Examen i administration

Allmänt

3 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Marketing and Business Management, Innovation and Entrepreneurial Mindset

På ESPM är Administration för dig som vill vara en professionell med en innovativ, entreprenörsk och digital tänkesätt och inriktning, särskilt för att arbeta inom marknadsföring och företagsledning. Det är kursen för dig som gillar att fatta beslut, förhandla, utveckla strategier, bli ansvarig för resultaten från team och företag och varumärken.

Administratören examen från ESPM avslutar examen som kan arbeta och sticker ut i företag i alla storlekar och filialer - tjänster, industrier, detaljhandel, icke-statliga organisationer, multinationella företag och medborgare - framför allt på grund av deras färdigheter i den digitala miljön. För att inte nämna de som startar sitt eget företag.

138655_pexels-photo-3760263.jpeg

Future Future Leaders Course: Management and Transformation

Management på ESPM är för dig som har en passion för ledarskap och försöker förvärva kunskap, på ett transformativt sätt, inom strategisk ledning och entreprenörskap. I slutet av kursen kommer du att vara en administratör med kapacitet för kritisk och systemisk förståelse av dynamiken på den globala marknaden. Här kommer du att ha utbildning orienterad mot marknadsföring, företag, innovation och teknik, förutom att lära dig att skapa värde och social inverkan.

Skillnader

ESPM är annorlunda, så de yrkesutbildade här är också!

Förutom typisk ledarutbildning kommer du på ESPM att ha:

 • Innovation, entreprenörskap och teknik
 • engelskakurser
 • Alternativ för dubbel titrering
 • Internationell certifiering
 • Integrerade projekt med företag

Valfria

Från den 3: e terminen kommer du att kunna välja ämnen (halvårsvis) som ingår i andra kurser på skolan. Således har du möjlighet att utöka din professionella uppfattning och mogna dina val.

LifeLab

ESPM LifeLab strävar efter att lägga till teknisk, beteendemässig och kognitiv kunskap till din träning. Således, när du examen, kommer du att vara mycket mer beredd att arbeta både i traditionella yrken och i de som kräver relationella och självkännande färdigheter, som forskare, chefer och kreativa. Under kursen får du möjlighet att välja mellan en disciplinscykel, organiserad i tre pelare:

Metakognitiv

Självlärande

 • Learning Lab
 • Kreativitet
 • Vetenskapligt tänkande

Tekniker

Digital flytande

 • Logik och datavisualisering
 • Beräkningar

Socioemotional

Självkännedom

 • Syfte, karriär och självförverkligande
 • Presentation av idéer och projekt
 • företagande
 • Konst
 • Multikulturellt ledarskap och arbete

Arbetsmarknad

Genom att främja en mycket bred utbildning erbjuder ESPM möjligheten att agera i olika sektorer i en organisation, vare sig det är litet, medelstort eller stort, inom alla befintliga funktionella områden: från marknadsföring till finansiering, från HR till produktion, från logistik försäljning. ESPM erbjuder mer än 100 praktikmöjligheter varje månad hos kända företag.

88% Anställbarhet

ESPM nyutbildade har 88% * anställbarhet på arbetsmarknaden.

* Information om ESPM Employability Survey 2018 som samlats in från 1 000 proffs nyligen examen från ESPM. Denna andel är generell för grundkurser i alla enheter.

Sao Paulo

Rio de Janeiro

Porto Alegre

Mer info här.

Senast uppdaterad Aug 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Com mais de 65 anos de história, a ESPM é referência brasileira em comunicação, marketing e gestão no ensino superior, com DNA de inovação e tecnologia presente em todos os processos de aprendizagem, ... Läs mer

Com mais de 65 anos de história, a ESPM é referência brasileira em comunicação, marketing e gestão no ensino superior, com DNA de inovação e tecnologia presente em todos os processos de aprendizagem, formando profissionais preparados para o futuro. Läs mindre
Sao Paulo , Sao Paulo , Sao Paulo , Rio de Janeiro , Rio de Janeiro , Porto Alegre , Florianópolis + 6 Mer Mindre