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Com mais de 65 anos de história, a ESPM é referência brasileira em comunicação, marketing e gestão no ensino superior, com DNA de inovação e tecnologia presente em todos os processos de aprendizagem, ... Läs mer

Com mais de 65 anos de história, a ESPM é referência brasileira em comunicação, marketing e gestão no ensino superior, com DNA de inovação e tecnologia presente em todos os processos de aprendizagem, formando profissionais preparados para o futuro. Läs mindre
Sao Paulo , Sao Paulo , Sao Paulo , Rio de Janeiro , Rio de Janeiro , Porto Alegre , Florianópolis + 6 Mer Mindre